Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her! Super hurtig betjening of forsendelse. Jeg havde lidt travlt med ordren da bogen skulle gives indenfor samme uge, men jeg havde den allerede indenfor e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Rigtigt god kundeservice forud for bestilling med billeder af eksempler pÃ¥ gravering. Nem bestillingen og graveringen var i sig selv ogsÃ¥ super flot. Blev taget sÃ¥ godt imod af modtageren! Eneste gru... ãã£ãšèŠã
Fine produkter og hurtig levering :) Et forslag til forbedring af hjemmeside, var at der stod hvilke farve der graveres med eller der er et billede af produktet med gravering, da det er lidt svÊrt at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan varmt anbefale at handle ved Landhuset. Jeg var lidt sent ude med at kÞbe en gave, men Landhuset var meget fleksible og jeg fik hurtigt leveret en fin bog med meget smukt tryk pÃ¥. Fantasti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I vores webshop finder du et bredt udvalg af bÞger og kendte mÊrkevarer, som kan forsynes med smukke guld- og sÞlvtryk, blindtryk eller indgravering alt efter produkt materiale. Det unikke ved vores webshop er, at man ved bestilling af en vare altid får mulighed for at få trykt, indgraveret eller prÊget initialer, navn eller tekst efter eget valg på det bestilte.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- info@landhuset.dk
- landhuset.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk service og lÊkre kvalitetsprodukter!
Jeg kan varmt anbefale at handle ved Landhuset. Jeg var lidt sent ude med at kÞbe en gave, men Landhuset var meget fleksible og jeg fik hurtigt leveret en fin bog med meget smukt tryk på.
Fantastisk service og lÊkre kvalitetsvarer - det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos Landhuset!
Trygt sted at handle, hÞj kvalitet
Bestilte HC Andersens eventyr i flot indbinding. Fik der flotteste tryk med navn og dåbsdato. Bogen var pakket rigtig godt ind, så den ankom i perfekt stand, og hurtigt leveret.
Et trygt sted at handle.
Firmaet, der gÞr lidt ekstra
Her får man en rigtig god behandling, og der bliver gjort noget ekstra for at levere rigtig kundeservice.
Vi handler gerne hos landhuset.dk igen ð
God service. Jeg havde ved en fejl tastet en forkert leveringsadresse ind, og jeg nÃ¥ede lige at fÃ¥ kontaktet Landhuset.dk inden de sendte pakken afsted. Det var ikke noget problem for demð
âïžâïžâïžâïžâïž
Produktet lever fuldt op til forventningerne, og servicen var i topð
Fine produkter
En fin hjemmeside. Jeg bestilte 2 zatzy bÊger med navnetryk og 2 måtter. De blev leveret hurtigt.
Varen kom med det samme
Alt var som aftalt
âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž
Hurtig ekspedition og godt pakket indâŠ
Hurtig ekspedition og godt pakket ind Tak Alt intakt
Tryg og god oplevelse
Flot indgravering på bog og hurtig levering med sikker indpakning.
Fin betjening og service.
Hurtig og god service i telefonen
Hurtig og god service i telefonen - og meget hurtig levering af perfekt udfÞrt guldtryk
KÞbte raflebÊgere med tryk
KÞbte raflebÊgere med tryk, og de var papirstynde. Matcher slet ikke billedet på deres hjemmeside. Kvaliteten er ringe.
Kan ikke bruges til fx. Yatzy, da der ikke er plads til 5 eller 6 terninger i et bÊger.
Superflot bog og flot guldtryk
Superflot bog og flot guldtryk. Perfekte personlige gaver, som kan fÞlge modtageren i mange år.
Meget flot boggave med inskription
Hurtig levering og godt produkt.
Hurtig levering og vare som aftalt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ