Super goed geholpen door de advocaten van Legalloyd. Het platform werkt ook heel goed als je zelf een contract wil maken. Zo heb ik zelf binnen 1 dag mijn arbeidsovereenkomst kunnen maken.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super fijn om een keuze te hebben tussen zelf een contract opstellen voor een vaste prijs of geholpen te worden het team van Legalloyd.
Have been their customer for years. Recommended them for years to my startup friends. Until recently, they just cancelled my contract. No reason given. After contacting them many times, it came to m... もっと見る
Prima service en uitstekende hulp. Heb al een tijdje een abonnement bij Legalloyd en dat bevalt goed. Maak gebruik van hun standaard documenten. Recent een standaard overeenkomst voor een specifiek do... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Legalloyd is er voor ondernemers. Met ons online maak je business contracten voor een vaste prijs. Ons team helpt je bij je financieringsronde, maatwerkcontracten, onderhandelingen en conflicten. Het beste van twee werelden: automatisering waar mogelijk, advies waar noodzakelijk. Legalloyd is er voor techbedrijven, impact makers en echte ondernemers die willen groeien. De advocaten van Legalloyd zijn óók de makers van de online contracten. Geen ruis, en geen marketing, maar echte waarde voor jouw onderneming. Wij zijn specialist in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, privacy en herstructureringen. Wij helpen je met strategisch advies in commerciëe trajecten, maar ook bij conflicten.
連絡先
Gedempt Hamerkanaal 173, 1021 KP, Amsterdam, オランダ
- 0203032024
- info@legalloyd.com
- legalloyd.com
Snel en efficiënt
Binnen korte tijd was mijn vraag goed beantwoord en had ik een juist template voor een overeenkomst. Er was genoeg ruimte en aandacht voor vragen en goede begeleiding.
Helemaal tevreden dus.
Snel en met lage kosten
Voor mijn start-up periode kon ik zelf (met een beetje hulp), de contracten en overeenkomsten maken die ik nodig had en waarvoor ik anders waarschijnlijk veel te veel geld had uitgegeven bij een reguliere advocaat.
Ook de support was adequaat
Duidelijk advies en goed meedenkend
Ik had een vraagstuk over aansprakelijkheid waar ik zelf niet veel van wist. Legalloyd heeft mij supergoed geholpen. Ze leggen alles heel rustig en duidelijk uit en denken ook echt goed met je mee en komen zelf met tips. Aanrader!
Goede dienstverlening
Ik ben zeer tevreden met het contract en de algemene voorwaarden die zijn opgemaakt door Legalloyd. Ze denken goed mee en geven ook na oplevering advies wanner nodig.
Perfect voor de start-up
Betrokkenheid van Philip heel belangrijk in het aangeven van latere gevaren voor je start-up. Legalloyd geeft aan waar je allemaal aan moet denken in jouw start-up. Het schetsen van het grotere plaatje geeft rust! Daarnaast zijn de contracten die je vervolgens kan downloaden top om te gebruiken!
Scherp advies, persoonlijk en snel
Legalloyd geeft kundig advies op een down-to-earth manier. Ik ben startende ondernemer en heb veel vragen over wat de steeds veranderende wetgeving voor mijn situatie betekent. De experts van Legalloyd geven een snel, persoonlijk en duidelijk antwoord, en bovendien zijn er direct simpel te gebruiken tools en modelcontracten beschikbaar.
Business partners!
Legalloyd is snel, gedegen en denken echt mee als (business) partners.
Efficient een goede en degelijke overeenkomst
Op zoek naar een vennootschapsovereenkomt voor een schappelijk bedrag bij LegalLoyd uitgekomen. Toegankelijke website, duidelijke stap-voor-stap vragen en goede invuladviezen maken het erg gemakkelijk. Helemaal top!
Legalloyd is ideaal, ook bedrijven die de startupfase ontgroeid zijn
Voor startups is de toegevoegde waarde van Legalloyd evident: alles wat je nodig hebt in de eerste fase direct als sjabloon beschikbaar. Met ons bedrijf zijn we de startupfase inmiddels voorbij, maar het concept van Legalloyd is ook voor ons van grote toegevoegde waarde. Regelmatig even sparren over de juridische invalshoek of het gebruik van één van de sjablonen voor bijvoorbeeld het vastleggen van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Al met al een absolute aanrader!
Eenvoudig in te vullen template
Je doorloopt een aantal stappen met duidelijke vragen en antwoordvoorbeelden, waardoor je heel eenvoudig je op-maat-contract maakt.
Ik heb legalloyd advies gevraag in het maken van enkele contracten. Ik kreeg daar een zeer goede service, snelle respons en zeer vriendelijke mensen te spreken. Kortom uiterst tevreden.
Great service - easy to use and helpful
As the COO of a young and growing organization, my team does not have the time nor funding to go through lengthly legal processes for our general housekeeping needs. The ability to find what we need on Legalloyd quickly not only saves us time but also money. As we operate in English, Legalloyd's ability to furnish translated documents in English in a matter of a few days is extremely helpful. The wide variety of options we have to choose from on the website gives me the confidence that when we need general templates, we can find them. The Legalloyd team also is helpful in helping us identify which templates are best to use in cases where we have questions. Once all of the templates are available in English it will be the perfect service for our team.
Een contract op maat, binnen 5 minuten!
Legalloyd is de perfecte combinatie van automation en service. Ik kan zelf mijn juridische klussen doen, wanneer het mij uitkomt. En als ik een vraag heb dan is het team van Legalloyd servicegericht, snel en accuraat.
Een no-brainer!
Bij Legalloyd voegen ze extreem veel waarde toe in vergelijk tot wat je ervoor betaald.
Bij andere sites krijg je alleen de templates zonder de juridische hulp.
Het feit dat ze bij Legalloyd de templates combineren met gedegen juridisch advies (voor deze prijs!) maakt dat hun propositie een no-brainer is.
Alle juridische templates die ik nodig heb binnen handbereik
Als gebruiker van het eerste uur ben ik erg blij met de stapsgewijze eenvoud van contracten opmaken. Als niet-jurist scheelt dit enorm aan tijd en kosten, en kan ik me richten op zaken die belangrijk zijn voor mijn ondernemen.
Al twee jaar erg blij met deze dienst!
Snelle adequate service en goed advies
Wij hebben onze Algemene Voorwaarden laten toetsten door een jurist van Legalloyd. Ik kreeg een snel en deskundig antwoord. Het contact is klantgericht en vriendelijk!
Sympathieke mensen die vlotte en heldere antwoorden geven en ook altijd bereid je van dienst te zijn.
LegalLoyd is nog volop in ontwikkeling en als er dus iets zou zijn waar men als klant nog niet tevreden mee is, dan staat het bij hen nog op de agenda om later uitgevoerd te worden.
Beslist een club met enthousiaste en gedreven mensen. Ze verdienen dan ook beslist de kans om nog meer bedrijven te versterken met hun kennis en "know how",
Gelukkig is er Legalloyd!
Nog nooit hebben we zo makkelijke toegang gehad tot persoonlijk juridisch advies én contracten. Die nou eenmaal vaak nodig zijn bij (startende) ondernemingen. Legalloyd staat non-stop voor je klaar en alles is zo geregeld. Thanks!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。