レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wat een geweldige ervaring met LaDress! De kwaliteit van de kleding is echt fantastisch: prachtige stoffen, perfecte pasvorm en alles straalt luxe en elegantie uit. Je voelt meteen dat er veel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben al langere tijd fan van LaDress. De ontwerpen vind ik (meestal) geweldig en de fijne stoffen ideaal. Kreukvrij en alles zelf te wassen. Frisse kleuren en altijd geschikt voor meerdere gelegenh... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb alleen een opmerking over de rode jurk Ivy. De kleur is niet het beloofde Raspberry. Dat laatste, officieel #E30B5D, is een koel, helder, enigszins naar roze en paars neigend rood; het zou me w... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Ik zwom in het product dat ik (al een maat kleiner dan normaal) besteld had. Dit is helaas al vaker gebeurd. Teleurstelling dus... Wat mij ook tegenvalt van LaDress is de presentatie van de kleding.... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Shop now and discover the latest womenswear from LaDress by Simone at our Official LaDress webstore. ✔ Free shipping ✔ Free returns

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

heerlijke kleding wel wat prijzig

Ik koop heel regelmatig mijn kleding bij La Dress, lekker licht, goede pasvorm en heel belangrijk voor mij je hoeft het niet te strijken. Sommige items vind ik wel te duur maar daarom is het extra leuk als er kortingsdagen zijn zoals de paaskorting. Dat maakt het een leukere koop. Ik ben altijd erg blij als de postbode een pakketje van La Dress heeft afgeleverd :-)

2020幎4月18日
5぀星のうち5の評䟡

Voor mij is Ladress nummer 1.

Voordat ik gisterenmiddag naar mijn werk ging, kwam de bezorger het pakketje van LaDress brengen. Gauw opengemaakt...
 rokje Jane aangetrokken met witte blouse Sabine erbij en in een mum van tijd 'fertig' :) Hup hup naar het werk en wat heerlijk om in 10 minuten aangekleed te zijn en er met een LaDressje weer fris en sprankelend uit te zien! Ik koop inmiddels ca. 10 jaar bij LaDress en ik vind het een prachtig merk. Het is modern, classy en een tikkeltje speels. De kleding is draagbaar, gemakkelijk te wassen en je hoeft het bijna niet te strijken. De pasvorm is heel erg goed. Voor mij is LaDress nummer 1 !

2020幎4月11日

Excellent Quality, Styles and sustainability

I’m from Germany and I can’t write a Review in Netherlands’ language. But my English is not the best, too ;-)

I received my order some days ago. I am very happy about it, all clothes are - as always - of excellent quality and I love that I can wear them on all occasions.

My oldest clothes ordered from LaDress I worn last summer on vacation in the Netherlands for dinner, for a walk in the city and simply as a beach dress. I was very happy and my husband and my grown-up daughters are always amazed that I really get along with a carry-on suitcase for 2 weeks :-). The clothes are now four or five years old and just as beautiful as the first day and I really never have to iron them. This is very sustainable - just like the new packaging too!
I also want to thank for the beautiful dress as a gift! Everything fits well and looks very nice. Dresses from LaDress always make me very happy. Thank you so much!

Tina

2020幎3月3日

Retourproces verschrikkelijk slecht/traag

Prima kleding. Maar het retourproces is slecht en traag.
Voor de tweede keer al geen bevestigingsmail ontvangen dat mijn retourzending is aangekomen. Eerste keer ging het om een bedrag van over de €300! Dan wil je graag weten dat de zending goed is ontvangen.
En dan terugbetaling.. 10 dagen?? Waarom? Ik moet toch ook gelijk betalen?
Voor mij een reden om niet meer via de La Dress site te bestellen.

2020幎2月24日

LaDress からの回答

Hi Caroline, dank voor je berichtje. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, excuus daarvoor. We willen dit uiteraard zo spoedig mogelijk met je oplossen. Kunnen we je misschien bellen? We ontvangen je telefoonnummer graag via info@ladress.com.

Liefs,
team LaDress

5぀星のうち4の評䟡

Prachtige kleding

Prachtige kleding, blijft mooi na vele keren wassen en tijdloos. Lieve meiden in de verkoop, klantvriendelijk en kundig! Ik ben fan! Chantal.

2020幎2月22日

LaDress からの回答

Hi Chantal, dank voor je berichtje. Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met LaDress. Wij waarderen het enorm dat je dit met ons wilt delen. Fijne dag toegewenst!

5぀星のうち1の評䟡

Zeer beroerde en ondoorzichtige retourprocedure

Een bestelling geplaatst; in twee keer geleverd. Helaas beide jurkjes niet mijn pasvorm, dus op 15 december geretourneerd. Op 17 december een e-mail ontvangen dat mijn retour is ontvangen: welke precies? Allebei of een? Een zeer ondoorzichtig proces....

Nu inmiddels drie weken verder en na vele malen contact nu van een van de twee jurken geld terug. Nu nog weer contact om na te gaan hoe het met m’n andere retour zit...

2020幎1月6日

LaDress からの回答

Dag Hester, dank u wel voor uw bericht. Wat vervelend om te lezen dat het zo mis gaat met uw retourzendingen. Dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest, onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Ons Customer Service team zal vandaag telefonisch contact met u opnemen om het e.e.a. toe te lichten over onze processen. Graag wensen wij u een fijne dag toe!

Liefs,
team LaDress

5぀星のうち1の評䟡

Poor communication from customer service

I ordered some trousers that appeared to be in stock, however, when I received the confirmation email, it stated that they were expected in almost one week's time. As I couldn't wait for delivery, I tried to contact LaDress to cancel the order. I tried reaching them on WhatsApp, the web chat on their website, by email and by phone to no success. Eventually after several attempts, I managed to speak to someone on the phone who told me that my order would be cancelled and that I would receive a refund within 5 working days. Almost two weeks later, I am still waiting. I have emailed them again to try and resolve this and, again, have received no response.

2019幎12月24日

LaDress からの回答

Good afternoon, thanks for the message. We don't like to read that it went wrong with your order.
Our apologies! Can we call you? Do you want to email us your telephone number and your order number? info@ladress.com. Happy holidays!

5぀星のうち1の評䟡

Mijn eerste (en tevens laatste)

Mijn eerste (en tevens laatste) bestelling gedaan. Ik wacht al sinds 12 december op mijn bestelling. Steeds krijg ik te horen dat ze het gaan verzenden, steeds niets ontvangen. Uiterlijk 19 december moest ik het hebben ontvangen, niet dus. Ook moet ik steeds bellen omdat ze niet reageren op mijn mail (los van een standaard mailtje). Als ik de rol ooit nog ontvang gaat deze gelijk retour.

2019幎12月23日

LaDress からの回答

Hi Yvonne, dank voor het berichtje. Wat vervelend om te lezen dat je niet goed op de hoogte bent gehouden van de levertijd. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we willen het dan ook graag met je oplossen. Kunnen we je misschien bellen? We ontvangen je telefoonnummer en ordernummer graag via info@ladress.com. Fijne feestdagen toegewenst!

Ook ik koop NOOIT meer bij LaDress

Ook ik koop NOOIT meer bij LaDress Online. Slechte communicatie, slecht supply chain management, LaDress app is niet goed gelinkt met voorraad.
Levertijd is zogenaamd 1-2 werkdagen, maar nu precies 2 weken na plaatsing van mijn bestelling heb ik nog geen bericht ontvangen. Ik heb 2x gemaild naar klantenservice, afgezien van automatisch antwoord, geen reactie. Vorige week gebeld met klanten service en toen werd mij toegezegd dat mijn bestelling echt de volgende geleverd zou worden. Net maar weer een berichtje gestuurd via de LaDress app en nu pas eindelijk antwoord! Wat blijkt .. mijn bestelling is niet meer op voorraad en wordt geannuleerd. Nu moet ik nog mijn geld terug zien te krijgen..

2019幎12月20日

LaDress からの回答

Hi Hellen, dank voor je berichtje. Wij vinden het bijzonder vervelend om te lezen dat het niet goed is gegaan met je bestelling en willen dit uiteraard zo spoedig mogelijk met je oplossen. Kunnen we je misschien bellen? We ontvangen je telefoonnummer graag via info@ladress.com. Fijn weekend toegewenst!

5぀星のうち1の評䟡

Dit was de laatste keer voor mij

Dit was de laatste keer voor mij; Slechte klantenservice en -binding.

Heb tot twee maal toe gevraagd om coulance regeling met betrekking een jurk die binnen week na aankoop €90 goedkoper is, maar er wordt niet met de klant meegedacht.

Retour sturen en opnieuw bestellen is geen optie. Men hanteert de volgende regeling:
" De omruil-/retourwaarde wordt aan de hand van de meest actuele aanschafprijs van het artikel bepaald"

Dit noem ik geen klantenbinding

2019幎10月27日

LaDress からの回答

Goedemorgen Veronique, wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent, dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij nemen vandaag contact met u op. Lieve groet, LaDress

Klantenservice is hier niet

Klantenservice is hier niet. Stuur je jurk terug. Geen bewijs van retour en zelf achter je geld aan.
Beter naar fysieke winkel.

2019幎10月18日

LaDress からの回答

Goedemorgen, dank voor de review. Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent en dat het niet goed is gegaan met uw retourzending. Wij willen u graag verder helpen, kunnen wij u misschien bellen? Wij ontvangen graag uw telefoonnummer via de mail: info@ladress.com. Lieve groet, LaDress

Verbetering nodig!

Ik ben al jaren klant van LaDress en heb inmiddels wel 25 jurkjes aangeschaft. De jurkjes en andere kledingstukken zijn van goede kwaliteit en draag ik naar verschillende gelegenheden.
Echter de retourservice en leveringsservice vind ik ronduit slecht.
Iedere keer wanneer ik een bestelling retourneer, moet ik achter de bevestiging van mijn retour en mijn geld aanzitten. Het duurt vaak meer dan 3 weken voordat ik het geld terugkrijg op mijn rekening.
Ik krijg soms het idee dat ze geld retourneren op 'piepsysteem' of hebben ze de zaakjes niet op orde? Dit zou veel beter moeten kunnen wanneer ik de service vergelijk met webshops als Nikkie, Bijenkorf etc. Verder is een artikel vaak niet op voorraad en werd niet geleverd. Vaak ben ik dan degene die achter de reden van niet leveren aan moet zitten.
Samenvattend; doe iets aan de retourservice en voorraad.

2019幎9月11日

LaDress からの回答

Goedemiddag Monique, dank voor de review. Wat vervelend om te lezen dat u elke keer achter ons aan moet bellen, dat is uiteraard niet de bedoeling! Kunnen wij u misschien bellen? U kunt uw telefoonnummer sturen naar info@ladress.com. Lieve groet, LaDress

Bestel niet online!

Ben al lang klant bij LaDress, mooie kleding. Helaas is de service en communicatie verslechterd. Er staan artikelen in de webshop in lage voorraad; bestel deze niet! Je moet er zelf achteraan gaan en krijgt dan de mededeling: is niet meer op voorraad. Waarom staan ze dan wel nog beschikbaar in de webshop? Jammer, voor mij geen online bestellingen meer!

2019幎8月31日

LaDress からの回答

Dag Astrid, dank voor de review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring met LaDress heeft gehad, dit is uiteraard niet de bedoeling. Wilt u uw ervaring delen via info@ladress.com? Wij komen er dan graag bij u op terug en bieden u graag een tegemoetkoming aan voor deze negatieve ervaring. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

klantenservice Ladress

Wederom een bestelling online die op zich laat wachten. Meer dan een uur in de wachtrij voor de klantenservice; u bent de 3e, 2e, 1e in de wachtrij. Ja dan hang je niet meer op, want je bent bijna aan de beurt..... 1 uur later dus. Heb al vele jurkjes besteld en ineens is mijn huisnummer niet meer bekend?????? Staat gewoon in mijn account. Misschien een idee om de klant te informeren als je informatie mist. Beloofd vandaag de jurk op te sturen, morgen in huis...... ben benieuwd. Het succes van Ladress komt de service niet ten goede. Dit was mijn laatste online bestelling.

2019幎5月24日

Dag Angelina,

Ontzettend vervelend dit te lezen, onze oprechte excuses!
De afgelopen maanden stonden bij LaDress in het teken van bezinning, verandering en een nieuw begin. Een nieuw kantoor aan de Van Eeghenstraat 82 in Amsterdam,
een nieuwe website en introductie van onze mobiele app en een nieuwe logistieke partner voor alle online afhandelingen.

Maar het belangrijkste is onze nieuwe, meer duurzame aanpak van design en productie van onze collectie. Om deze nog mooier te maken, vernieuwender en tegelijkertijd op een verantwoorde manier te produceren. Onze missie verandert nooit en iedere LaDress aankoop moet voelen als een cadeautje...

Helaas gaan dit soort veranderingen soms ook gepaard met kleine en soms wat grotere hick-ups. We zijn hard bezig met de optimalisatie hiervan en hopen dat je de verbeteringen de komende weken zal merken. Nogmaals onze oprecht excuses, als we iets voor je kunnen doen horen we dat heel graag!

een warme groet,
Team LaDress

5぀星のうち1の評䟡

Erg slechte service en communicatie

Erg slechte service en communicatie. Beloofde leverdata worden niet aangehouden en daarover wordt niet gecommuniceerd. Je moet er zelf achteraan om erachter te komen dat de jurk pas weken later geleverd zal worden. Als je daarop besluit te annuleren, kun je nog weken wachten op terugstorting van je geld. Dit heb ik nu voor de tweede achtereenvolgende keer meegemaakt. Dat was dan ook meteen de laatste keer.

2019幎5月21日

Goedemiddag,

Wat vervelend om te lezen dat het niet goed gaat met de geplaatste bestelling. Wij willen dit graag met u oplossen, wilt u een mailtje sturen naar info@ladress.com?

Mooie dag toegewenst!

very bad

Customer service is not available during the hours they post online.
In addition, very late reimbursement of returns

2019幎5月16日

LaDress からの回答

Dear Stefanie, so sorry to hear this, could you please send us an email, info@ladress.com? We really would like to compensate this together with you, best regards team LaDress

5぀星のうち3の評䟡

Retourzendingen altijd achteraan bellen/mailen

Mooie jurken.
Retourzendingen altijd een probleem.
Worden niet bevestigd.
Ik bestel regelmatig, maar moet altijd achter de retourzending en terugebetaling aan mailen. Het gebeurt niet spontaan. Dus let hier op als je besteld bij Ladress.

2019幎5月2日

LaDress からの回答

Dag Nina, wat vervelend om te horen, kan je misschien een mail sturen naar info@ladress.com zodat we kunnen uitzoeken wat hier is misgegaan en je tegemoet kunnen komen? een fijne dag en warme groet, team LaDress

Problemen bij online (retour)zendingen

Mooie jurken maar Altijd gedoe bij online bestellingen. Met name bij retourzendingen gaat het vaak mis. Als je meerdere items in een bestelling hebt geplaatst krijg je soms de de helft van de bestelling zonder verdere uitleg. Je moet er dan zelf achteraan bellen om te horen dat je maat niet op voorraad was.. vermeld het er even bij. Nu weer een jurk voor een andere maat willen ruilen, krijg ik mn geld teruggestort ipv een andere maat. Slechte communicatie . Bij de eerste bestelling krijg je een mail met track and trace. Ontvangen Retourzendingen worden niet bevestigd.

2018幎12月17日

LaDress からの回答

Dag Mink, wat vervelend om te horen, kan je misschien een mail sturen naar info@ladress.com zodat we kunnen uitzoeken wat hier is misgegaan en je tegemoet kunnen komen? een fijne dag en warme groet, team LaDress

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。