Banner for Lattestore

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zeer goed geholpen door Adeloes! De Abachi Lamellen passen perfect in onze woonkamer. Zeer vriendelijke en hulpvaardige klantendienst, we zijn erg tevreden!

5つ星のうち5の評価

Zeer duidelijke communicatie rond levering welke zeer stipt plaatsvond. Website was even zoeken om gegevens te zoeken, maar goed gelukt. Prijs/kwaliteit is zeker oke. Hier hangen nu de zwarte, houte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

première foi que j'était impatient d'exprimer mon avis sur un produit tellement je suis satisfait en tous points. 10/10 pour tout, précisions sur tout les aspects des produits sur le site, puis suivi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Reeds klant in onze vorige woning en nu ook in onze nieuwe woning hebben ze ons zo professioneel geholpen. Tot meerdere keren stalen bestellen, advies geven, mee out-of-the-box denken, vele vrage... もっと見る

企業情報

1. カーテン ショップ
  2. カーテン販売店
  3. インテリア デザイン店
  4. ウィンドウ トリートメント店

当該企業による記述

Op zoek naar op maat gemaakte raamdecoratie en zonwering? Bij Lattestore vindt u een uitgebreid assortiment aan lamellen, rolgordijnen en jaloezieën, perfect op maat gemaakt voor uw interieur. Ontdek onze kwaliteitsproducten en profiteer van een persoonlijke aanpak en vakmanschap. Bezoek nu onze webshop en maak uw ruimte zoals u het wenst!

Ons aanbod

当該企業による記述

Verticale lamellen
Onze verticale lamellen bieden niet alleen functionaliteit, maar dragen ook bij aan de esthetische uitstraling van uw interieur. Ons universeel systeem is gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor u snel kunt genieten van de voordelen van verticale lamellen.
Aluminium jaloezieën
Onze horizontale aluminium jaloezieën zijn met recht een tijdloos product te noemen.
Rolgordijnen
Wij bieden een ruim assortiment rolgordijnen op maat aan. Onze verduisterende rolgordijnen houden het daglicht buiten en brengen een aangename sfeer in uw woonkamer. De transparante rolgordijnen filteren het licht en zorgen dat er nog zicht naar buiten is. Wenst u eerder een print in uw rolgordijn kijk dan zeker eens naar onze decoratieve stoffen.
Duo rolgordijnen
Verduisterend, lichtdoorlatend of net dat tikkeltje luxueuzer: bij de duorolgordijnen heeft u keuze te over. Een duo rolgordijn is één van de nieuwere producten op de raamdecoratie markt waarbij u overdag vrij zicht naar buiten hebt en 's avonds de inkijk van buiten naar binnen kan afsluiten.
Houten jaloezieën
Houten jaloezieën geven een warm gevoel aan ieder interieur. Ze hebben belangrijke eigenschappen die een meerwaarde bieden aan uw ruimte. Eerst en vooral hebben houten jaloezieën de eigenschap om geluiddempend te gaan werken wanneer u de lamellen sluit. Ook heeft hout een isolerende werking.
PVC jaloezieën
Horizontale PVC jaloezieën zijn budgetvriendelijker dan de horizontale houten jaloezieën.
Plissé gordijnen
De geplooide stoffen bieden bij plisségordijnen de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Of u nu op zoek bent naar een volledige of gedeeltelijke opvouwmogelijkheid, de compacte pakkethoogte van deze zonwering maakt ze geschikt voor elk raam in uw interieur.

Levering & garantie

Snelle levering en 2 jaar garantie.

Geniet van onze snelle levering en 2 jaar garantie op al onze producten. Zo ben je zeker van kwaliteit én een vlotte service!

連絡先

Promotion box for Lattestore

Bestel gratis stalen!

Ontvang gratis stalen en kies met zekerheid jouw lamellen.

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Alles perfect geleverd zoals…

Alles perfect geleverd zoals afgesproken
Lattestore TOP

2025年9月30日

Beste klant

We zijn erg blij om te lezen de levering naar wens verlopen is !

Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen.

5つ星のうち5の評価

Uitstekend product en perfecte service

Ik kan Lattestore enorm aanbevelen. Uitstekende producten en service, dit zowel voor de aankoop als na de aankoop. Zeer vriendelijk en ontzettend professioneel. Ik ben blij dat ik voor Lattestore gekozen heb. De producten en service zijn de prijs meer dan waard.

2025年9月22日
自発的なレビュー

Beste Wouter

Dankjewel voor deze fantastische review!

We zijn stiekem trots op onze producten, alsook op onze service ! Jouw woorden bekrachtigen ons team om zo verder te doen.

Aarzel niet om bij vragen opnieuw contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groeten

Je recommande

Je recommande! très joli store, facile à placer , emballage impeccable et livraison parfaite. Je vais d'ailleurs passer commande pour un deuxième .

Bonjour Aurore,

Un grand merci pour votre confiance 🤩. C’est un plaisir de savoir que vous appréciez la qualité du store et notre service. Nous avons hâte de vous accompagner à nouveau pour votre deuxième commande !

Parfait

Parfait. J'ai commandé 3 stores à lamelles bambou et il n'avait pas la même dimension donc les rythmes n'était pas le même et après commande ils m'ont conseillé d'ajouter une bande donc ils sont très perfectionniste

Bonjour Nathalie,

Merci beaucoup pour votre retour positif 🌟. Nous sommes ravis que vous soyez satisfaite de vos stores en bambou.

Nous faisons toujours de notre mieux pour conseiller des solutions adaptées, comme l’ajout d’une bande, afin d’obtenir un rendu harmonieux.

Votre satisfaction est essentielle pour nous et nous serons ravis de vous aider à nouveau à l’avenir.

Zeer vlotte na service

Zeer vlotte na service , vriendelijk en hulpvaardig aan de telefoon. Snelle levering. We zijn zeer tevreden van onze producten .

2025年9月8日

Beste klant

We zijn verheugd om op te merken dat je erg tevreden bent van onze service na verkoop en eveneens van jouw aankoop !

Aarzel niet om bij vragen opnieuw contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groeten,

Top produkt

Goede communicatie. Oplossingsgericht. Goed materiaal, mooi en degelijk.

Beste Marjoleijn

Ook voor deze review willen we je opnieuw bedankt! Bedankt voor het vertrouwen.

5つ星のうち5の評価

Perfect afgeleverd het werkt zoals het…

Perfect afgeleverd het werkt zoals het moet en de door gegeven maten zijn juist.
N&B.

2025年9月10日

Beste Nicolas,

Dankjewel voor je positieve review! Het doet ons plezier te horen dat je tevreden bent met je bestelling.

Très bonne expérience

Très bonne expérience! Commande d'échantillons reçus le lendemain ce qui facilite le choix et permet de voir la qualité. Commande facile et conseils si nécessaire.

2025年9月3日

Cher client,

Nous sommes très heureux de lire cette belle évaluation.
Nous sommes ravis que vous soyez satisfait de votre commande et que vous ayez fait appel à nos services!

N'hésitez pas à nous contacter si vous avez des questions.

Bien à vous,

Correct produkt

Correct produkt , mooi afgewerkt

2025年9月3日

Beste Marie Christine

Dankjewel voor je reactie! Wat goed om te horen dat het product en de afwerking naar wens zijn.

5つ星のうち5の評価

Super stores et service impeccable

Cela fait déjà plusieurs fois que je commande sur Lattestore.be et tout est à chaque fois impeccable.
Facilité du site, la qualité et le service client.
Possibilité de commander des échantillons gratuits pour être sur de ne pas se tromper.
bref, je recommande vivement! :-)

2025年9月2日

Lattestore からの回答

Merci beaucoup pour votre super message!

Ça fait vraiment plaisir de savoir que vous êtes toujours satisfaite de nos stores et de notre service. Un grand merci aussi pour votre fidélité et votre recommandation, c’est la plus belle récompense pour notre équipe. À très bientôt pour une prochaine commande ! 😊

Cordialement

5つ星のうち5の評価

Fantastisch maatwerk, mooie stores!

We werden voor onze aankoop correct, vriendelijk en snel geholpen; snelle levering binnen de 2 weken; we zijn super tevreden over het resultaat, de afmetingen waren perfect, mooie afwerking, de plaatsing ging vlot en goede prijs/kwaliteit;

2025年8月26日

Beste Bart

Bedankt voor uw prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service, het maatwerk en de afwerking van de stores. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen – van advies tot levering en plaatsing. Uw tevredenheid is onze grootste beloning, en we hopen dat u nog lang plezier heeft van uw nieuwe stores.

Belle finition

Belle finition, mesures respectées et qualité au top !

2025年8月20日

Cher Eric,

Merci beaucoup pour cette belle critique.

Nous sommes très heureux d'apprendre que vous êtes satisfait de notre travail sur mesure.

N'hésitez pas de nous contacter avec votre questions.

Merci !

Juste parfait

Juste parfait. Produit de qualité et équipe aux petits soins. Grand merci à Adeline pour son aide !

2025年8月21日

Cher Emmanuel,

Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de nos produits et de notre service.

Merci pour cette belle mention!

N'hésitez pas à poser des questions.

L'équipe Lattestore,
Adeline

Très bons conseils

Très bons conseils , réponse rapide

2025年8月20日

Cher client,

Merci pour cette belle réaction !

Les supports à pince sont en effet une excellente alternative pour installer votre store sans percer. Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfaite de notre service !

N'hésitez pas à nous contacter si vous avez des questions.

Bien à vous,
l'équipe Lattestore

5つ星のうち5の評価

Verticale lamellen, mooi, gemakkelijk te plaatsen,

Correcte levering, gemakkelijk zelf te plaatsen

2025年5月6日

Beste Eric

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de lamellen en dat het plaatsen zo eenvoudig verliep. Bedankt dat je dit met ons deelt, en geniet van het mooie resultaat!

5つ星のうち4の評価

Matériel correct

Matériel correct, élégant, facile à monter.
Prix correct et très compétitif.
Le système de relevage par chaînette est par contre trop fragile et la chaînette s'ouvre facilement.
Si on la racourci, le store ne remonte plus jusqu'en haut...Il y a sûrement une petite astuce :-?
Le mode d'emploi n'est pas parfaitement adapté.
L'écartement entre les équerres de fixation est conseillé identique à la largeur du store enroulant.
En s'y fiiant, l'écartement est trop important de 1 cm!!

2025年8月6日

Bonjour Emmanuel,

Merci beaucoup pour votre retour détaillé et constructif.

Nous sommes ravis que vous soyez satisfait du design, du montage facile et du bon rapport qualité/prix de notre produit.

Concernant la chaînette : en effet, si vous souhaitez la raccourcir, il est essentiel de repositionner correctement le connecteur de chaîne et le limiteur de chaîne. N’hésitez pas à nous envoyer un petit e-mail – nous serons heureux de vous transmettre une notice d’instructions claire à ce sujet.

Pour ce qui est des supports de fixation, nous prenons bonne note de votre remarque sur l’écartement recommandé. Votre retour est précieux et nous aidera à améliorer la clarté de nos instructions.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。