LAVINDE COPENHAGEN レビュー 732

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det er ikke så svært det her 👌 Helt fantastisk kundeservice fra start til slut. Bestiller mascara mandag middag, og i dag tirsdag kommer pakken, hvor i der ligger en gave til mig ud over de bestil... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Dejlige produkter, men en anderledes levering. Ønskede levering i GLS pakkeshop, hvilket også stod i ordrebekræftelsen. Stor undren da jeg fik besked om, at den ville blive leveret i Post Nord pakkebo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget positiv oplevelse, købte en serum til øjenvipper, den var tom, kontaktede dem og fik omgående en ny. Rigtig fin service

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse! Hurtig levering og virkelig godt produkt. Jeres Foundation lever op til mine forventninger, Den giver som lovet smuk glød til huden og nem at arbejde med. Kæmpe anbefaling herfr... もっと見る

企業情報

1. 美容製品卸業者
  2. 化粧品店

当該企業による記述

Lavinde fremstiller prisvindende makeup og hudpleje af de reneste råvarer i smukt nordisk design. Alle vores skønhedsprodukter er uden parfume, allergivenlige og har et højt indhold af aktive ingredienser. Lavinde Copenhagen er certificeret af Allergy Certified.

Vores løfte til dig

当該企業による記述

Kosmetikprodukter af de reneste råvarer
Vi fremstiller eksklusive skønhedsprodukter af de reneste råvarer – til en pris, hvor de fleste kan være med.
ALLERGIVENLIG HUDPLEJE
Vi har siden første produkt stræbt efter at producere parfumefri makeup og hudplejeprodukter, og vi er enormt stolte af, at alle vores produkter samtidigt er allergivenlige.
PRISVINDENDE PRODUKTER
Du behøver ikke kun at tage vores ord for det. Vores BEYOND - Volume & Curl Mascara samt vores vippeserum HYPED - Eyelash Serum har begge vundet til Danish Beauty Award.

Vores fragtservice

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.
Køb for over DKK 200,- og få gratis fragt med PostNord ellers starter vores fragtpriser ved kun 10 kr.

4.8

Super

Super oplevelse

2025年1月22日

Hej Pia

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en super oplevelse☺️

Der gode produkter

Altid hurtig og sikker levering

2025年1月22日

Hej Charlotte

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og levering. Det betyder meget for os :)

Den bedste vandfaste mascara

Den bedste vandfaste mascara. Kan klart anbefales.

2025年1月17日

Hej

Woaw tusind tak for de flotte ord!
Mega dejligt at høre du synes det er den bedste, og at du klar ville anbefale den🤩

5つ星のうち2の評価

Jeg havde glædet mig til at prøve…

Jeg havde glædet mig til at prøve Lavinde mascara fordi de har så godt et ry og er med serum. Jeg har desværre været svært skuffet, og synes den vandfaste Beyond mascara tørrer ud, irriterer øjnene og dermed giver indtryk af korte vipper.

2025年1月8日

Hej

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Vi er selvfølgelig ked af at høre om din oplevelse! Hvis du har lyst til at uddybe, er du meget velkommen til at skrive til os på info@lavinde.com

5つ星のうち5の評価

Super god service da min marscare ikke…

Super god service da min marscare ikke levede op levede op til forventningerne

2025年1月7日

Hej Laila

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du oplevede god hjælp, da mascaraen ikke levede op til dine forventninger☺️

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

5つ星のうち5の評価

Super service og lækre produkter.

2024年12月17日

Hej Marianne

Du skal have mange tak for de fem flotte stjerner🤩
Dejligt at høre om din oplevelse!

5つ星のうち5の評価

Skønne produkter fantastisk god…

Skønne produkter fantastisk god kundeservice. Har kun rosende ord overfor Lavinde😘

2024年12月13日

Hej Bente

Tusind tak for at dele din oplevelse og ikke mindst give de utrolig flotte stjerner og ord🤩
Det betyder rigtig meget for os💛

jeg elsker bare Lavindes produkter

jeg elsker bare Lavindes produkter - både indhold og bøtternes udformning - de tænker over tingene

2024年12月6日

Hej Annette

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💛
Vi er SÅ glade for, at du elsker vores produkter og sætter pris på detaljerne!

Altid super god service

Altid super god service, og rigtig gode varer.

2024年11月29日

Hej Lene

Tusind tak for dine flotte stjerner! 😃
Vi er så glade for, at du sætter pris på vores service og vores produkter.

5つ星のうち5の評価

Virkelig gode produkter, hurtig levering.. kan anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2024年11月25日

Hej Marlene

Tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter og den hurtige levering. Tusind tak for anbefalingen – det betyder meget for os!

5つ星のうち5の評価

De har virkelig lækre produkter

De har virkelig lækre produkter, god kundeservice og så kom varen hurtigt hjem til mig.

2024年11月5日

Hej Anita

Tusind tak for din dejlige feedback! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både produkterne, vores kundeservice, og den hurtige levering💛

5つ星のうち5の評価

Virkelig lækre serum og cremer

Virkelig lækre serum og cremer.
Min hud elsker dem. Så lette og alligevel kraftfulde.

2024年11月4日

Hej Line

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at din hud elsker vores serummer og cremer – Tak fordi du deler din oplevelse, og vi håber, du fortsat vil nyde produkterne!😃

Skønne produkter fra Lavinde

Deres ultimate mascara er klart min faste mascara, så nem at lægge på og den holder også fantastisk. Har nu også købt deres nye facial creme og serum. Wow det lover godt! Cremen er meget lækker, den er virkelig blød og trænger så fint ind, så det efterfølgende er lige til at lægge makeup på. Deres serum er også virkelig god, lægger sig let på huden og føles dejlig. Jeg er fan af deres nye produkter! 😊

2024年10月19日
自発的なレビュー

Hej Camilla

Tusind tak for din anmeldelse, det varmer jo virkelig at høre om din oplevelse hos os 😍
Så tak for at dele både dine rosende ord og ikke mindst din oplevelse med vores mascara og nye facial creme og serum, det betyder MEGET 🙌

Lavinde Copenhagen 🌱

5つ星のうち5の評価

Dejlig betjening også når tingene går…

Dejlig betjening også når tingene går lidt i hårdknude tak for god behandling

Hej Liss

Tak for at tage dig tid til at skrive denne anmeldese☺️

Dejligt at høre du er tilfreds med din betjening, vi er glade for at kunne hjælpe dig😁

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering

Hej Hanne

Mange tak for at skrive din anmeldelse! Dejligt at du altid oplever en hurtigt levering🤗

Deres kundeservice

Deres kundeservice , og deres produkter lever i den grad op til produktets beskrivelse

Hej Karina,

Tusind tak for dine flotte ord!🤩
Det er utrolig dejligt at høre du synes det i den grad lever op til beskrivelserne.

5つ星のうち3の評価

Kunne ikke få rabat

Kunne ikke få rabat, jeres log in virkede ikke, falsk reklame

2024年10月1日

Hej Merete,

Tak for din anmeldelse :)

Vi beklager, at du har haft en den oplevelse med vores rabat og login. Det er bestemt ikke vores intention at reklamere med noget, der ikke virker, og vi vil meget gerne hjælpe dig, så du ikke bliver snydt for noget☺️

Du er derfor meget velkommen til at henvende dig til info@lavinde.com, så ville vi kunne hjælpe dig og finde en god løsning!

5つ星のうち5の評価

Skønne og milde produkter og hurtig levering❤️

Skønne og milde produkter som holder og samtidig sikrer at mine øjne har det godt både med og uden makeup❤️

2024年10月2日

Hej Michelle

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse!🤩
Vi er SÅ glade for at læse at du oplever vores produkter holder, og at dine øjne samtidig kan have det godt🤗

Hej Camilla

Tusind tak for at skrive en anmeldelse!🤩 Dejligt at du er glad for din oplevelse - Vi ser frem til at betjene dig igen en anden gang 🤗

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。