Super glad kunde. Varerne er som forventet. Forrige gang havde jeg kÞbt shorts, som desvÊrre var for smÃ¥. Da det var udsalg var der ikke retur, men alligevel fik jeg lov til at levere retur, og byt... ãã£ãšèŠã
Har besÞgt butikken i Ã¥r i snestorm og fik den skÞnneste velkomst af Britt mÃ¥ ogsÃ¥ sige at det er en forretning jeg er kommet i mens jeg var ung og boede der , efter over 30 Ã¥r pÃ¥ SjÊlland fÞler jeg m... ãã£ãšèŠã
Forholdet mellem virkelighed, billeder og varebeskrivelser kunne vÊre bedre. Teksten pÃ¥ t-shirt var meget gummiagtig og i en kedelig farve i forhold til billedet. En cardigan var uventet gennemsigtig,... ãã£ãšèŠã
Laden i Blokhus er et fantastisk sted at kÞbe tÞj. Britt sÞrger for en fantastisk service.. hun husker sine kunder.. sender personlige hilsener med ud.. hvis du bestiller pÃ¥ webshoppen eller en af... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Laden består af webshoppen ladenblokhus.dk som forhandler smart modetÞj, sko, tasker og accessories til modebevidste kvinder i alle aldre. Samt vores fysiske butik Laden på 550 m2 med modetÞj, sko, smykker, tasker, mÞbler, delikatesser, wellnessprodukter og brugskunst . Også stort udvalg i specialiteter og gin. Bl.a. de italienske Kapriol, MALFY og Hotel Starlino. Hos Laden finder du fÞlgende mÊrker: Culture Freequent Gaspar Italy Style By Laden Red Button Fit Flop Re-Designed Saint Tropez BÊltekompagniet Du finder os ved siden af Museum for Papirkunst i Hune
Ilsigvej 7, 9492, Blokhus, ãã³ããŒã¯
- info@ladenblokhus.dk
- ladenblokhus.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç

Laden Blokhus ããã®åç
LÊkker butik og altid den bedsteâŠ
LÊkker butik og altid den bedste service. Tak for mange gode shopping oplevelser.

Laden Blokhus ããã®åç
Hurtig og effektiv hÃ¥ndtering af minâŠ
Hurtig og effektiv håndtering af min ordre samt en lille personlig hilsen på fÞlgesedlen da jeg modtog pakken. Kan kun anbefales!

Mine varmeste anbefalinger
Super lÊkker butik med service på 1.klasse. Kun varme anbefalinger herfra

Super service
LÊkkert tÞj, sko og tasker, super service, hurtig levering og man bliver altid mÞdt af et smil.

Hurtig og prÊcis levering
Hurtig og prÊcis levering. Kjolen er fudt ud som forventet.

Laden Blokhus ããã®åç
Tak for en god service Hurtig leveringâŠ
Tak for en god service Hurtig levering Det er ikke sidste gang jeg handler det pågÊldende sted TAK

Laden Blokhus ããã®åç
Meget fin betjening ogsÃ¥ selv om jegâŠ
Meget fin betjening også selv om jeg skulle have nyttet tÞjet

En fantastisk Butik Laden
Britt i Butik Laden er sÃ¥ skÞn en butiksejer og yder altid den ypperste kundeserviceð

Bestilte en kjole
Bestilte en kjole. Samme fag blev den sendt og nÊste dag kunne jeg hente den på tanken lettere kan det ikke gÞres.

Laden Blokhus ããã®åç
Fine produkter til rimelige priser
Fine produkter til rimelige priser - jeg er vÊldig tilfreds. Kan anbefales ++++

Mega god service
Mega god service
Har kÞbt julegaver over jeres hjemmeside. De ankom super flot pakket ind, og med en note med hvad var hvilke ting(super rart). Leveringen var endda også hurtig :-)