LAVINDE COPENHAGEN レビュー 732

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det er ikke så svært det her 👌 Helt fantastisk kundeservice fra start til slut. Bestiller mascara mandag middag, og i dag tirsdag kommer pakken, hvor i der ligger en gave til mig ud over de bestil... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Dejlige produkter, men en anderledes levering. Ønskede levering i GLS pakkeshop, hvilket også stod i ordrebekræftelsen. Stor undren da jeg fik besked om, at den ville blive leveret i Post Nord pakkebo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget positiv oplevelse, købte en serum til øjenvipper, den var tom, kontaktede dem og fik omgående en ny. Rigtig fin service

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse! Hurtig levering og virkelig godt produkt. Jeres Foundation lever op til mine forventninger, Den giver som lovet smuk glød til huden og nem at arbejde med. Kæmpe anbefaling herfr... もっと見る

企業情報

1. 美容製品卸業者
  2. 化粧品店

当該企業による記述

Lavinde fremstiller prisvindende makeup og hudpleje af de reneste råvarer i smukt nordisk design. Alle vores skønhedsprodukter er uden parfume, allergivenlige og har et højt indhold af aktive ingredienser. Lavinde Copenhagen er certificeret af Allergy Certified.

Vores løfte til dig

当該企業による記述

Kosmetikprodukter af de reneste råvarer
Vi fremstiller eksklusive skønhedsprodukter af de reneste råvarer – til en pris, hvor de fleste kan være med.
ALLERGIVENLIG HUDPLEJE
Vi har siden første produkt stræbt efter at producere parfumefri makeup og hudplejeprodukter, og vi er enormt stolte af, at alle vores produkter samtidigt er allergivenlige.
PRISVINDENDE PRODUKTER
Du behøver ikke kun at tage vores ord for det. Vores BEYOND - Volume & Curl Mascara samt vores vippeserum HYPED - Eyelash Serum har begge vundet til Danish Beauty Award.

Vores fragtservice

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.
Køb for over DKK 200,- og få gratis fragt med PostNord ellers starter vores fragtpriser ved kun 10 kr.

4.8

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

ENDELIG har jeg fundet den perfekte…

ENDELIG har jeg fundet den perfekte mascara til mig, og jeg har søgt længe! Har købt Ultimate Length Mascara og jeg elsker den! Har også købt en foundation i “rejsestørrelse”, og den er bare skøn og giver en lækker glød. Så ja, jeg ved helt bestemt, hvor mine produkter skal købes fremover 🫶Og fik produkterne meget hurtigt 🫶

2024年8月3日

Hej Mette,

TUSIND TAK for dine helt utrolig skønne ord! 🥰 Vi er SÅ glade for at du bare har fundet den perfekte mascara i vores Ultimate mascara. Det er også dejligt at vide, at du er tilfreds med vores foundation i rejsestørrelse, og at den giver dig en skøn glød. Og at du oveni det har oplevet hurtig levering ;)

Tak igen for dine flotte ord. Vi ser frem til at betjene dig igen snart!

5つ星のうち5の評価

Tak for et helt fantastisk produkt

Tak for et helt fantastisk produkt - elsker jeres Beyond Volume & Curl Mascara 😍

2024年7月16日

Hej Dorthe

Vi takker for en helt fantastisk anmeldelse🤩
Hvor er det skønt at du elsker vores Beyond mascara!

Hej Bettina

Tusind tak for din anmeldelse😃
Dejligt at du har modtaget dine produkter hurtigt!

5つ星のうち5の評価

Fantastisk Foundation i ny lækker rejse…

Fantastisk Foundation i ny lækker rejse str

Hej Signe

Dejligt at høre du synes vores Foundation er fantastisk! Og at du er glad for vores rejse størrelse.
Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse😃

5つ星のうち3の評価

Fri fragt - or not…

Jeg skulle købe en mascara og googlede produktet. Der stod “Fri fragt”, men når man så bestiller er der IKKE mulighed for fri fragt alligevel.
Ellers et godt produkt👍🏻
Opd. 12/7-24 - nu er fragtprisen rettet på google.

2024年7月6日

Hej Signe

Tak for din anmeldelse☺️
Vi tilbyder fri fragt ved køb over 200 kr. Du må derfor endelig gerne skrive en mail til os på info@lavinde.com hvor du har fundet at der står vi har fri fragt - Så det kan rettes.

Men ellers rigtig dejligt at høre du er tilfreds med produktet🤩

5つ星のうち5の評価

Super gode produkter og god service

Super gode produkter - den første mascara jeg med min allergi har kunne tåle at have på en hel dag og derud over kæmpe god kundeservice. Havde to mascara der var defekte, den ene dog kun kosmetisk. Havde desværre ikke kvittering, da de er modtaget i gave - Alligevel får jeg tilsendt 2 nye uden beregning. Endnu en bekræftelse i at jeg fortsat lægger mine penge her når der skal købes mascara.

Hej Kathrine,

Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse!💛

Vi er utrolig glade for at høre at du kan bruge vores produkter selv med din allergi. Og ikke mindst at du synes vores produkter og service er god, til trods for dine 2 uheldige mascaraer😃
Vi er glade for at kunne hjælpe dig, og ser frem til næste gang!

5つ星のうち1の評価

Jeg er skuffet over deres volume…

Jeg er skuffet over deres volume mascara. Den tørrer for hurtigt ud, drysser i løbet af dagen og så klør mine øjne.
Havde store forventninger men det levede den slet ikke op til desværre. Har købt den 2 gange, men det ændrede ikke noget.

2024年7月3日

Hej Catja,

ØV, hvor er det bare virkelig ærgerligt at du har været uheldig med mascaraen!

Vores mascara skal selvfølgelig ikke tørrer hurtigt ud. Jeg formoder at du må have været uheldig og få fat i 2 mascaraer med produktionsfejl på. Hvis du skriver til info@lavinde.com, så ville vi kunne hjælpe dig med en løsning på dette☺️

I forhold til at dine øjne klør, så er vi selvfølgelig også rigtig kede af den oplevelse. Vi samarbejder med Asthma Allergy Nordic, for at sikre at flest mulige kan benytte vores produkter. Dog kan dette ikke garanteres, desværre.

5つ星のうち1の評価

Jeg har købt Lavindes øjenbrynsserum da…

Jeg har købt Lavindes øjenbrynsserum da jeg ønsker kraftigere øjenbryn og Lavinde oplyser at denne serum også kan anvendes til øjenbryn.
Og som jeg forstår er Lavindes produkter allergivenlige.
MEN allerede efter 2 ganges brug får jeg allergisk reaktion under mit ene øjenbryn - huden blir rød, ru og klør.
Så vil derfor anbefale alle med sart hud at de tester den inden køb for den er alligevel ret dyr.

2024年7月1日

Hej Kritte,

Jeg er utroligt ked af at høre om din oplevelse med vores Hyped Serum!
Vi samarbejder med Asthma Allergy Nordic hvilket betyder, at vi kun anvender de reneste ingredienser. Det gør vi, for at sikre at så mange som muligt kan benytte vores produkter. Der er dog ikke en garanti for dette, selv om vi ville ønske at alle kunne tåle vores produkter💛

5つ星のうち5の評価

Super service da jeg havde købt en…

Super service da jeg havde købt en mascara som var meget mærkelig i konsistensen. Skrev Til kundeservice og de sende hurtig en ny uden beregning.

2024年6月24日

Hej Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre at du er blevet taget godt hånd om og er tilfreds med servicen, til trods for den uheldige mascara🥰

5つ星のうち5の評価

Fantastisk god service og hurtig…

Fantastisk god service og hurtig levering😃

2024年6月25日

Hej Lisbeth,

Tusind tak for dine fine ord😃
Vi er rigtig glade for at høre du har oplevet god service🥰
Og dejligt at dine produkter er kommet hurtig frem til dig!

5つ星のうち5の評価

Alle mine stjerner går til jer

Tusinde tak til Amalie, som hjalp mig da min elskede eyeliner gik i stykker. Hun sendte mig straks en ny plus en lille gave oveni. Det må siges at være rigtig god service. Tusinde tak.

2024年6月24日

LAVINDE COPENHAGEN からの回答

Tak for at du giver dig tid til at skrive en anmeldelse! 🙏🏼
Vi er rigtig glade for at høre at du er tilfreds med servicen og ønsker dig god fornøjelse med din eyeliner 😍

Bra service😀

2024年6月12日

Hej Eva,

Mange tak for din anmeldelse 😊
Vi er virkelige taknemmelige for de 5 stjerner og håber på at se dig igen snart 😍

5つ星のうち5の評価

Jeg har brugt deres mascara de sidste…

Jeg har brugt deres mascara de sidste par år og skifter ikke væk fra dem igen - de er fantastiske! Oveni det yder de en fantastisk service og har hurtig levering :-)

2024年6月11日

Hej Pernille,

Vi er super glade for dine meget flotte 5 stjerner ⭐
Så tak for din støtte, det betyder utroligt meget for os!

Man bliver helt høj!

Man modtager altid tingene hurtigt, og de lever op til ens forventninger. Og så er alt pakket på den lækreste måde med et personligt skrevet lille kort.
Jamen man bliver helt høj!

2024年6月10日

Hej Jette,

Tak for din anmeldelse! Det varmer virkelig at læse hvor god en oplevelse du har haft 🤩
Og rigtig dejligt at du godt kan lide det personlige touch og hurtig levering 💛

Mega god service

Mega god service! Fik en klumpet mascara, og selvom jeg ikke havde bonen, sendte de fluks en ny + gratis gave 👍🏻👍🏻👍🏻

2024年6月5日

Hej Christina,

Mange tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os virkelig meget at høre, at du er blevet taget så godt hånd om og at du er tilfreds med serviceniveauet! 😍 Og til trods for den uheldige start.

Vi ser meget frem til at kunne betjene dig igen 💛

5つ星のうち5の評価

Fantastiske produkter og hurtig levering

Virkelig gode produkter og super hurtig levering!
Jeg er meget tilfreds og vender tilbage.

2024年6月4日

Hej Amanda,

Tak for din anmeldelse 😊
Vi er meget taknemmelige for dine 5 flotte stjerner! Og det glæder os at du er så glad for vores produkter 😍

Vi ser meget frem til at kunne byde dig velkommen igen 💛

5つ星のうち5の評価

Jeg har modtaget den bedste mascara…

Jeg har modtaget den bedste mascara ever.. og allerede efter 1 1/2 døgn

2024年5月31日

Hej Bibi,

Mange tak for din anmeldelse, det er så dejligt at høre om din oplevelse 🤩
Vi er jo vildt glade for at høre, at en af vores mascaraer er den bedste mascara du har prøvet 🥰
Og ekstra dejligt, at den er kommet lynhurtigt frem til dig!

5つ星のうち5の評価

Super lækre produkter og hurtig…

Super lækre produkter og hurtig levering 😊

2024年6月3日

Hej Bianca,

Tak for din anmeldelse 😊
Hvor er vi dog glade for at høre din feedback, det varmer jo helt vildt at du syntes vores produkter er lækre 😍
Og selvfølgelig en ekstra bonus, at ordren kommer lynhurtigt frem!

Dårlig kundeservice

Har modtaget to dårlige, helt tørre mascara.
Har bedt om at få pengene retur fordi fejlen har gentaget sig to gange. Det er åbentbart et firma, hvor det “ikke er muligt” at refundere beløbet trods de erkender fejlen med to mascara af dårlig kvalitet/producentfejl. Har nok bare været uheldig men ærgerligt at kundeservicen ikke kan og/eller vil rette ordentlig op på deres fejl. Kan af den grund ikke anbefale nogen at købe derfra..

2024年6月5日

Hej Cheri,

Tak for din anmeldelse 😊

Vi er virkelige kede af at høre om din uheldige oplevelse med den mascara du har købt 😊
For det er jo bestemt ikke den rigtige Lavinde oplevelse.
Vi er rigtige kede af, at du ikke har haft lyst til at tage i mod vores tilbud om at få en ny mascara.
Dog står vores tilbud stadig åbent hvis du skulle fortryde 😊

Wauw

Wauw. Super hurtig levering og pænt pakket ind med personlig hilsen. Jeg er fan og køber helt sikkert der igen 🙏🥰👍

2024年5月29日

Hej Kristinna,

Du skal have mange tak for din anmeldelse 😊
Det varmer jo virkelig at høre, at du har haft en skøn oplevelse (fra start til slut) 🤩
Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen 💛

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。