レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Beskidt og slidt sted. Vandkande med gult og gammelt vand. StÞv over det hele a plettede handklÊder - klam WC. SÞd norsk pige som behandler - Men mega lange falske rÞde negle gjorde at hun... もっず芋る

Ikke nogen god oplevelse. Havde bestilt fodbehandling og shellak, glÊdet mig til "sommerfÞdder" Behandlingslokalet er lidt smÃ¥trist, rent nok, men ikke hverken hyggelig eller pÊnt indrettet. Shell... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk oplevelse! Jeg har fÃ¥et bellevue gavekort "ForkÊlelse til hende" og har bestilt en ansigtsbehandling hos Le Luma. Jeg har fÃ¥et en dejlig skÞn og lÊkker ansigtsbehandling. Rigtig dejlig... もっず芋る

Meget god og venlig behandling. Eneste (men dog stort) minus var, at jeg havde modtaget nyhedsbrev med fÞlgende ordlyd for rabat: “Book din tid hos Malene, Therese eller Adriana her og brug koden "40... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

60件のレビュヌ

Uforskammet leder/ejer

Ja i lÞrdags som skulle vÊre en veltrÊngt hyggedag blev så til en skod dag efter et besÞg hos Le Luma. Og det var bestemt ikke behandlernes skyld de var fantastisk sÞde. Jeg havde fået 2 gavekort fra Goodtimes og havde ved telefonisk bestilling opgivet koderne. Jeg havde valgt en behandling som hed den Ultimative forkÊlelse. Da jeg ankom lÞrdag morgen spurgte jeg om vi skulle ordne betaling men det kunne vi vente med til efter behandlingen. Efter dejlig behandling skulle jeg betale og pigerne i klinikken kunne ikke komme på nettet og taste mine koder ind. De ringer til anden afdeling som meddeler at den ene kode ikke eksisterede. De ringer til ejer af klinikken som får behandleren til at sige til mig at når gavekortet ikke eksistere må jeg bare betale. Ejeren Þnskede ikke selv at sige det, virkelig dårlig stil. Jeg vil selvfÞlgelig ikke betale jeg har en mail hvor der står at koden udlÞber 17. december 2019. De ringer op til ejeren hvor jeg ikke får lov til at sige en hel sÊtning uden at blive afbrudt. Jeg får at vide at jeg har jo fået behandlingen og hvis jeg ikke betaler er det tyveri. Så den wellness og tid for mig selv som jeg havde glÊdet mig, gjorde mig mÞg irriteret da jeg gik i stedet for glad, og jeg synes det var penge ud af vinduet. ( 1000 kr.) Til sidst valgte behandlerne at tage imod gavekort alligevel og ville ordne det mandag. Jeg har i dag ringet til Good times og de kunne kun give mig ret i at begge mine gavekort virkede og som også er indlÞst af klinikken. Jeg kommer bestemt ikke til at anbefale denne klinik til nogen.

2017幎9月12日

AmatÞr!!!

Bestilte en - Ansigtsbehandling tilpasset herre. Kosmetologen var virkelig dårlig til at udfÞre ansigtbehandlingen, masken blev ikke lagt korrekt, og manglende udfÞrelse af retning af bryn, fjernelse af Þre & nÊse hår. Dybderenssen gav mig utrolig mange gener, efter hendes ringe behandling, min hud var hÊvet og Þm mange steder, aldrig nogensinde oplevet fÞr - efter et besÞg hos en kosmetolog. Desuden ville det vÊre et skridt i den rigtige retning, med et hygiejne kursus til vedkommende. hun havde beskidte finger, hÊnder. Selv da jeg forspurgte på dette, så fortrÊkker hun ikke en mine! KAN absolut ikke anbefale Le Luma Vordingborg!!

2017幎5月17日

Virkelig dårlig massage!

MassÞren virkede overhovedet ikke som om, hun havde en uddannelse i at give massage! For det fÞrste havde jeg bestilt tid til rygmassage, men da jeg kommer frem siger massÞren, at 45 min er for lang tid til kun ryggen, så hun vil have, at vi tager benene også.
OvenikÞbet skal jeg også vendes om og have på forsiden hvilket heller ikke, var det jeg havde bestilt(og ja jeg kommenterede det undervejs, at det ikke var det jeg havde tÊnkt mig mm).
Derudover var selve briksen jeg lå på ustabil, så man lå og småvippede mens hun masserede, og samtidigt var det håndklÊde, der lå ved hovedstykket, fuldstÊndigt stift og kradsede, så heller ikke en sÊrlig rar oplevelse for ansigtet.
Selve massagen var virkelig inkompetent. Hun masserede primÊrt mine knogler eller nulrede min hud/fedt, eller aede blot kroppen. Der var pÃ¥ intet tidspunkt fat i nogle muskler eller myoser, sÃ¥ det var slet ikke nogen forlÞsning at komme til massagen. Øv Þv Þv! Og sÃ¥ 500kr for kun 45 min nÃ¥r det er sÃ¥dan en skod massage..!!

2017幎3月22日

Super fint sted

Har idag fået ansigtsbehandling og massage hos Le Luma Frederiksberg. De sendte mig en besked inden, om at min behandling ville blive udskudt 15-20 min. Der havde vÊret problemer med dankortterminalen, som havde resulteret i forsinkelse hos kunden fÞr, hvilket jo uheldigvis kan ske alle steder. Fik en super lÊkker og behagelig massage i meget afslappende omgivelser af en sÞd dame. DernÊst en ansigtsbehandling der også var utrolig rar. Jeg var meget skeptisk i forhold til alle de dårlige anmeldelser, men det var det sted, der var mest praktisk i forhold til mit gavekort. Meget positivt overrasket. Alt i alt en rigtig dejlig og afslappende oplevelse

2017幎3月18日
自発的なレビュヌ

Virkelig dårlig ansigtsbehandling! Le Luma Frederiksberg.

Jeg mÞder op i klinikken og har glÊdet mig til en ansigtsbehandling som jeg har fået i gave. Jeg bliver mÞdt af en kvinde som siger goddag uden nogen videre prÊsentation. Jeg bliver vist ind i et koldt lokale. Kvinden påbegynder behandlingen (eller mangel på samme). Kvinden laver en hurtig afrensning og lÊgger 4 våde vatrondeller på mit ansigt, som lugter stÊrkt af sprit. Da jeg spÞrger kvinden om hvad der er i produktet, svarer hun afvigende og siger at det kan jeg få at vide bagefter, for det vidste hun ikke rigtigt...! Hvem bruger produkter som man ikke kender indholdet på? Jeg bliver derefter efterladt alene, liggende med de sprit-lugtende vartrondeller i ansigtet i 20 minutter. Der er larm fra baglokalet af flere stemmer og der bliver smÊkket med dÞre. Absolut ikke en afslappende og rolig atmosfÊre...! Kvinden kommer tilbage og foretager en kortvarig men meget hård og ubehagelig afrensning af huden. Jeg får "smurt" en maske på og ligger igen i laaaaang tid alene!! Jeg forstår ikke hvad de laaaaaange pauser skal gÞre godt for??? Man venter virkelig lÊnge og ud af de 75 minutter som behandlingen skulle vare, så tror jeg at jeg sammenlagt fik behandling i 20 min. resten var ventetid alene i et koldt lokale....! Jeg forstår ikke at man på hjemmesiden slår sig stort op på at tilbyde skÞnne wellness-behandlinger, når det absolut ikke er tilfÊldet her.

Det skal nÊvnes at jeg mÞder op med mascara på og dette blev ikke renset/fjernet under hele behandlingen. Afrensningen går så hurtigt at området omkring mine Þjne slet ikke bliver behandlet. Da jeg nÊvner dette, siger kvinden at hun slet ikke har set at jeg havde mascara på... Jeg ender med selv at tÞrre sorte mascara rester af inden jeg forlader klinikken.

Et godt råd - vÊlg et andet sted at få udfÞrt en ansigtsbehandling.

Hos Le Luma er dine penge spildt og jeg kommer ikke igen!

2017幎3月4日

Massage af hÞj kvalitet

Jeg fik en rigtig god massage af Jovita på Frederiksberg. Hun tog hÞjde for mine behov og Þnsker, og var helt igennem rigtig dygtig. Desuden fik jeg lov at vÊlge mellem 15 min fodbad (som var en del af den pakke, jeg havde valgt) eller 15 min ekstra massage, hvilket jeg hellere ville have :-) Hun er desuden rigtig flink og nem at snakke med.

2017幎1月27日
自発的なレビュヌ

Spild af tid og penge! En stjerne er en stjerne for meget.

Min kÊreste og jeg havde set frem til en wellness behandling - og valgte en detox ansigtsbehandling for 2. Vi havde et gavekort på 799 DKK fra smartbox. Da vi ankommer til stedet, bliver vi ikke budt ordentlig velkommen - og allerede der, virker stedet uprofessionelt. Vi startede med at skulle afregne med vores gavekort, hvilket allerede skabte stor forvirring til trods for, vi havde de oplysninger med, de skulle bruge.

Derudover var der en forsinkelse på 15 min. Vi oplevede desuden, at de virkede overrasket over, at vi begge skulle have behandling?!?! Selve behandlingen af os begge skulle have en varighed på 1 time - altså en halv time pr. person. Det var den på ingen måde - måske maksimalt 20 min. pr. person. Dog brugte vi lang tid der, men det var ventetid, hvor behandleren forsvandt ud af rummet.

Selve behandlingen var bestemt heller ikke noget specielt. Damp-apparatet var i stykker, så der flÞd vand på gulvet. Hun brugte i stedet vatrunddeller (3 stk. på nÊse og pande) for blÞdgÞrelse af huden, hvilket ikke virkede efter hensigten fÞr dybderens. Desuden lugtede svampene, som hun brugte i ansigtet, meget sure. Og er bestemt heller ikke sikker på, at håndklÊderne, vi lå på, var rene.

GrundlÊggende kan man sige, at vi ikke var i nÊrheden af fÞlelsen af wellness eller afslappethed, da vi forlod stedet. Nok nÊrmere Êrgrelse over at have brugt tid og penge på det sted. Vi var på Le Luma på Frederiksberg.

Vi forstår ikke, at smartbox ikke har en hÞjere standard for udvÊlgelse af samarbejdspartnere.

2016幎11月20日

ikke de penge vÊrd

Jeg havde et goodtimes gavekort jeg gerne ville bruge på noget massage. Jeg valgte at bruge det hos le luma. Det skulle jeg aldrig have gjort. allerede da jeg kommer ind virker det hele lidt uprofessionelt.
Hende der skulle massere mig prÊsenterede sig ikke og var i det hele taget ikke sÊrlig imÞdekommende. Under behandlingen var der meget stille kun afbrudt af en vaskemaskine der centrifugerede inde ved siden af og behandlerens gaben.
Jeg fik ikke det jeg kom for og gik ikke derfra med en fÞlelse af afslappethed snare en Êrgelse over at have brugt mine penge, gavekort og fridag hos dem.
Klart ikke et sted jeg vil komme igen.

2016幎9月22日

Massage i verdensklasse

Efter i flere år at have haft oplevelsen af en begyndende alderdom med mere og mere stive skuldre lod jeg mig overtale til at forsÞge mig med en gang massage hos Stine. Husfred og en forestående maraton gÞr meget. FÞrste gang tÊnkte jeg på at den rigtige beskrivelse af oplevelsen var en nÊrdÞdsoplevelse. Hold da op. NÊste dag havde jeg det som om jeg allerede havde lÞbet maraton. Ulideligheden blev mindre og mindre og jeg fik min bevÊgelighed tilbage som da jeg var 20. Maratonet gik over forventning og jeg ser umådeligt meget frem til nÊste behandling. Hvor kan jeg anbefale LeLumas massage til alle.

2015幎9月15日
自発的なレビュヌ

En dårlig oplevelse men gennemsnitlig massage

Jeg havde fået et gavekort fra 'Go Dream oplevelsesgaver’ på "minimum 45 minutters massage” (se hjemmeside). Jeg fik under en halv times massage.

Jeg ankom til Le Luma 3 min. inden min aftale, trÊder ind i lokalet og blev mÞdt af en voldsom lugt af neglelak men ellers hÞfligt personale. Jeg afleverer mit gavekort og skal vente et par minutter på at der bliver gjort klart til mig (man skulle tro de vidste jeg kom...). Jeg skal åbenbart masseres på den anden side af et meget snusket gardin, få meter fra hvor der bliver ordnet negle i et lokale uden ordentlig udsugning (kunne hverken se eller hÞrer udsugning i lokalet). VÊggene trÊngte også til at blive vasket eller evt malet givet stÞrrelsen og farven på pletterne. HåndklÊderne af en forvasket brun farve var også mistÊnkelig snuskede.

Ikke ligefrem en sund eller en velvÊre oplevelse.

Jeg skal masseres pÃ¥ en briks, som ikke er et rigtigt massage bord. Der var ikke hul til hovedet og derfor kommer man jo ikke til at ligge ordentligt i forhold til at der er en der skal arbejde med ens muskler i nakke og skuldre (som jeg kom for). MassÞren var venlig og gennemsnitlig (jeg har fÃ¥et MANGE massager i mit liv) og da jeg var fÊrdig, havde ligget og slappet lidt af, fÃ¥et et glas vand, taget tÞj pÃ¥ og tjekkede min telefon var der gÃ¥et 37 min. siden jeg ankom og 34 min af min ‘massage tid'. - ikke ligefrem den min. 45 minutters massage der stod pÃ¥ gavekortet.
Da jeg allerede var i tÞjet og lugten i lokalet gav mig kvalme valgte jeg at skrive en klage efterfÞlgende og gå fra den dårlige oplevelse.

2014幎10月18日
自発的なレビュヌ

OK, men ikke noget specielt

Jeg prÞvede Le Luma gennem et Bellevuebox-gavekort og fik en ansigtsbehandling. Det virkede ikke som om at lagenet jeg lå på blev udskiftet mellem hver behandling (kan ikke vide det, men det var mit indtryk), det så i hvert fald fnulret ud, og behandlingen var ok - ikke mere.

2014幎6月23日
LE Luma ロゎ

LE Luma からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi bruger rene håndklÊder og lagner til vores behandlinger, vasker dagligt:)
Vi er ked af at selve din behandling kun har vÊret en ok oplevelse, det havde vÊret bedre for alle parter hvis du syntes den havde vÊret husket som noget skÞnt. Hvis du har lyst til at uddybe mangler ved behandlingen i en mail tager vi gerne imod så vi kan forbedre os. E-mail: info@le-luma.dk

Virkelig dårlig behandling

Jeg havde fået et gavekort til wellness og valgt at bruge det hos Le Luma. Natten fÞr min aftale bliver jeg voldsomt syg og ringer derfor til deres telefonsvarer og aflyser aftalen. Jeg bliver senere ringet op og får at vide at gavekortet allerede er trukket, da man skal melde afbud senest 24 timer fÞr. Det er klart at enhver butik kan lave de betingelser de vil, men jeg synes alligevel det var groft! Kvinden i telefonen virkede "kold" og afvisende, et klart signal om at forretningen ikke er videre interesseret i at få nye kunder til. Et kort Þjeblik overvejede jeg at sige, at jeg så bare kom alligevel og med meget stor sandsynlighed smittede alle i forretningen.
Der er mange måder at sige tingene på, og jeg fÞlte mig virkelig dårligt behandlet og taget ved nÊsen. Jeg vil ikke anbefale Le Luma til nogen. -Nok nÊrmere anbefale folk at holde sig derfra.

2014幎1月3日
LE Luma ロゎ

LE Luma からの回答

Hej Karina,
Vi er kede af at du syntes vi kun er en stjerne vÊrdig uden at have prÞvet en behandling. Sygdom er man ikke selv herre over men vi har vores afbuds-regler beskrevet på vores hjemmeside, visitkort og man skal bekrÊfte afbuds-reglerne når man logger på vores onlinebooking. Og vores afbuds-regler går begge veje så hvis vi har en syg medarbejder hvor en anden behandler ikke kan tage over bliver de berÞrte kunder også tilbudt aflyste behandling til halv pris nÊste gang.
Stine

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。