Super goed geholpen door de advocaten van Legalloyd. Het platform werkt ook heel goed als je zelf een contract wil maken. Zo heb ik zelf binnen 1 dag mijn arbeidsovereenkomst kunnen maken.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super fijn om een keuze te hebben tussen zelf een contract opstellen voor een vaste prijs of geholpen te worden het team van Legalloyd.
Have been their customer for years. Recommended them for years to my startup friends. Until recently, they just cancelled my contract. No reason given. After contacting them many times, it came to m... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Legalloyd is er voor ondernemers. Met ons online maak je business contracten voor een vaste prijs. Ons team helpt je bij je financieringsronde, maatwerkcontracten, onderhandelingen en conflicten. Het beste van twee werelden: automatisering waar mogelijk, advies waar noodzakelijk. Legalloyd is er voor techbedrijven, impact makers en echte ondernemers die willen groeien. De advocaten van Legalloyd zijn óók de makers van de online contracten. Geen ruis, en geen marketing, maar echte waarde voor jouw onderneming. Wij zijn specialist in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, privacy en herstructureringen. Wij helpen je met strategisch advies in commerciëe trajecten, maar ook bij conflicten.
連絡先
Gedempt Hamerkanaal 173, 1021 KP, Amsterdam, オランダ
- 0203032024
- info@legalloyd.com
- legalloyd.com
Super snel en gebruiksvriendelijk
Super snel en gebruiksvriendelijk! Precies wat ik nodig had voor mijn algemene voorwaarden. De uitleg bij de bepalingen hielp mij ook de voorwaarden inhoudelijk beter te begrijpen.
Snel en professioneel
Snel en professioneel! Waar ik voorheen met contracten zat die ik zelf niet begreep (en vaak erg kostbaar waren qua tijd en geld om in elkaar te zetten) zijn de documenten van Legalloyd to-the-point, volledig en voor iedereen begrijpelijk. Erg blij dat ik ze gevonden heb.
Prima service en uitstekende hulp
Prima service en uitstekende hulp. Heb al een tijdje een abonnement bij Legalloyd en dat bevalt goed. Maak gebruik van hun standaard documenten. Recent een standaard overeenkomst voor een specifiek doel aangepast en door Legalloyd laten checken/vebeteren. Goede feedback en input tegen een scherpe prijs! Ze geven je echt het gevoel van een advocaat/jurist dichtbij.
Snel en duidelijk
Na rondsnuffelen op het internet kwam ik LegalLoyd tegen en las de goede reviews. Ik heb toen mij ingeschreven als zakelijk gebruiker en heb een contractvorm uitgezocht die het dichtst bij mijn wensen kwam. Na invulling van alles teruggemaild en kreeg direct een reactie op mijn nog openstaande vragen. Vervolgens kreeg ik een volledig op mijn wensen aangepast contract. Supersnel, goed en duidelijk en zeer scherpe prijsstelling.
Bedankt voor de geleverde diensten en ik zal jullie zeker weer inschakelen voor een volgende klus
Legal Loyd
Legal Loyd, topbedrijf met bruikbare juridische stukken en adviezen. Tevens een goed netwerk aan gespecialiseerde advocaten die je, tegen meerprijs, kunt inschakelen voor specifieke onderwerpen zoals merkrecht. Kan ze van harte aanbevelen.
Betaalbaar met goede service en kennis!!
Betaalbaar, goede service en kennin in huis. Zeker een aanrader voor startende ondernemers die behoefte hebben aan contracten etc. Ook voor advies zeker aan te raden!!
Met dank aan LegalLoyd snel en …
Met dank aan LegalLoyd snel en professionele contracten! Helemaal top
Snel & helder advies!
Geweldige service en supersnel
Legalloyd heeft de meest makkelijke, transparante en prettige manier van je juridische zaken regelen ooit. Ik heb nu een aantal contracten zelf kunnen maken, die laten nakijken en aanpassen, en alles verliep supersoepel en snel. Ik hou ervan als dit vlot gaat, en Legalloyd werkt daarvoor zo veel fijner dan een traditioneel kantoor. Ik beveel ze bij iedereen aan.
Fijne samenwerking met Legalloyd!
Fijne samenwerking met Legalloyd! Super snelle reactie met gewenst resultaat. Als startup zijn we blij met ons abonnement!
Een partner voor al je juridische …
Een partner voor al je juridische zaken. Altijd een snelle reactie van deze leuke mannen!
Precies wat ik nodig had
Precies wat ik nodig had. Helpt mee denken wat er nodig is in overeenkomst, zonder dat het duur en / of tijdrovend is. Mocht je er niet uit komen, kan je altijd extra hulp (tegen betaling) inschakelen. Ik ben erg tevreden en het lijkt mij een gat in de markt...
Snel en nauwkeurig
Snel en professioneel
Naast de heldere contracten die direct inzetbaar zijn ben ik vooral erg te spreken over de persoonlijke service. Met vragen is er binnen no-time reactie en wordt ook aangeboden zaken telefonisch door te nemen. Aanrader!
Professioneel
De contracten zijn helder en uitgebreid opgesteld. Geen overbodige teksten wat je normaliter vindt op het internet, maar echt het gevoel dat het persoonlijk is opgesteld door experts!
Het vertrouwen van een persoonlijke advocaat en de snelheid van het internet.
Toen ik eindelijk had besloten om een Algemene Voorwaarden aan te maken besefte ik dat het 1 uur 's nachts was en ik in het buitenland zat. Nu was de deadline van de offerte de volgende ochtend dus kon een duur ingevlogen gesprek met een jurist niet permitteren.
Gelukkig kon ik met Legalloyd binnen enkele minuten een Algemene Voorwaarden aanmaken die perfect paste bij mijn wensen. Daarnaast werd ik de volgende dag gebeld hoe mijn ervaring was en of ik nog eventuele vragen had. Een erg prettige ervaring voor een online dienst. Het vertrouwen van een persoonlijke advocaat en de snelheid van het internet.
Geweldige self-service voor het maken van juridische documenten
Geweldige self-service voor het maken van allerhande contracten, overeenkomsten en beleidsbepalingen. Het lijkt mij dat ook de juridische consultancy dienstverlening volledig aansluit op het zelfstandige opmaken van juridische documenten en geef LegalLoyd daarom 5 sterren!
LegalLoyd is altijd goed bereikbaar en …
LegalLoyd is altijd goed bereikbaar en geven gedegen en 'streetwise' advies waar je echt iets aan hebt als ondernemer.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。