Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her! Super hurtig betjening of forsendelse. Jeg havde lidt travlt med ordren da bogen skulle gives indenfor samme uge, men jeg havde den allerede indenfor e... ãã£ãšèŠã
Rigtigt god kundeservice forud for bestilling med billeder af eksempler pÃ¥ gravering. Nem bestillingen og graveringen var i sig selv ogsÃ¥ super flot. Blev taget sÃ¥ godt imod af modtageren! Eneste gru... ãã£ãšèŠã
Fine produkter og hurtig levering :) Et forslag til forbedring af hjemmeside, var at der stod hvilke farve der graveres med eller der er et billede af produktet med gravering, da det er lidt svÊrt at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan varmt anbefale at handle ved Landhuset. Jeg var lidt sent ude med at kÞbe en gave, men Landhuset var meget fleksible og jeg fik hurtigt leveret en fin bog med meget smukt tryk pÃ¥. Fantasti... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I vores webshop finder du et bredt udvalg af bÞger og kendte mÊrkevarer, som kan forsynes med smukke guld- og sÞlvtryk, blindtryk eller indgravering alt efter produkt materiale. Det unikke ved vores webshop er, at man ved bestilling af en vare altid får mulighed for at få trykt, indgraveret eller prÊget initialer, navn eller tekst efter eget valg på det bestilte.
ãã³ããŒã¯
- info@landhuset.dk
- landhuset.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Navn på raflebÊger
Navnene på raflebÊgerne kunne godt vÊre lidt mere centreret, hvis da man skal finde en bagatel. Ellers fine varer.
God service og hurtig levering
Super nem hjemmeside at finde rundt i
Super nem hjemmeside at finde rundt i, hurtig levering med top resultatð TAKðð
Hurtig service lÊkker kvalitet klarâŠ
Hurtig service lÊkker kvalitet klar anbefaling her fra
Super pung og levering i top
Smuk gravering og hurtig levering
Rigtigt god kundeservice forud for bestilling med billeder af eksempler på gravering. Nem bestillingen og graveringen var i sig selv også super flot. Blev taget så godt imod af modtageren!
Eneste grund til, at det ikke bliver fem stjerner, er at omslaget på den bog jeg kÞbte var ret ridset. Lidt Êrgerligt når det skal forÊres vÊk i gave. Men det er jo selve bogen og graveringen, der betyder noget, så det var slet ikke nok til, at jeg gad at reklamere.
Jeg har fået kÞbt 4 raflebÊgre
Jeg har fået kÞbt 4 raflebÊgre, PÊnt lÊder, men det ser ud som om man har haft lidt for travlt med at syg dem Sammen. det ikk sÊrlig pÊnt ihvertfald.
RaflebÊgret er også for lille i diameter til, at når du slår terningerne så lander de altid oven på hinanden så altid omslag.

Landhuset ããã®åç
Fin betjening dog vil jeg gerne have atâŠ
Fin betjening dog vil jeg gerne have at gaven var pakket ind i julepapir.

Landhuset ããã®åç
Hurtigt og super service.
Rigtig fin service og hurtigâŠ
Rigtig fin service og hurtig ekspedition. Flotte bÞger!
Super service
Hurtig og venlig service