Lever slet ikke op til min forventning
Lever slet ikke op til min forventning, utrolig lang leveringstid og meget lidt kommunikation fra sÊlger.
Jeg har bare fået afvide at jeg skulle vente lidt ekstra.

l'abondance ããã®åç
Vi er en dansk virksomhed med base i KÞbenhavn, hvor vi fÞlger de nyeste trends inden for mode og streetwear. Vi kombinerer inspiration fra hele verden med et lokalt udtryk og udfordrer klassiske designs.
tryggevÊldevej 83a st, 2700, BrÞnshÞj, Denmark, 2700, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg har bare fået afvide at jeg skulle vente lidt ekstra.

Har kÞbt for 6 dage siden og de ikke engang blevet givet til PostNord indnu

l'abondance ããã®åç
Sys virkelig de har nogen fede ting osv. Og selvom at det er deres fÞrste drop skal de vÊre klar til at håndtere så mange odre. Det er for dårlig der skal gå 14 dage fÞr en pakke kommer... Opdatering de har svaret hurtigt over mail og givet gavekort på 200 kr som undskyldning. Det er det man kalder god kundeservice isÊr af et ny opstartet dansk brand at vÊre!

l'abondance ããã®åç
Mega god Kvalitet, hurtig forsendelse så glad for min blazer
God kundeservice - Var forvirret ift at kÞbe, men fik hurtigt svar og god hjÊlp.