LAVINDE COPENHAGEN レビュー 732

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det er ikke så svært det her 👌 Helt fantastisk kundeservice fra start til slut. Bestiller mascara mandag middag, og i dag tirsdag kommer pakken, hvor i der ligger en gave til mig ud over de bestil... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Dejlige produkter, men en anderledes levering. Ønskede levering i GLS pakkeshop, hvilket også stod i ordrebekræftelsen. Stor undren da jeg fik besked om, at den ville blive leveret i Post Nord pakkebo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget positiv oplevelse, købte en serum til øjenvipper, den var tom, kontaktede dem og fik omgående en ny. Rigtig fin service

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse! Hurtig levering og virkelig godt produkt. Jeres Foundation lever op til mine forventninger, Den giver som lovet smuk glød til huden og nem at arbejde med. Kæmpe anbefaling herfr... もっと見る

企業情報

1. 美容製品卸業者
  2. 化粧品店

当該企業による記述

Lavinde fremstiller prisvindende makeup og hudpleje af de reneste råvarer i smukt nordisk design. Alle vores skønhedsprodukter er uden parfume, allergivenlige og har et højt indhold af aktive ingredienser. Lavinde Copenhagen er certificeret af Allergy Certified.

Vores løfte til dig

当該企業による記述

Kosmetikprodukter af de reneste råvarer
Vi fremstiller eksklusive skønhedsprodukter af de reneste råvarer – til en pris, hvor de fleste kan være med.
ALLERGIVENLIG HUDPLEJE
Vi har siden første produkt stræbt efter at producere parfumefri makeup og hudplejeprodukter, og vi er enormt stolte af, at alle vores produkter samtidigt er allergivenlige.
PRISVINDENDE PRODUKTER
Du behøver ikke kun at tage vores ord for det. Vores BEYOND - Volume & Curl Mascara samt vores vippeserum HYPED - Eyelash Serum har begge vundet til Danish Beauty Award.

Vores fragtservice

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.
Køb for over DKK 200,- og få gratis fragt med PostNord ellers starter vores fragtpriser ved kun 10 kr.

4.8

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Meget fin rabat på mascara og så oven i…

Meget fin rabat på mascara og så oven i købet en gave oven i købet.🤗Også lidt hyggeligt med personlig hilsen. Hurtig levering👏🏻🌸

Hej Karin,

Hvor er det dejligt at høre, at du har været helt tilfreds med dit køb - og ja, hvem kan ikke godt lide en ekstra gave som forkælelse 😍
Så mange tak for din anmeldelse og de meget flotte 5 stjerner! 👏

Deres produkter er fantastisk

Deres produkter er fantastisk, hurtige til at sende.

Hej Birgitte,

Hvor bliver man dog bare glad for at læse din anmeldelse, det varmer virkelig 😍
Så mange tak for din feedback og fordi du tog dig tiden,
til at skrive en anmeldelse 🙌

5つ星のうち5の評価

Virkelig en god mascara og hurtig…

Virkelig en god mascara og hurtig levering 👍🏻😊

Hej Gitte,

Mange tak for din anmeldelse 😊
Og ikke mindst tak, for de meget flotte 5 stjerner til os -
det sætter vi utroligt stor pris på 🤩
SÅ dejligt at mascaraen er faldet i god jord og at du fik leveret den lynhurtigt 🙌

Super lækker mascara

2024年2月15日

Hej Christina,

Hvor er det dog dejligt at høre, at du rigtig godt kan lide vores mascaraer 🤩
Og mange tak for de meget flotte 5 stjerner, dem er vi MEGET glade for 💛

Super venlige

2024年2月14日

Hej Henny,

Mange tak for din anmeldelse og meget søde kommentar 💛
Det betyder jo utroligt meget for os, at servicen er i top og at du bliver taget godt hånd om 🥰

God og hurtig service

2024年2月13日

Hej Anna,

Tak for de flotte 5-stjerner - dem kan du tro, at vi er glade for 🤩
Det varmer at høre, at du syntes at vores service har været både god og hurtig 🙌

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

5つ星のうち5の評価

Har nu flere gange handlet ved Lavinde…

Har nu flere gange handlet ved Lavinde og er meget tilfreds.
Særligt for den vandfaste mascara er et hit.
Men også at der går ikke længe fra jeg har bestilt, til jeg står med mine vare i hånden.
Tak for den fine gave der var med min pakke denne gang.

2024年2月18日

Hej,

Mange mange tak, for de 5 flotte stjerner! Dem sætter vi utroligt meget pris på og ikke mindst din feedback 🥰

Dejligt at læse at du er så glad for en vandfaste mascara og som du siger, prikket over i'et at leveringen er så hurtig 🤩
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Fantastiske produkter

Meget hurtig fragt, nem hjemmeside og fantastiske produkter

2024年2月12日

Hej Pernille,

Mange tak for din feedback - det sætter vi utroligt stor pris på 🙌
SÅ dejligt at høre at du føler vores hjemmeside er nem at navigere i og at du syntes vores produkter er fantastiske 😍

Stor fan er deres Mascara

Stor fan er deres Mascara. Hurtigt leveret, lækkert indpakket med en dejæig overraskelse af en gratis gave

Hej Sofie,

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst 5 MEGET flotte stjerner 🤩 Dem kan du tro at vi sætter pris på!
Også er vi bare glade for at få de dejlige ord med på vejen, altså hurtig levering, lækker indpakning og fan af vores mascaraer 😍

Hej Lisbeth,

Mange tak for din anmeldelse 😊

Hvor bliver vi dog bare glade, for at høre din feedback!
Det er jo et kæmpe skulderklap, at du elsker flere af vores produkter 💛
Så tak fordi, at du tog dig tiden til at skrive anmeldelsen.

5つ星のうち5の評価

Er meget tilfreds for Foundation fra…

Er meget tilfreds for Foundation fra Lavinde, er 60 år, vidste lige hvad jeg ønskede denne makeup skulle kunne gøre for mig- den levede helt op til forventningerne.Glæder mig til at prøve mascaraen. 😊

2024年2月5日

Mange mange tak for de flotte 5-stjerner 😍
Vi bliver jo så utroligt glade for at høre, dine rosende ord om foundationen 🙌
Vi håber og tror at du bliver lige så glad for din nye mascara!
Og lige til sidst, tak for at dele din oplevelse med os, det betyder utroligt meget 💛

Rigtig god kundeservice

2024年2月5日

Hej Jane,

Mange tak for dine meget flotte 5-stjerner til os 🤩
Vi sætter utrolig stor pris på din feedback og det glæder os, at du har oplevet en rigtig god service!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 💛

Fantastisk oplevelse

Den giver som lovet smuk glød til huden og nem at arbejde med. Kæmpe anbefaling herfra 🫶🏼👏🏽 Vil klart prøve flere produkter fra jer.

2024年2月1日

Hej Mette,

Sikke en dejlig anmeldelse 😍
Vi er utroligt glade for, at du har haft en fantastisk oplevelse ved at handle ved os 🤩
At foundationen lever op til dine forventinger og giver dig en flot glød!

Vi kan ikke vente med at byde dig velkommen igen 💛

Fantastisk serviceminded

2024年1月30日

Hej Sarah,

Hvor er er det dog skønt, tusinde tak for dine flotte ord 💛
Vi er rigtige glade for at kunne hjælpe dig og siger mange mange tak for de 5-stjerner 🤩

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og smuk indpakning

Hurtig levering og smuk indpakning , tak

2024年1月29日

Hej,

Det er vi virkelige glade for at høre! Så mange tak for din anmeldelse 😊
Så skønt at dit produkt kom hurtigt frem til dig, så man kan gå i gang med det samme! 💛

Super bra mascara

Super bra mascara, så lätt att använda 🤩👌

2024年1月25日

Hej Christel,

Mange gange tak for din anmeldelse 😊
Vi bliver super glade for at høre, at du godt kan lide din ULTIMATE Length Mascara! Og at du syntes at den er nem at bruge 🤩
Så tak, fordi at du brugte tid på at skrive lidt om din oplevelse 💛

Fantastisk mascara

Fantastisk mascara, super hurtig levering. Flot indpakning med håndskreven hilsen.
Topkarakter herfra.

2024年1月24日

Hej Heidi,

Hvor er det dog dejligt, at du er blevet rigtig glad for din mascara! Det varmer at høre 😃
Og at du ikke mindst, kan lide vores små fine detaljer i pakken 🥰
Så mange tak for din anmeldelse og den flotte topkarakter 💛

Yder den bedste service!

Yder den bedste service! Havde en mascare med fejl på, de sendte en ny og fik en gave med. Har brugt deres mascare i en del år efterhånden. Er meget tilfreds.

2024年1月23日

Hej Dorthe,

Mange tak for de 5 flotte stjerner, dem er vi MEGET glade for 🤩
Det er selvfølgelig virkeligt uheldigt, at du har fået en mascara med produktionsfejl. Men så dejligt at høre, at du har fået en fantastisk service 💛

Vi glæder os til at byde dig velkommen endnu engang!

Efter 10 år uden mascara

Efter 10 år uden mascara, har jeg endelig fundet en som jeg kan tåle.
Jeg har nikkelallergi og havde faktisk mistet troen på, at der fandtes mascara som jeg kunne tåle.
Jeg er meget tilfreds med produktet, også den information jeg fik fra firmaet inden jeg købte mascaren.

2024年1月27日

Hej Camilla,

Mange tak for din anmeldelse! 😊

Hold op hvor det varmer at læse din anmeldelse 💛
Vi bliver jo SÅ glade, når vi hører at vores produkter netop kan anvendes, når man døjer med diverse allergier.
Og hvor er det dejligt at du aldrig gav op i din søgen, så vi kunne være så heldige, at blive det helt rette match!

Det er jo lige efter bogen at du både føler dig set og hørt, så tusinde tak, fordi at du gav dig tiden til at skrive denne anmeldelse. Det betyder utroligt meget 🥰

5つ星のうち5の評価

Virkelig gode produkter og fantastisk kundeservice!

Jeg har brugt flere af deres produkter, men særligt deres mascara har jeg været glad for.
Jeg oplevede en, med en produktionsfejl. Jeg skrev til kundeservice og fik lynhurtigt en ny med en ekstra gave.
Virkelig fin og ordentligt service!

2024年1月2日

Hej Maria,

Mange tak for din fine anmeldelse 😊

Vi er rigtige glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, til trods for fejlen på dit produkt 💛

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。