Bestilt og forhÃ¥ndsbetalt en dyr lampe. Fikk estimert leveringstid 6 uker frem i tid. SÃ¥ blir lampen ytterligere 7 uker forsinket. Etter 7 uker blir lampen igjen forsinket. Fikk kranglet meg til gav... ãã£ãšèŠã
Et bord fra Carl Hansen & sÞn ble levert med en feil mutter slik at det fjerde bordbeinet ikke kunne skrues pÃ¥. Masse diskusjon fÞr de gikk med pÃ¥ Ã¥ sende en riktig mutter. Bordet ble liggende pÃ¥ gulv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg hadde fÞrst bestilt for store lamper. Da jeg avbestilte var det full service med en gang for Ã¥ stoppe forsendelsen. Veldig takknemlig. Jeg bestilte riktig stÞrrelse etterpÃ¥, og det var pakket kjem... ãã£ãšèŠã
Mottok et trillebord som var skjevt og hadde flere feil og mangler. To dager etter reklamasjonsskjema var innsendt fikk jeg et hyggelig svar hvor jeg kunne velge mellom nytt bord eller Ã¥ heve kjÞpet... ãã£ãšèŠã
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- å¯å®€å®¶å ·åº
- å®¶å ·åº
- ãããã³å®¶å ·åº
- ãããã³çšååº
- ãªãã³ã°ã«ãŒã çšå®¶å ·ã®åº
LÀnna MÞbler NO ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oppdag vårt brede utvalg av skandinavisk og tidlÞs design. Vi tilbyr en unik kolleksjon av produkter som kombinerer enkelhet, funksjonalitet og estetikk. Vi har alt du trenger for å skape en stilfull og harmonisk atmosfÊre, fra elegante mÞbler til vakre interiÞrartikler.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 21 60 78 70
- kundeservice@lanna.no
- lanna.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Rask levering og god service
Har bestilt fra LÀnna to ganger, og har vÊrt fornÞyd med både service og produkt.
Veldig bra utvalg av brands ogâŠ
Veldig bra utvalg av brands og sortiment .
Rask og oversiktlig side og betalings lÞsning :-)
NÃ¥r man bestiller noe fra Lanna gÃ¥r detâŠ
Når man bestiller noe fra Lanna går det på skinner. Pakken kommer raskt uten heftelser:)
Jeg sytes at leveransen var helt ok
Jeg sytes at leveransen var helt ok, men syntes ikke noe om disse spÞrreundersÞkelsene som kommer etter at man har handlet, dette gjÞr at jeg vurderer andre å handle fra.
Hadde jeg vert misfornÞyd med leveransen ville dere fått hÞre det.
Fin og stabil
Fin, stabil stumtjener. God informasjon angående levering med Posten
Bestilte nye spisebordsstoler
Bestilte nye spisebordsstoler. Fikk god hjelp ved bestilling og informasjon om levering. SvÊrt fornÞyd.
For lang leveringstid
Enkelt å bestille og varen kom raskt
Enkelt å bestille og varen kom raskt. Veldig fornÞyd :)
God og rask kommunikasjon
God og rask kommunikasjon, veldig fornÞyd med produktet og leveringen.