maget dygtigt arbejde udfÞrt af jens ravn og hans team .skulle jeg fÃ¥ brug for en sÊlger en anden gang er der ingen tvivl hvor jeg vil ringe til landbrugsgruppen med jens ravn og de dygtige medarbejde... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Da vi besluttede os for at sÊlge âAabjergâ var det os magtpÃ¥liggende at finde sÃ¥vel en mÊglervirksomhed som en mÊgler der kunne sÊtte sig ind i vores ejendoms fortrÊffeligheder. Efter fÞrste mÞde med... ãã£ãšèŠã
Fanme ikke en god ejendomsmÊlger Birthe pedersen har fremvist et hus for mig og jeg har lagt et bud pÃ¥ det det ville de ikke acceptere men finder sÃ¥ ud af 2 Ã¥r sener at de sÊlger huset til en anden... ãã£ãšèŠã
EjendomsmÊgler Jens Ravn og hans team fra Landbogruppen Midt-Ãst har vÊret fremragende i rollen som vores mÊgler i salget af vores kvÊgejendom. Jens Ravn har stÞttet os fra start til slut. Utrolig hj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Landbogruppen er landets professionelle mÊgler. Fordi vi ikke laver andet, og fordi vi selv kender livet på landet. Vores fem butikker og otte afdelinger håndterer salg af kvÊgbrug, svinebrug, planteavl og hobbylandbrug i hele Danmark. En Êrlig og respektfuld rådgivning i fin forening med mange års erfaring og stort lokalkendskab, er fundamentet og sikkerheden for din bedste og mest trygge handel, når det kommer til produktionsejendomme, skovejendomme og hobbyejendomme.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
NedvÊrdigende sÊlger
I går var min kÊreste og jeg ude og få fremvist en bolig vi var tÊmmelig glade for på forhånd.
Da vi så kommer ud og bliver mÞdt af sÊlgeren Jens Ravn, bliver mit humÞr pludselig noget andet..
SÊlgeren er på godt dansk hÞjrÞvede, og arrogant. Specielt da jeg spurte ham om noget jeg ikke forstod.
Man ku virkelig mÊrke på ham at det irritered ham at han skulle vise os rundt (måske fordi vi havde sagt vi var fÞrstegangs kÞbere og vi aldrig har vÊret ude på en rundvisning fÞr)
De gange hvir min kÊreste eller jeg snakkede om nogle fejl/påtalte noget på boligen fik vi bare en smÞrre om at "jaa huset er jo ikke som et hus inde midt i storbyen". Hvad er det også for en måde at takle tingene på....
Til sidst syntes jeg også det er mÊrkeligt man ikke kan få lov til at se hele huset, da kÊlderen var låst af... det gÞr da en skÊptisk for hvad der var der nede.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse med en sur arrogant sÊlger Jens Ravn...
Kan ikke anbefales!.
TrÊls oplevelse med mÊgler i jagten på drÞmmeboligen
Min kÊreste Stefan og jeg var en fredag for en lille måned siden helt euforiske efter at have vÊret til et mÞde med sÊlger og ejendomsmÊgler på vores drÞmmehus! Vi har vÊret ude at se ejendommen af to omgange og fÞler vi har haft rigtig god connection med sÊlger og mÊgler. Efter vi så ejendommen anden gang var vi ikke i tvivl, det her skulle vÊre vores fÞrste og eneste hus sammen! Vi fik ordnet alt det praktiske, og afgav en uge forinden fÞrste bud. MÊgler ringer og siger dette ikke var nok, og vi bliver faktisk over Tlf nÊrmest allerede enige om en pris. Vi aftaler det mÞde der blev afholdt om fredagen.
Til mÞdet er der god stemning og vi bliver hurtig enige om en pris. Verbalt siger mÊgler klart til os: âNu er vi blevet enige om en pris og nu nedskriver vi blot alt det formelle og andre aftaler vi kan ske at have vedr. Dette ejerskifte. âUnderskrift og gennemgang af endeligt fÊrdigtudarbejdet kÞbsaftale sker mandag! Dermed ikke sagt at i skal gÃ¥ gennem weekenden og vÊre nervÞse for at ejendommen tilfalder andre! Vi har lavet denne aftale og sÃ¥dan er det, ejendommen kommer ikke til at gÃ¥ til andre end jer!!!â Alle er enige og der er vildt god stemning! MÊgler har nedskrevet alt hvad vi er blevet enige om og da vi endelig bliver fÊrdige med at snakke og hyggesnakke, giver vi hÃ¥nd pÃ¥ aftalen. MÊgler, sÊlger, som er en kvinde sidst i 70âerne, samt hendes sÞn giver os hÃ¥nd pÃ¥ dette og siger: âTillykke med ejendommen!!!â
Vi var vildt glade! Vi var helt, og er stadig, sikre på at vi havde fået drÞmmehuset! Det var perfekt i forhold til naturen, mulighederne, afstand til arbejde for os begge, samt at det bare lige var os!!!
Kl 19.30 om sÞndagen bliver Stefan ringet op af mÊgler og jeg får omgående en dårlig fornemmelse. MÊgler siger til Stefan at sÊlger har sagt ja til en anden kÞber.....
Stefan er meget uforstående og spÞrger ind til det, og siger til mÊgler at han troede vi havde en aftale?!... Det troede mÊgler også, men han kunne ikke tvinge sÊlger til at sÊlge til os!
En anden kÞber er gået med til den fulde udbudspris. Dette er vi ikke blevet informeret om, at der var andre der var så interesserede. Det skal siges at vi under hele forlÞbet med denne ejendom, har haft en klar verbal aftale med mÊgler om, at vi ville hÞre om det, hvis andre gav et bud. Som vi forklarede ham, var vi meget MEGET interesserede i denne ejendom!
Vi var begge fuldstÊndig uforstående overfor hvad der er skete. Skulle vi have krÊvet at skrive under på noget i fredags, eller var det ok det vi gjorde? En ting vi er sikre på er, at vi da i det mindste går fra denne ubehagelige oplevelse med vores gode samvittighed i behold. Vi var meget kede af det, men har måtte indse at vi ikke kan gÞre noget, da vi ikke har noget på skrift.
TrÊls oplevelse i jagten på drÞmmehuset! Jeg er klar over at det ikke behÞver at betyde alle mÊglere hos Lanbogruppen Midtvest er så uprofessionelle.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ