Jeg har bestilt Lappedyrkerens hÃ¥ndlavede lapper flere gange - og hver gang modtaget dem med stor tilfredshed ð Kort leveringstid - tjek. God kvalitet - helt sikkert. Rimelige priser - i dén... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super nemt at bestille, samt hurtig levering. Whats not to like
äŒæ¥ãåçããŸãã
Marie havde lavet en flot Ã7 cm custom patch til mig som jeg glÊdeligt gÃ¥r med. In Memoriam. En lettere finjustering af mit design leveret hurtigt. 500 kr for en custom lap med sÞlvtrÃ¥d. Jeg kan kun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god og hurtig service. Flot resultat med god kvalitet af personlige lapper. 17 dage fra bestilling til den sad pÃ¥ vesten. Bestiller helt sikkert derfra igen nÊste gang jeg skal have lav... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En verden af hjemmedyrkede patches, kopper, textiler og andet fedt merch ð PERSONLIG BESTILLING & READY TO SHIP. Gratis afhentning i Aalborg
Ved Viadukten 2, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Der blev leveret det der var aftalt, og til tiden

Lappedyrkeren ããã®åç
Hurtig levering og god kvalitet.
Dejligt med skÊve og sjove budskaberð

Lappedyrkeren ããã®åç
God kommunikation omkring custom produkt, god rådgivning ift. at få en lÞsning der er fed og hurtig levering.
Der var en mindre forglemmelse som blev eftersendt med det samme UB inden jeg nåede at åbne pakken selv, så det var også super.
Priserne er rimelige og produktet helt i orden, så kan kun varmt anbefale.

Lappedyrkeren ããã®åç
Vi havde en super god oplevelse med Lappedyrkeren. Marie var imÞdekommende og hjÊlpsom, og fik hurtigt lavet vores design prÊcis som vi Þnskede. Ordren blev endda leveret langt tidligere end fÞrst forventet, da vi havde en stram deadline. Jeg kan klart anbefale at bestille hos hende :)

Lappedyrkeren ããã®åç
Super service, det var simpelt og handle på med godkende ordren. Nem at betale. Flot resultat

Lappedyrkeren ããã®åç
Supergod kvalitet og fleksibel, hurtig og god service. Jeg kan kun anbefale alle at bruge Lappedyrkeren. Hun broderede vores logo på nogle huer, jeg selv havde indkÞbt, og alt var prÊcis, som vi havde aftalt.

Lappedyrkeren ããã®åç
Hurtig levering, fantastisk kommunikation og som altid en vare der er 100% tilfredsstillende. Super nice!

Lappedyrkeren ããã®åç
God korrespondance, hurtige svar pÃ¥ mails og hurtig produktion â anden gang jeg bruger Lappedyrkeren â og kommer gerne igen...

Lappedyrkeren ããã®åç
God kvalitet varer, nem bestilling. hurtig forsendelse/levering. Ikke de sidste patches jeg kÞber her.

Lappedyrkeren ããã®åç
Super nemt at bestille, samt hurtig levering.
Whats not to like

Lappedyrkeren ããã®åç
Jeg fandt Lappedyrkeren pÃ¥ fb og via deres hjemmeside fik udfyldt kontakt formularen og fik hurtig en god pris .. hurtig levering ð
Kan kun anbefales..ð
vh Martin Nordjysk Detektorforening

Lappedyrkeren ããã®åç
Fik den vare jeg har bestilt og hurtig levering. Behagelig korrespondance.
What's not to like ð

Lappedyrkeren ããã®åç
Fedeste stickers ever. Hurtig levering.
Kan klart anbefale Lappedyrkeren:-)..

Lappedyrkeren ããã®åç
Super god kvalitet på lapperne. Dejligt med nem afhentning i Aalborg.

Lappedyrkeren ããã®åç
Super fed butik og super fede mÊrke de laver ðð»