Po pÅeÄtenà recenzà na obchod jsem mÄla jisté obavy z objednávky. Na stránkách se ale zdálo vÅ¡e ok. Fakt, ÅŸe se nejedná o obchod v ÄR a zboÅŸÃ je zasÃláno ze zahraniÄÃ, je zde jasnÄ deklarován. Rozhodl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dodánà rychlé, ale menšà vÜbÄr způsobu dodánÃ. A zboÅŸÃ je trochu odliÅ¡né od fotky na webu. PÅedevÅ¡Ãm dÅevo podstavce, které má patinu, spÃÅ¡e Å¡edé. Na fotce bylo svÄtlé jako lakovanÜ smrk ci borovice.... ãã£ãšèŠã
Mám tu nejlepšà zkuÅ¡enost, nahodou jsem se dostala do "svÄta krásnÜch svÄtel". Za moc hezkÄ ceny, dodáni rychlé, dÄkuji
dobrÜ den, objednávka 43000071584 ( faktura 260425864 ) pÅiÅ¡la poniÄená ( obal byl v naprostém poÅádku ). nedokázal jsem se pÅes vaÅ¡e AI ( "omlouvám se, ale uÄÃm se... !! ) dostat k technikovi a sloÅŸk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
lampyasvetla je destinace pro atmosférické a cenovÄ dostupné osvÄtlenÃ, které perfektnÄ odpovÃdá vaÅ¡im potÅebám a vkusu. Od naÅ¡eho zaloÅŸenà v roce 2007 jsme vyrostli v lÃdra trhu v Nizozemsku, Belgii a NÄmecku a působÃme ve 36 zemÃch po celém svÄtÄ. NaÅ¡e Å¡iroká Å¡kála zahrnuje vÃce neÅŸ 4000 produktů, coÅŸ zaruÄuje, ÅŸe najdete perfektnà osvÄtlenà pro kaÅŸdÜ prostor. V lampyasvetla je spokojenost zákaznÃků našà prioritou. NaÅ¡i zkuÅ¡enà zamÄstnanci poskytujà profesionálnà poradenstvÃ, jak online, tak v naÅ¡ich prodejnách v Nizozemsku, Belgii, Å panÄlsku a Polsku. Chápeme důleÅŸitost pohodlnÜch platebnÃch metod, a proto nabÃzÃme různé flexibilnà platebnà moÅŸnosti. AÅ¥ uÅŸ hledáte subtilnà ambientnà osvÄtlenà do domova nebo funkÄnà osvÄtlenà do kanceláÅe, lampyasvetla je pÅipraven dodat veÅ¡keré vaÅ¡e osvÄtlovacà potÅeby. Objevte naÅ¡i nabÃdku jeÅ¡tÄ dnes a dovolte nám pomoci vám vytvoÅit dokonalou atmosféru.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Krásná svÄtla :-)
Jsem velice spokojen .
Jsem velice spokojen .
Jednoduchá a rychlá montáş, tichÜ chod.
Můşu doporuÄit.
Super doprava a vÜbornÜ vyrobek
rychlé dodánÃ
rychlé dodánÃ, vÅ¡e OK, lampa krásnÄ pasuje do interiéru, pÅÃznivá cena. spokojenost
Bezproblémové doruÄenÃ
Bezproblémové doruÄenÃ, dobÅe zabaleno, kvalitnà vÜrobek v pomÄru k cenÄ.
Well made lights Iâll buy more in theâŠ
Well made lights Iâll buy more in the future
Light bulb and floor lampHello
Hello, the floor lamp arrived in good condition, unfortunately the bulb does not light.
Rychlé jednánÃ
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
ZboÅŸÃ pÅiÅ¡lo poÅ¡kozené
ZboÅŸÃ pÅiÅ¡lo poÅ¡kozené, pak byla vratky, dodnes nevráceny penÃze

Lampyasvetla.cz ããã®åç

Lampyasvetla.cz ããã®åç