Jeg har bestilt Lappedyrkerens hÃ¥ndlavede lapper flere gange - og hver gang modtaget dem med stor tilfredshed ð Kort leveringstid - tjek. God kvalitet - helt sikkert. Rimelige priser - i dén... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super nemt at bestille, samt hurtig levering. Whats not to like
äŒæ¥ãåçããŸãã
Marie havde lavet en flot Ã7 cm custom patch til mig som jeg glÊdeligt gÃ¥r med. In Memoriam. En lettere finjustering af mit design leveret hurtigt. 500 kr for en custom lap med sÞlvtrÃ¥d. Jeg kan kun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god og hurtig service. Flot resultat med god kvalitet af personlige lapper. 17 dage fra bestilling til den sad pÃ¥ vesten. Bestiller helt sikkert derfra igen nÊste gang jeg skal have lav... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En verden af hjemmedyrkede patches, kopper, textiler og andet fedt merch ð PERSONLIG BESTILLING & READY TO SHIP. Gratis afhentning i Aalborg
Ved Viadukten 2, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã

Lappedyrkeren ããã®åç
Hurtig tilbagemelding på alle mine henvendelser og krav. Produktet blev lavet hurtigt og blev leveret indenfor 14 dage efter fÞrste henvendelse.
Produktet er professionelt lavet.
De 14 dage kunne nok have vÊret kortere hvis jeg havde vÊret hurtigere til at svare mails fra sÊlger.
Overordnet en god oplevelse og ikke sidste gang jeg kÞber patches gennem lappedyrkeren.

Lappedyrkeren ããã®åç
Har kun gode ting at sige om Lappedyrkeren! :) Hun gÞr sig umage for at levere gode produkter. Jeg har bestilt flere specialfremstillede lapper, og alle er blevet lavet hurtigt og i super god kvalitet.

Lappedyrkeren ããã®åç
Kort leveringstid - tjek.
God kvalitet - helt sikkert.
Rimelige priser - i dén grad.
Ordentlighed og god, personlig service - dobbelttjek!
Humor, charme samt bidende vid og skarphed i lapperne. You betcha! ð€
Besides: Dét fakta, at lapperne er unikke, og lavet hos en lille, lokal one woman virksomhed, og alligevel med så god service og kort leveringstid, er i dén grad medvirkende til, at jeg vender retur.

Lappedyrkeren ããã®åç
Mega godt håndvÊrk og god service.
Håndlavede lapper med stor humor, du kan endda få designet din egen unikke lap, det er så cool.

Lappedyrkeren ããã®åç
En lille uges tid fra fÞrste dialog til mine ting lÃ¥ i postkassen. Super professionel og venlig behandling ðð»

Lappedyrkeren ããã®åç
SkÞnne produkter og endnu bedre service!! Slet ikke sidste gang jeg bestiller herfra. Tak for det! ð

Lappedyrkeren ããã®åç
HåndvÊrk og design med humor!
Fire lapper kÞbt hos Lappedyrkeren, fire lapper modtaget med kyshånd, både fra mig og de andre (gave)modtagere!
Kvaltiet og design er i top, kommunikation og levering ligeså!
10/10 for 5/5 er for lidt!
(Ti stille, matematiknÞrder, i ved hvad jeg mener!)