La Pipe レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hele mooie sieraden. Communicatie ook heel erg fijn en snelle reactie tijd. De verzending was vlekkeloos en de verpakking ook heel erg schattig. Ga er zeker vaker bestellen.

5つ星のうち5の評価

Per toeval via insta opeens ontdekt! Snelle levering, mooie website, helemaal leuk. Ik zou zeker nog een keer bestellen!

5つ星のうち5の評価

Heeel blij met de oorbellen die ik heb besteld!! Binnen 8 weken was een van de twee helaas afgebroken, maar nadat ik hierover had gemaild kreeg ik binnen drie werkdagen een nieuw setje hiervan bij mij... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Echt terecht 5 sterren voor la-pipe!! Allereerst standaard top kwaliteit, open en eerlijke communicatie, maar bovenal: geweldige service! Mijn oorbel was kwijtgeraakt doordat ik constant de achterka... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

Bij La Pipe streven we naar een eenvoudig doel: het aanbieden van mooie stainless steel sieraden voor iedereen. Onze toewijding aan kwaliteit staat centraal in alles wat we doen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 147

レビューを書く

2 grote armbanden

Wilde de 2 grotere armbanden bestellen moesten helaas eerst los, is meerdere keren wat van gezegd en twee weken later was er een bundel! Super fijn! Ondanks dat er gewaarschuwd was dat ze zouden kunnen gaan krassen als je ze samen draag, zijn ze nog steeds super mooi. Heb ze sinds maart 25 en draag ze bijna iedere dag en ze zijn nog steeds heel mooi en krasjes zijn normaal maar je ziet ze niet erg zitten. Spullen top kwaliteit en klantenservice is ook fantastisch!

2025年12月28日
5つ星のうち5の評価

Inmiddels heb ik bijna de hele…

Inmiddels heb ik bijna de hele collectie (in het zilver). Wat zijn het fijne (licht gewicht) sieraden. Ze zijn goed van kwaliteit en blijven mooi van kleur. Laatst heb ik mijn 2e bestelling geplaatst. Ik was hierbij perongelijk de oorbellen vergeten waarvoor ik eigenlijk ging bestellen. Ik had al best een grote bestelling geplaatst (want ja alles is geweldig en ik kon niet kiezen) maar toch die ene vergeten. Dus snel een mailtje gestuurd of ze er nog bij konden. Ik kreeg meteen reactie en kreeg de oorbellen zelfs cadeau. Later heb ik zelfs nog een kaartje gekregen met een persoonlijk bedankje voor de bestelling. Daardoor wordt je echt gewaardeerd als klant. Echt super leuk dus nogmaals bedankt!

2025年11月25日
5つ星のうち5の評価

La Pipe is echt een top merk

La Pipe is echt een top merk! Naast de mooie sieraden is de klantenservice ook super! Een oorbel die ik net gekocht had sloot niet helemaal goed. In de avond een mailtje gestuurd en 30 minuten later een mailtje terug dat ze graag een nieuwe wilde sturen. Binnen twee dagen in huis! Zo kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld nemen aan deze super goede klantenservice!

2025年12月17日

Super blij!

Inmiddels heb ik twee paar oorbellen van La Pipe waar ik erg blij mee ben. Bij het tweede paar zat helaas een klein foutje, maar dit werd super snel en netjes opgelost.
De oorbellen zitten comfortabel en dankzij de stevige sluiting raak ik ze nooit kwijt, wat ik erg fijn vind. La Pipe zou ik zeker aanraden!!

2025年12月15日

Gouden armbandje, 10/10!

Ik heb een gouden armbandje gekocht en ben er erg blij mee! Super design, klein en verfijnd maar precies de juiste grootte om wel op te vallen. Mooie sluiting en goed materiaal.

Kan het zeker aanbevelen!

2025年12月5日

Top!!

Ik heb al vaker sieraden bij la pipe besteld en de kwaliteit en klantenservice is top!! Bij de pop up was even iets mis gegaan met een paar oorbellen en Anna heeft dit gelijk toen ik mailde opgelost!

2025年12月15日

Top service

Ik had drie paar oorbellen besteld die helaas, door een fout van PostNL, niet goed waren aangekomen. Nadat ik hierover een berichtje had gestuurd, heeft Anna heel snel gereageerd en aangeboden om het pakketje opnieuw te sturen (ook al lag de fout niet bij La Pipe maar bij Post NL), zodat deze toch nog op tijd zouden aankomen voor een diner. Echt super fijn en top service! Thanks Anna!! X

2025年12月11日
5つ星のうち5の評価

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld…

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij La Pipe en elke keer voelt het weer als een cadeautje!
Afgelopen week bestelde ik prachtige oorbellen uit de kerstcollectie. Het achterkantje bleef helaas niet goed zitten, na een mail kreeg ik direct vriendelijk antwoord en werd het probleem supergoed opgelost. De service is echt top!
Bij een eerdere bestelling ontving ik zelfs een paar dagen later nog een persoonlijk kaartje per post. Dat hoeft helemaal niet, maar het laat zien hoeveel aandacht en waardering ze hebben voor hun klanten.

Kortom: absoluut een aanrader om bij te bestellen!

2025年12月11日

Snelle reactie en actie

De producten zijn erg mooi en van goede kwaliteiten. Daarnaast wordt er super snel op je mail gereageerd en snel gehandeld bij vragen. Erg blij mee :)

2025年12月10日

super goede service

Ik had oorbellen besteld en ze waren echt super snel binnen, zat wel een kleine productie fout in maar had een mailtje gestuurd en volgende dag gelijk nieuwe opgestuurd gekregen!! super goede service en mooie kwaliteit

2025年12月9日

Hele fijne klantenservice

Hele fijne klantenservice. Had woensdag gemaild dat er iets mis was met de bestelling. Anna reageerde met heel veel begrip (dezelfde dag al!) en heeft gelijk een nieuw paar oorbellen opgestuurd. Kreeg het vrijdag binnen. Super tevreden!

2025年12月5日

Trustpilot エクスペリエンス