Banner for Lattestore

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zeer goed geholpen door Adeloes! De Abachi Lamellen passen perfect in onze woonkamer. Zeer vriendelijke en hulpvaardige klantendienst, we zijn erg tevreden!

5つ星のうち5の評価

Zeer duidelijke communicatie rond levering welke zeer stipt plaatsvond. Website was even zoeken om gegevens te zoeken, maar goed gelukt. Prijs/kwaliteit is zeker oke. Hier hangen nu de zwarte, houte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

première foi que j'était impatient d'exprimer mon avis sur un produit tellement je suis satisfait en tous points. 10/10 pour tout, précisions sur tout les aspects des produits sur le site, puis suivi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Reeds klant in onze vorige woning en nu ook in onze nieuwe woning hebben ze ons zo professioneel geholpen. Tot meerdere keren stalen bestellen, advies geven, mee out-of-the-box denken, vele vrage... もっと見る

企業情報

1. カーテン ショップ
  2. カーテン販売店
  3. インテリア デザイン店
  4. ウィンドウ トリートメント店

当該企業による記述

Op zoek naar op maat gemaakte raamdecoratie en zonwering? Bij Lattestore vindt u een uitgebreid assortiment aan lamellen, rolgordijnen en jaloezieën, perfect op maat gemaakt voor uw interieur. Ontdek onze kwaliteitsproducten en profiteer van een persoonlijke aanpak en vakmanschap. Bezoek nu onze webshop en maak uw ruimte zoals u het wenst!

Ons aanbod

当該企業による記述

Verticale lamellen
Onze verticale lamellen bieden niet alleen functionaliteit, maar dragen ook bij aan de esthetische uitstraling van uw interieur. Ons universeel systeem is gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor u snel kunt genieten van de voordelen van verticale lamellen.
Aluminium jaloezieën
Onze horizontale aluminium jaloezieën zijn met recht een tijdloos product te noemen.
Rolgordijnen
Wij bieden een ruim assortiment rolgordijnen op maat aan. Onze verduisterende rolgordijnen houden het daglicht buiten en brengen een aangename sfeer in uw woonkamer. De transparante rolgordijnen filteren het licht en zorgen dat er nog zicht naar buiten is. Wenst u eerder een print in uw rolgordijn kijk dan zeker eens naar onze decoratieve stoffen.
Duo rolgordijnen
Verduisterend, lichtdoorlatend of net dat tikkeltje luxueuzer: bij de duorolgordijnen heeft u keuze te over. Een duo rolgordijn is één van de nieuwere producten op de raamdecoratie markt waarbij u overdag vrij zicht naar buiten hebt en 's avonds de inkijk van buiten naar binnen kan afsluiten.
Houten jaloezieën
Houten jaloezieën geven een warm gevoel aan ieder interieur. Ze hebben belangrijke eigenschappen die een meerwaarde bieden aan uw ruimte. Eerst en vooral hebben houten jaloezieën de eigenschap om geluiddempend te gaan werken wanneer u de lamellen sluit. Ook heeft hout een isolerende werking.
PVC jaloezieën
Horizontale PVC jaloezieën zijn budgetvriendelijker dan de horizontale houten jaloezieën.
Plissé gordijnen
De geplooide stoffen bieden bij plisségordijnen de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Of u nu op zoek bent naar een volledige of gedeeltelijke opvouwmogelijkheid, de compacte pakkethoogte van deze zonwering maakt ze geschikt voor elk raam in uw interieur.

Levering & garantie

Snelle levering en 2 jaar garantie.

Geniet van onze snelle levering en 2 jaar garantie op al onze producten. Zo ben je zeker van kwaliteit én een vlotte service!

連絡先

Promotion box for Lattestore

Bestel gratis stalen!

Ontvang gratis stalen en kies met zekerheid jouw lamellen.

4.9

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mooi resultaat,

Mooi resultaat,
heel goede begeleiding bij de bestelling,

2025年7月21日

Beste Friedl

We zijn blij om te horen dat je je lamellen erg mooi vindt en dat we jou een stukje hebben kunnen helpen bij de service na verkoop.

Aarzel niet om bijkomende vragen te stellen.
Onze klantendienst haalt het onderste uit de kan voor elke klant! :D

Zoals beloofd

Duidelijke communicatie via mail.
Levering zoals beloofd.
Alles vlot verlopen.

2025年7月23日

Beste Laurence

Dankjewel voor deze mooie review !

Onze klantendienst werkt dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten.

We bezorgen jouw bericht dan ook met plezier aan de collega's die jouw bestelling verzorgd hebben.

Fijne middag !

Correcte en vlotte service

Correcte en vlotte service. Levering en afhandeling van de online bestelling verliepen op een correcte manier. Gepaste verpakking van de lamellen zodat alles onbeschadigd bij ons thuis toekwam. Plaatsing verliep vlot dankzij de eenvoudig opgestelde handleiding. Kortom heel tevreden van onze bestelling!

2025年7月23日

Beste Leen

We zijn erg blij dat onze producten zorgvuldig geleverd werden en dat de installatie voor jou erg duidelijk verlopen is !

Aarzel niet om contact op te nemen met ons bij verdere vragen.

Vriendelijke groeten
Team Lattestore!

5つ星のうち5の評価

Alles perfect volgens de afmetingen…

Alles perfect volgens de afmetingen gemaakt,mooi en goed afgewerkt product.
Tevreden 🙂

2025年7月17日

Beste Mario

Dank voor deze mooie review.
Het maakt ons blij om te lezen dat je onze producten nauwkeurig vindt!

Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen. We helpen je graag verder.

Beste klant

We zijn helemaal enthousiast van jouw positieve ervaring betreft onze service.

We hopen dit steeds voor elke klant te kunnen overbrengen.

Hartelijk dank voor deze mooie review !

5つ星のうち5の評価

Alles correct en vlot verlopen.

Alles correct en vlot verlopen.

2025年7月21日

Beste Erik

Dankjewel voor de 5 sterren !

Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij verdere vragen.

Vriendelijke groeten

Snelle service

Snelle service. Gemakkelijke en duidelijke communicatie. Houden rekening met de levertijd.

2025年7月16日

Beste Isabelle

Dankjewel voor deze waardevolle review !

Aarzel niet om contact op te nemen bij toekomstige vragen.

Vriendelijke groeten,

Stijlvol in interieur

Snelle productietijd
Heel vriendelijk telefonisch onthaal en behulpzame dame
Levering zoals beloofd
Lamellen zijn vrij eenvoudig te installeren
Heel stijlvol in ons interieur!

2025年7月17日

Beste Caroline

Hartelijk dank voor deze schitterende review !
Aarzel niet om ons te blijven contacteren bij verdere vragen. We helpen graag.

Clair net précise

Clair net précise
Je recommande fortement

2025年7月16日

Cher Philippe,

C’est un vrai plaisir de lire votre message !
Merci pour votre recommandation, cela nous fait très plaisir.

Cordialement,
L'équipe Lattestore

5つ星のうち5の評価

Super content van dit materiaal en…

Super content van dit materiaal en vooral van de fantastische service die ik kreeg met telefonische ondersteuning, foto's en advies

2025年7月15日

Beste Kris

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het materiaal én onze service!
We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus het is leuk dat je dit zo gewaardeerd hebt.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! 🤗

5つ星のうち5の評価

Van bestelling tot levering verliep…

Van bestelling tot levering verliep alles zeer vlot en volgens afspraak.

2025年7月15日

Beste Kristof

Bedankt voor de mooie reactie!
Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is 🤗.

Hopelijk tot een volgende keer!

Top!

Steeds een heel vriendelijke en correcte service.
Zoals het hoort; top!

2025年7月14日

Beste Kurt

Bedankt voor je fijne review! Super dat je zo tevreden bent over onze service.

We helpen je graag opnieuw.

Heel tevreden!

Duidelijke meetinstructies maakten het bestellen eenvoudig. De bestelling verliep vlot, levering was correct en mooi op tijd. Alles was netjes en stevig verpakt. Derde bestelling, zeker een aanrader!

2025年7月9日

Beste Steven

Wat fijn om te lezen dat je opnieuw zo tevreden bent, dat waarderen we enorm!

Heel fijn dat de meetinstructies het bestellen makkelijk maakten en dat alles vlot en netjes is verlopen.

Bedankt voor je vertrouwen en de mooie woorden!

Bonjour Stéphane,

Merci beaucoup pour votre retour !
Nous sommes heureux que le produit corresponde à vos attentes et que la livraison se soit bien déroulée.

Au plaisir de vous servir à nouveau sur Lattestore.be !

Cordialement,
L'équipe Lattestore

Uitstekende service & product

Uitstekende service & product, professionele afwerking.
De klant staat echt centraal. Bedankt!

2025年7月10日

Beste Anny

Heel erg bedankt voor je lovende woorden!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de service als het product, en dat je onze professionele afwerking en klantgerichte aanpak waardeert.

Jouw tevredenheid is precies waar we het voor doen. Graag tot een volgende keer!

prijs kwaliteit

goede prijs , goede afwerking en op de gevraagde afmetingen gemaakt . Dus dit verdient altijd de max beoordeling.

2025年7月8日

Beste Gino

Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, de afwerking en de nauwkeurigheid van de afmetingen. Zo’n reactie doet ons echt deugd!

Veel plezier met je aankoop! 🤩

5つ星のうち5の評価

Gebruiksvriendelijke site om de maten…

Gebruiksvriendelijke site om de maten in te geven. Produkt had de juiste maten. Ondanks dat het produkt op maat moest vervaardigd worden was de levertermijn redelijk.

2025年7月2日

Beste Yves

Fijn om te horen dat je onze website gebruiksvriendelijk vond en dat het maatwerk perfect overeenkwam met de opgegeven afmetingen.

We wensen je veel plezier met je aankoop en helpen je graag opnieuw in de toekomst! 🤗

5つ星のうち5の評価

Levering op tijd en goed aangekondigd.

Levering op tijd en goed aangekondigd.
Goede kwaliteit.
Mooie en stevig.

2025年7月7日

Beste Nicole

Fijn om te horen dat de levering vlot en duidelijk verliep, en dat je tevreden bent over de kwaliteit en afwerking van het product. We waarderen het enorm dat je je ervaring deelt!

5つ星のうち5の評価

Alles was perfect en handig om te…

Alles was perfect en handig om te plaatsen.
Supercontent!!!

2025年7月1日

Goeiemiddag Steven

Dankjewel voor deze mooie review !
We zijn verheugd om te horen dat je super tevreden bent.
Aarzel niet om contact op te nemen bij verder vragen.

Correcte levering

Correcte levering, goede uitleg mbt opmeten. Mooie kwaliteit!

2025年6月24日

Beste klant

We zijn verheugd om te lezen dat jouw ervaring bij Lattestore.be een totaalplaatje was!

Dankjewel voor deze mooie review.

Aarzel niet om contact op te nemen bij verdere vragen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。