IstÀllet för att hela tiden jaga nya uppkörningstider och göra uppkörning efter uppkörning sÃ¥ kanske man borde ta till sig av det som blev fel pÃ¥ uppkörningen och ta utbildning pÃ¥ allvar, och dÃ¥ trÀna... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag var vÀldigt tveksam nÀr jag sÃ¥g att det var via telegram och att man betalade för funktionen dÀr med, kunde lÀtt varit en scam, men jag chansade ÀndÃ¥ för jag ville verkligen köra upp tidigare, och... ãã£ãšèŠã
Helt suverÀnt. Jag fick förslag pÃ¥ nya tider i stort sett varje dag. Ibland upp till 5-6 tider. Jag kuggade uppkörningen mÃ¥ndag den 10/6. Bokade ny tid den 13/6 och dÃ¥ klarade jag uppkörningen. Man mÃ¥... ãã£ãšèŠã
Riktigt bra idé! Trodde först det skulle vara en scam men efter första kuggningen ville jag bara boka en tid sÃ¥ fort som möjligt sÃ¥ jag anvÀnde mig av denna tjÀnst. 2 timmar senare har boten hittat en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UPPKÃRNINGTIDER
FUNGERADE PRECIS SOM UTLOVAT OCH NYA UPPKÃRNINGSTIDER KOM HELA TIDEN
Mycket bra hjÀlpmedel
Mycket bra hjÀlpmedel. Man får nÀstan varje dag info om lediga tider och kan boka den på fp.trafikverket.se.
Jag rekommenderar till alla handledare och elever. VÀrd vart enda öre.
Lycka till med körprovet.
Superenkelt och praktikt
Mycket hög kvalitet på botten
Mycket hög kvalitet på botten. Så fort man får en tid så skickar den en notis. Skulle rekommendera till de som vill ta körkort snabbt eller inte har företrÀde.
Den har appen hjÀlpte mig sÃ¥ mycket attâŠ
Den har appen hjÀlpte mig så mycket att hitta teori och uppkörning tider.
HÀrligt program ðð»
Skam?
Jag har fått upp massor av tider och direkt nÀr notisen kommer upp så har jag gått in för att boka men då står inte tiderna dÀr. Jag har också skrivit till support och jag skulle få svar inom 24 timmar vilket jag inte har fått. Det har gått ungÀfÀr 40 timmar nu. Jag förstår inte om det Àr en skam.

Riktigt smidig
Den hjÀlpte mig 100% att få en tid
Den hjÀlpte mig 100% att få en tid. Helt omöjligt att vara först på sista minuten tider och avbokningar annars.
Riktigt bra
Riktigt bra. Min skola avbokade min uppkörning för ingen anledning. SÃ¥ fick boka pÃ¥ egen hand. Fanns inga tider förns Ã¥ret efter, men botten hjÀlpte mig hitta en avbokad tid efter 1 dag. ððŒ VÀrt 99kr.
Boten ger tider som inte finns

Hitta lediga tider för uppkörning och teori ããã®åç
Grymt bra app som Àr sÀker
Jag Àr mamma till 18 åring som missat uppkörningen 2 ggr. NÀsta tid fick hon 2,5 mån senare. Med hjÀlp av botten fick hon tid på en vecka o klarade uppkörningen idag. Jag var orolig att detta var en skum app som skapade virus. Det har den inte gjort. Vi har varit tre i familjen som haft den och bevakat samtidigt. Det som varit lite skumt Àr att ibland har jag fått info om tider men inte de andra trots att vi har haft samma bevakning. Men som sagt så nöjda med denna bott. Rekommenderar den varmt.
Rekommenderas starkt
Rekommenderas starkt, nÀrmsta tid för uppkörning i Enköping var i början av december. Lyckades boka tid för teori och uppkörning efter bara några dagar med botten. Köp!
Jag vill boka automat uppkörning i Flen

Hitta lediga tider för uppkörning och teori ããã®åç
Hittade tid för körprov nÀstan på direkten
Smidigt att sÀtta upp och hittade en tid bara enstaka timmar senare. Gick från att ha körprov bokat 9 September till 27 Juli. VÀrd varenda krona
Tack var den botten som hjÀlpte migâŠ
Tack var den botten som hjÀlpte mig hitta uppkörnings tider som jag skulle jag sjÀlv kunde inte ha fått. Den botten var en stor hjÀlpmedel till att jag klarade min uppkörning. Stor Tack till de som har skapat den botten och jag hoppas att den botten hjÀlper Micke mer personer på framtiden. Hoppas alla er klarar eran uppkörningar.
JÀkligt smidigt
JÀkligt smidigt, trodde jag verkligen inte skulle hitta nÃ¥gra tider förens i augusti sen fick jag höra om den hÀr Botten och det funkade suverÀnt rekommenderar verkligen ðð»
PrisvÀrt och effektivt
Fantastiskt prisvÀrt jÀmfört med att sjÀlv leta återbudstider på Trafikverkets hemsida! Fungerade klockrent!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ