Lappedyrkeren レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har bestilt Lappedyrkerens hÃ¥ndlavede lapper flere gange - og hver gang modtaget dem med stor tilfredshed 😊 Kort leveringstid - tjek. God kvalitet - helt sikkert. Rimelige priser - i dén... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Marie havde lavet en flot Ø7 cm custom patch til mig som jeg glÊdeligt gÃ¥r med. In Memoriam. En lettere finjustering af mit design leveret hurtigt. 500 kr for en custom lap med sÞlvtrÃ¥d. Jeg kan kun... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super god og hurtig service. Flot resultat med god kvalitet af personlige lapper. 17 dage fra bestilling til den sad pÃ¥ vesten. Bestiller helt sikkert derfra igen nÊste gang jeg skal have lav... もっず芋る

䌁業情報

1. 手工芞品
  2. ・
  3. ファッション デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

En verden af hjemmedyrkede patches, kopper, textiler og andet fedt merch 😍 PERSONLIG BESTILLING & READY TO SHIP. Gratis afhentning i Aalborg

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Bare optur!

God kommunikation omkring custom produkt, god rådgivning ift. at få en lÞsning der er fed og hurtig levering.
Der var en mindre forglemmelse som blev eftersendt med det samme UB inden jeg nåede at åbne pakken selv, så det var også super.
Priserne er rimelige og produktet helt i orden, så kan kun varmt anbefale.

2025幎3月2日

Lappedyrkeren からの回答

Uuuuh, jeg glÊder mig til at se hvordan du får brugt det forskellige farve kombinationer.
Hilsen Marie

5぀星のうち5の評䟡

Vi havde en super god oplevelse med

Vi havde en super god oplevelse med Lappedyrkeren. Marie var imÞdekommende og hjÊlpsom, og fik hurtigt lavet vores design prÊcis som vi Þnskede. Ordren blev endda leveret langt tidligere end fÞrst forventet, da vi havde en stram deadline. Jeg kan klart anbefale at bestille hos hende :)

2025幎1月26日

Tak for de fine ord.
HÃ¥ber at lapperne faldt i god jord.
Det var en super spÊndende opgave...

Super service

Super service, det var simpelt og handle på med godkende ordren. Nem at betale. Flot resultat

2025幎1月2日

Lappedyrkeren からの回答

Det var en sjov opgave. Tak for de fine ord

Supergod kvalitet og fleksibel

Supergod kvalitet og fleksibel, hurtig og god service. Jeg kan kun anbefale alle at bruge Lappedyrkeren. Hun broderede vores logo på nogle huer, jeg selv havde indkÞbt, og alt var prÊcis, som vi havde aftalt.

2024幎11月26日

Tak for de fine ord 🖀 🥷Tin

100% i orden

Hurtig levering, fantastisk kommunikation og som altid en vare der er 100% tilfredsstillende. Super nice!

2024幎10月29日

Lappedyrkeren からの回答

Altid en fornÞjelse at lave lapper til Ungdomsklubben

Kan anbefales..

God korrespondance, hurtige svar på mails og hurtig produktion – anden gang jeg bruger Lappedyrkeren – og kommer gerne igen...

2024幎10月29日

Lappedyrkeren からの回答

GlÊder mig til at se hvad du finder pÃ¥ nÊste gang ☺

God kvalitet varer

God kvalitet varer, nem bestilling. hurtig forsendelse/levering. Ikke de sidste patches jeg kÞber her.

2024幎10月21日

Lappedyrkeren からの回答

Hurraaaaa! Jeg glÊder mig til at se hvad det nÊste bliver 😍

5぀星のうち4の評䟡

Super nemt at bestille

Super nemt at bestille, samt hurtig levering.
Whats not to like

2024幎10月21日

Lappedyrkeren からの回答

Takker. Jeg gÞr midt bedste for at fÃ¥ lapperne ud til jer kunder, sÃ¥ hurtigt som muligt ☺

5぀星のうち5の評䟡

Jeg fandt Lappedyrkeren på fb og via

Jeg fandt Lappedyrkeren på fb og via deres hjemmeside fik udfyldt kontakt formularen og fik hurtig en god pris .. hurtig levering 👍
Kan kun anbefales..👍
vh Martin Nordjysk Detektorforening

2024幎8月23日

Lappedyrkeren からの回答

Det var en fornÞjelse at lege med guld og sÞlv tråd til jeres fine lapper :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。