レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Beskidt og slidt sted. Vandkande med gult og gammelt vand. StÞv over det hele a plettede handklÊder - klam WC. SÞd norsk pige som behandler - Men mega lange falske rÞde negle gjorde at hun... もっず芋る

Ikke nogen god oplevelse. Havde bestilt fodbehandling og shellak, glÊdet mig til "sommerfÞdder" Behandlingslokalet er lidt smÃ¥trist, rent nok, men ikke hverken hyggelig eller pÊnt indrettet. Shell... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk oplevelse! Jeg har fÃ¥et bellevue gavekort "ForkÊlelse til hende" og har bestilt en ansigtsbehandling hos Le Luma. Jeg har fÃ¥et en dejlig skÞn og lÊkker ansigtsbehandling. Rigtig dejlig... もっず芋る

Meget god og venlig behandling. Eneste (men dog stort) minus var, at jeg havde modtaget nyhedsbrev med fÞlgende ordlyd for rabat: “Book din tid hos Malene, Therese eller Adriana her og brug koden "40... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

60件のレビュヌ

Du'lacpilering LE Luma skadet efter behandling

Du'lacpilering - Permanent hårfjerning med nål, epileringen foregår ved, at der fÞres en sÊrlig tynd nål ned i den enkelte hårsÊk, hvorefter der sÊttes strÞm til nålen.
Efter behandling oplev jeg , jeg var på toilets besÞge der var frisk blod efterfÞlgende, nÊste dag vågnet jeg op min hagen ansigt området var som gummi og sorg /forbrÊndinger over hele området, og nu har jeg fået Ar hele området og fÞlsom hud pigmentforandring . jeg kontaktet behandler nÊste dag jeg forklar min situation at min hage er som gummi og at jeg har kraftigt smerter og sorg, efter behandling, behandler forklar at det er blodlegemerne er ved at healing det er derfor min hage er som gummi og at min forbrÊndt sorg også pigmentforandring skal jeg komme solcreme, og Golden Magic oli, jeg bekrÊfter at jeg har gjort det. efter nogle uger kontakter jeg behandler og forklar at der er kommet ar i hele området hun har behandlet mig i, at hun har skadet mig, om behandler har en ansvar Forsikring der skal dÊkke den udgift behandling af min ar, behandler , og mig aftaler at jeg skal sende billeder af min skadet hage, via e-mail, og derefter vil behandler vende tilbage. der går ca. i 14 dag og jeg hÞre ikke noget, jeg tage kontakt til Behandler , og der snakker jeg telefonisk med Kolleger til behandler hun fortÊller at hun vil give behandler besked , der bliver ikke ringet tilbage , der tager jeg kontakt igen og Hvor jeg ligger besked på telefon svare , at jeg afventer svar og at hun må meget gerne ringe tilbage men jeg hÞre ikke fra Behandler.

2021幎9月15日
LE Luma ロゎ

LE Luma からの回答

Hej Wafa,

Vi er kede af at du fÞler vi har givet dig ar. Vi har besvaret din e-mail med billeder hvorefter vi ikke har hÞrt fra dig.
Der er nogen ting i din anmeldelse der ikke stemmer med din behandling hos os.
Der kan på grund af strÞmmen ikke vÊre frisk blod efter epilering og vi forhandler ikke et produkter der hedder Golden Magic oli, så det er ikke noget vi har anbefalet dig at bruge.
Vores anbefaling efter en epilering er at kÞle huden ned, ikke pille i huden da det kan lave ar og derudover bruge 100% E-vitamin.

Le Luma

DÃ¥rlig og dermed dyr oplevelse

Efter at have fået lagt shellac på min datter, mini manicure og shellac på mig selv på ca en time, bÞr jeg vel ikke undre mig over at 3 dage senere var min datters lak faldet af (den kunne lige pilles af stille og roligt i et stykke). Min lak holdt lidt lÊngere og efter en uge faldt det af. Det var virkelig 800 kr ud af vinduet.... Her kommer jeg ikke igen :(

2020幎9月10日
自発的なレビュヌ

MISTEDE EGNE ØJENVIPPER !!!!

Virkelig dårlig oplevelse med at få lavet vippe extensions af eleven i Vordingborg. Alt for tykke selvom jeg havde bedt om tynde og alt for meget lim klistret ind i mine egne og MEGET GRIMT resultat med vipper kun på det midterste af Þjnene. Da jeg klagede fik jeg at vide at eleven kunne lave det om!!!! Og at jeg ikke kunne forvente mig mere når jeg kun havde givet 300 kr. Kunne komme og få dem taget af eller betale 600 kr. mere hvis jeg ville vÊre sikker på at det skulle blive pÊnere. Det var chefen jeg talte med og hun var ikke til stede da eleven lavede dem selvom hun burde have vÊret med som vejleder undervejs - det er vel derfor man er i lÊre.... Har nu brugt mange timer på forsigtig at få nogle af de tykkeste vipper af med olie, men har desvÊrre mistet nogle af mine egne vipper - hulk... Kan ikke anbefale stedet!

2020幎1月3日

Super kundepleje

Super kundepleje
Jeg havde misforstået hvad min smartbox behandling indebar men hun var så sÞd og imÞdekommende og gav mig en super god behandling og reddede mit humÞr ❀ Tak for god behandling

2019幎12月3日

Fik behandling

Fik behandling. En skÞn massage af Stine på Frederiksberg. SÞd, imÞdekommende og venlig udadtil.
Massage var god og er meget tilfreds.
Marc.

2019幎10月1日

DÃ¥rlig kundeservice.

MÞdte op til aftalt tid hos Le Luma i HillerÞd lÞrdag formiddag kl 11. Medarbejderen ser undrende pÃ¥ mig, da jeg siger at jeg har en aftale til en "skÞn" massage a 599 kr., en massage med varme sten. Det viser sig at aftalen er booket i Vordingborg! SÃ¥ ingen varme sten, da det tager lang tid at varme dem op. Øv, havde glÊdet mig meget til denne oplevelse. Det endte med, efter en lÊngere snak frem og tilbage om hvilken behandling jeg sÃ¥ kunne fÃ¥ i stedet pÃ¥ mit smartbox gavekort. Medarbejderen gik med til at jeg kunne fÃ¥ en fuld kropsmassage af 1 times varighed. Smartbox gavekortet, som jeg med megen mÞje og besvÊr havde aktiveret, fik jeg ingen reaktion pÃ¥ fra smartbox og jeg fik derfor indtryk af at det medbragte kort var ok som betaling. Medarbejderen fik kortet og ville ordne betalingen, mens jeg gjorde klar til massagen.
Efter massagen, som varede 45 min. blev jeg krÊvet kontant betaling
på 500 kr., "da jeg alligevel ikke kunne bruge mit smartbox gavekort".
Jeg fÞlte mig i den grad bundefanget. Som jeg ser det, er Le Lumas personale dårligt informerede om den administrative del af deres arbejde, samt om kundeservice.
Sikke noget roderi. Jeg har flere gange efterfÞlgende forsÞgt at ringe til chefen for firmaet, men uden held.

2019幎9月23日

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Jeg bestiller tid i HillerÞd til min mor og mig. Vi skulle have fodmassage og pedicure. Vi havde taget fri for at have sådan en hyggedag. Vi mÞder ind kl. 09.23. Den fÞrste af os skulle have behandling kl. 9.30. Vi bliver bedt om at tage plads, da hendes kollega ikke er mÞdt ind endnu.
Tiden går... kl. 09.45 altså 15 minutter efter at behandlingen skulle vÊre startet prÞver damen at ringe til sin kollega som endnu ikke er mÞdt op endnu. Hun kan ikke få fat i hende og vi får beskeden at måske er vi heldige at hun mÞder ind kl. 10.
Vi vÊlger så, at det vil vi simpelthen ikke finde os i, så jeg siger at det er uorganiseret og dårligt hvorefter damen siger ja det kan du have ret i.
Ingen kompensation for ventetiden, jeg havde taget fri for at give min mor den oplevelse og så ÞdelÊgger de det og siger, at vi kan blive og vente og se om vi er heldige at hun mÞder ind kl. 10. Tiderne vi havde var bestilt på forhånd. Så RINGE service og betjening.

2019幎6月14日

Shellak-negle

Jeg fik lavet negle på Frederiksberg. Lakken er simpelthen lagt så elendig på, at jeg - her efter kun 4 dage - må tage den af. Normaltvis holder shellac-negle i op til 14 dage. Herudover kostede behandlingen 619,- hvilken er ret meget dyrere end andre (og meget bedre) steder. Behandlingen tog rigtig lang tid fordi deres uv-maskine er sådan en gammel én. Behandleren var sÞd, men kvaliteten af behandlingen er slet og ret alt, alt for lav i forhold til den hÞje pris.

2018幎7月3日

Bedste anbefalinger til Simone i HillerÞd

Jeg får mine voksbehandlinger hos Le Luma i HillerÞd, og jeg kan virkelig anbefale stedet.

Jeg fÃ¥r mine voksbehandlinger lavet af Simone, og jeg er simpelthen SÅ tilfreds med behandlingen og Simone. Jeg vil anbefale Simone til enhver, som Þnsker at fÃ¥ voksbehandlinger. Hun er SÅ sÞd, og imÞdekommende - generelt en virkelig skÞn behandler. OgsÃ¥ er hun meget grundig, hvilket jeg virkelig pÃ¥skÞnner.

Jeg kommer der fast ca. 1 gang om måneden.

I HillerÞd er der ikke noget at klage over. :-)

2018幎6月14日
自発的なレビュヌ

Rod i regnskabet. Kunne ikke finde indbetaling på gavekort.

For 2 år siden fik jeg et gavekort til peddicure. Den ville jeg indlÞse i afdelingen på Frederiksberg. Jeg havde glÊdet mig til behandlingen, men den blev en stor skuffelse. Mens jeg lå med fÞdderne i vand, kom behandleren ind og sagde, at gavekortet ikke var betalt. Behandlingen blev gentagne gange afbrudt, da hun var i telefonkontakt med Vordingborg, som ikke kunne finde indbetalingen. Jeg måtte ringe til min datter, som satte himmel og jord i bevÊgelse for finde frem til betalingen. Det lykkedes efter en times tid. I den tid lå jeg og fÞlte mig som en forbryder. Behandleren brugte mere tid på tlf. til Vordingborg end på mig. Dårlig kundepleje

2018幎2月2日

Helt igennem dårlig oplevelse

Helt igennem dårlig oplevelse:
Jeg var til massage på rolighedsvej i dag d. 2/2 kl 9.45.

1. Jeg kommer ind i et uoplyst trist rum hvor jeg ikke kan komme af med mit overtÞj. Hende som mÞder mig siger jeg skal vente (siger hverken hej eller velkommen!)
2. Jeg skal have en helkropsmassage + ansigtsmassage. Og jeg glÊder mig. Men allerede fra start er det anstrengende. Lejet vipper hele tiden - og jeg fÞler at jeg snart står på hovedet..
3. MassÞren har ekstrem tÞr hud på sine hÊnder - og bruger samtidig ikke nok olie. Så det bliver fÞlelsen af massage med sandpapir kombineret med massÞrens lange negle som gÞr ret ondt til tider.
4. MassÞren lugter ret kraftigt af gammel sved..
5. Massagen i sig selv virkede også ligegyldig og slap. Det var som om hun ret ofte faldt i staver og der så bare lå to dÞde hÊnder på min skulder.

Jeg var så tÊt på at stoppe massagen - og fortryder faktisk jeg ikke fik sagt det til massÞren. Under alt kritik.

Jeg ville ALDRIG anbefale dette sted

2018幎2月2日

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Jeg har fået bellevue gavekort "ForkÊlelse til hende" og har bestilt en ansigtsbehandling hos Le Luma.
Jeg har fået en dejlig skÞn og lÊkker ansigtsbehandling. Rigtig dejligt og afslappende. Behandleren Jovita er meget immÞdekommende, hendes positiv og optimistike indstilling smitter hutigt af.
Hun fortÊller hvad hun gÞr inden hun gÞr noget. Det er meget rart.
Alt i alt en skÞn oplevelse hos Le Luma.
Jeg vil bestemt anbefale stedet. Vil selv komme her igen og igen.

2018幎1月31日

Beskidt og Slidt - Frederiksberg

Beskidt og slidt sted.
Vandkande med gult og gammelt vand.
StÞv over det hele a plettede handklÊder - klam WC.
SÞd norsk pige som behandler - Men mega lange falske rÞde negle gjorde at hun ikke kunne fuldfÞrer et ansigtsbehandling / dybderens.
Dampmaskinen gik i stå ligeså snart hun tÊndte den- den blev droppet - ansigtsbehandling UDEN damp og lange negle.
Den gule rense svamp var mere grå og beskidt ( brugt til adskillelige kunder!)
Ansigtsbehandling til 600kr og 75min varede max 60min.
AmatÞr sted - total uprofessionelt.

Hold jer langt fra Le luma på Frederiksberg.

2017幎10月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。