Ik ben ontzettend tevreden over LA Nutrition! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt echt met je meegedacht en het advies is persoonlijk, waardoor ik prec... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Producten snel toegestuurd gekregen, kwaliteit van de producten ook echt top. De pre-workout werkt voor mij echt goed, ik voel me er merkbaar energieker en meer gefocust door tijdens mijn training... ãã£ãšèŠã
Ik heb de whey proteïne shake gekocht en dit is oprecht de eerste keer dat ik een shake lekker vind. Andere shakes bleven altijd een beetje klontering maar deze mixt super goed met de melk waardoor he... ãã£ãšèŠã
Zeer tevreden over de producten van la nutrition. Zowel de suplementen als de whey protein en fat burner zijn goed van smaak. Normaal heb ik problemen met shakes, maar deze ging vlotjes binnen. Een e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Focus op voedings en gezondheids producten
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top supplementen
Top supplementen! Goede kwaliteit, lekkere smaken en snelle levering. Zeer tevreden en ik bestel hier zeker opnieuw. Aanrader voor iedereen die serieus met sport en gezondheid bezig is.ð¥
De producten van La Nutrition zijn eenâŠ
De producten van La Nutrition zijn een goede aanvulling voor een gezonde levensstijl.
De gummies zijn lekker!
Goede spulleb
Nutrition
Whey protein en fat burn producten zijn fijn in gebruik.
The productâs is good
So far, I've tried the protein powder and pre-workout, and honestly, they're fantastic products, The taste is very smooth, and the delivery was also extremely fast
Goede producten
Goede producten, goed contact en lieve mensen die je te woord staan.
Top bedrijf met top producten!
Heel goed bedrijf met goede producten
Heel goed bedrijf met goede producten! Zeker aan te raden!
Ik ken La nutrition nu al een tijdje enâŠ
Ik ken La nutrition nu al een tijdje en ik ben er nog steeds super blij mee. Ze verkopen goede sport producten en de communicatie is is ook goed!
Super aardig en beleefd contact en isâŠ
Super aardig en beleefd contact en is heel duidelijk. Fijne samenwerking!
A good company and a good service
A good company and a good service
You have to buy it !
Goede service en top producten
Goede service en top producten! Heel tevreden over de creatine!
Super producten
Super producten! Goede ervaring met de Shakes, pre-work out en gummies. Snel verzonden en ontvangen en ook de werking / smaak echt top
Top producten en fijne service!
Top producten en fijne service!
fijne samenwerking!
Fijne producten, waar voor je geld
Producten snel toegestuurd gekregen, kwaliteit van de producten ook echt top.
De pre-workout werkt voor mij echt goed, ik voel me er merkbaar energieker en meer gefocust door tijdens mijn trainingen, zonder dat het âte heftigâ wordt.
Ook de gummies zijn een fijne verrassing ze zijn niet alleen handig in gebruik, maar smaken ook echt lekker, waardoor je ze makkelijk blijft nemen.
De whey protein valt daarnaast positief op omdat deze geen chemische of kunstmatige nasmaak heeft, iets wat ik bij andere merken wel eens ervaar. Hij drinkt daardoor gewoon soepel weg.
Ruime keuze voor producten
Ruime keuze voor producten zowel op fitness gebied als welzijn. Voor iemand die niet houd van creatine zijn de creatine gummies echt een aanrader!
Ik heb een sample pakketje gekregen
Ik heb een sample pakketje gekregen. Deze samples waren top en werden snel geleverd!
Super goeie ervaring gehad
Super goeie ervaring gehad! De shakes zijn echt heel lekker, veel eiwitten, geen chemische smaak en van goede kwaliteit. Ik zou ze zeker aanraden!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ