Hitta lediga tider för uppkörning och teori レビュヌ 101

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

IstÀllet för att hela tiden jaga nya uppkörningstider och göra uppkörning efter uppkörning sÃ¥ kanske man borde ta till sig av det som blev fel pÃ¥ uppkörningen och ta utbildning pÃ¥ allvar, och dÃ¥ trÀna... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag var vÀldigt tveksam nÀr jag sÃ¥g att det var via telegram och att man betalade för funktionen dÀr med, kunde lÀtt varit en scam, men jag chansade ÀndÃ¥ för jag ville verkligen köra upp tidigare, och... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Helt suverÀnt. Jag fick förslag pÃ¥ nya tider i stort sett varje dag. Ibland upp till 5-6 tider. Jag kuggade uppkörningen mÃ¥ndag den 10/6. Bokade ny tid den 13/6 och dÃ¥ klarade jag uppkörningen. Man mÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Riktigt bra idé! Trodde först det skulle vara en scam men efter första kuggningen ville jag bara boka en tid sÃ¥ fort som möjligt sÃ¥ jag anvÀnde mig av denna tjÀnst. 2 timmar senare har boten hittat en... もっず芋る

3.4

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mycket bra hjÀlpmedel

Mycket bra hjÀlpmedel. Man får nÀstan varje dag info om lediga tider och kan boka den på fp.trafikverket.se.
Jag rekommenderar till alla handledare och elever. VÀrd vart enda öre.
Lycka till med körprovet.

2023幎11月20日

Skam?

Jag har fått upp massor av tider och direkt nÀr notisen kommer upp så har jag gått in för att boka men då står inte tiderna dÀr. Jag har också skrivit till support och jag skulle få svar inom 24 timmar vilket jag inte har fått. Det har gått ungÀfÀr 40 timmar nu. Jag förstår inte om det Àr en skam.

2023幎9月30日

Hitta lediga tider för uppkörning och teori からの回答

Vi beklagar verkligen att du fick vÀnta på svar så lång tid. Vår kundtjÀnst har tyvÀrr varit överbelastad och vi har inte hunnit svara på din fråga Ànnu.

GÀrna kontakta oss på https://t.me/forarprov_notifikationer_support så kollar vi upp problemet som har uppstått.

5぀星のうち1の評䟡

Boten ger tider som inte finns

2023幎8月11日

Hitta lediga tider för uppkörning och teori からの回答

Du kommer att få förslag på lediga tider som du också kan boka.

Ibland kan botten skicka förslag pÃ¥ lediga tider som kan bokas in endast av de som har högre prioritet eller företrÀde till lediga tider. Men du kommer att fÃ¥ förslag pÃ¥ de tiderna som du ocksÃ¥ kan boka! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Grymt bra app som Àr sÀker

Jag Àr mamma till 18 åring som missat uppkörningen 2 ggr. NÀsta tid fick hon 2,5 mån senare. Med hjÀlp av botten fick hon tid på en vecka o klarade uppkörningen idag. Jag var orolig att detta var en skum app som skapade virus. Det har den inte gjort. Vi har varit tre i familjen som haft den och bevakat samtidigt. Det som varit lite skumt Àr att ibland har jag fått info om tider men inte de andra trots att vi har haft samma bevakning. Men som sagt så nöjda med denna bott. Rekommenderar den varmt.

2023幎7月26日

Rekommenderas starkt

Rekommenderas starkt, nÀrmsta tid för uppkörning i Enköping var i början av december. Lyckades boka tid för teori och uppkörning efter bara några dagar med botten. Köp!

2023幎7月19日

Körkort

Vet inte hur appen fungerar i början

2023幎7月15日

Hitta lediga tider för uppkörning och teori からの回答

Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss pÃ¥ https://t.me/forarprov_notifikationer_support sÃ¥ hjÀlper vi dig att sÀtta igÃ¥ng appen! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Tack var den botten som hjÀlpte mig

Tack var den botten som hjÀlpte mig hitta uppkörnings tider som jag skulle jag sjÀlv kunde inte ha fått. Den botten var en stor hjÀlpmedel till att jag klarade min uppkörning. Stor Tack till de som har skapat den botten och jag hoppas att den botten hjÀlper Micke mer personer på framtiden. Hoppas alla er klarar eran uppkörningar.

2023幎6月28日

JÀkligt smidigt

JÀkligt smidigt, trodde jag verkligen inte skulle hitta nÃ¥gra tider förens i augusti sen fick jag höra om den hÀr Botten och det funkade suverÀnt rekommenderar verkligen 👍🏻

2023幎6月19日

????

Fattar inte hur man fixar detta

2023幎4月9日

Hitta lediga tider för uppkörning och teori からの回答

Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss på https://t.me/forarprov_notifikationer_support och så besvarar vi alla dina frågor och funderingar.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。