Rigtig fin service. Hurtig levering. God kommunikation. Min oprindelige vare, var desvÊrre ikke pÃ¥ lager, men jeg blev ringet op fÞrste hverdag efter bestilling og bliver spurgt om jeg kunne tÊnke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fremragende service! Min nyindkÞbte lÞbehjul til min datter gik i stykker. Jeg skrev sent om aftenen til legekammeraten.dk og fik svar indenfor 15 minutter. Efter sidste afsendte mail, modtog jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte en Done by Deer Croco GÃ¥vogn Green med bremser til at starte med som var defekt... Jeg skrev med Legekammeraten.dk, som var behjÊlpelige med at sende et retur label og gav mig valgmuligheden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte et lÞbehjul til vores datter og efter 2mdr ville det ene hjul pludselig ikke kÞre rundt mere. Jeg sendte legekammeraten en mail og straks beklagede de fejlen og sendte et nyt. Hurtigt nemt o... ãã£ãšèŠã
Legekammeraten.dk består af en webshop, samt en fysisk butik på små 400m2 beliggende på ThurÞvej 13, 9500 Hobro. Vi forhandler et stort udvalg i legetÞj, og bÞrnetÞj fra alle de kendte mÊrker i stÞrrelse 0-16 år.
ThurÞvej 13, 9500, Hobro, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hurtig og professionel service. Pakken kom dagen efter bestilling og alt var som bestilt.

Legekammeraten.dk ããã®åç
Rigtig god service og hurtig respons ifm. en reklamation. Ligeledes super hurtigt levering ved bestilling. Alt i alt en god oplevelse ð

Legekammeraten.dk ããã®åç
God oplevelse at handle hos legekammeraten og pakken kom hurtigt

Legekammeraten.dk ããã®åç
Handlen og levering gik hurtigt og nemt og til en rigtig god pris

Legekammeraten.dk ããã®åç
Super service! Havde bestilt en, men fortrÞd jeg ikke havde kÞbt 2, sÃ¥ jeg skrev en besked - de vendte hurtigt tilbage og jeg fik tilsendt 2 stk âºïž

Legekammeraten.dk ããã®åç
Modtog varen 2 dÞgn fra bestilling.
Venlig og god feedback på mine spÞrgsmål.

Legekammeraten.dk ããã®åç
Jeg var lidt skeptisk, da jeg bestilte fra Legekammeraten.dk der jeg ikke havde hÞrt om dem fÞr. Jeg bestilte noget legetÞj, som vidste sig at vÊrre defekt. Det kan ske. Men den SERVICE jeg fik kan flere store legetÞjs kÊder lÊrre noget af. Jeg skriver til dem og uden at sÊtte spÞrgsmål har de bestilt og sendt en ny til mig. Det kalder jeg KUNDESERVICE.
Det er ikke sidste gang jeg og familie bestiller herfra.

Legekammeraten.dk ããã®åç
Jeg bestilte nogle forskellige varer og blev samme dag ringet op, fordi der desvÊrre var en af varerne der ikke var på lager.
Det blev aftalt, at jeg fik noget andet i stedet og pakken ankom allerede nÊste dag. God og hurtig service, som kun kan anbefales.

Legekammeraten.dk ããã®åç
Nemt at bestille og hurtig levering! Jeg er super tilfreds!

Legekammeraten.dk ããã®åç
Fandt nogle gode ting til en fÞdselsdagsgave. Gode priser og varene blev sendt hurtigt.

Legekammeraten.dk ããã®åç
Min fÞrste gang jeg besÞger denne hjemmeside og absolut ikke den sidste.
Virkelig god service, og varerne var som beskrevetð
Og super hurtig levering.

Legekammeraten.dk ããã®åç
Fantastisk! Jeg bestilte en t-shirt til min sÞn kl 09:56 og kl 10:07 var den afsendt!!! Helt fantastisk.
T-shirten var en âjeg skal vÊre storebrorâ t-shirt i mega god kvalitet!
Tak for fantastisk service. Vi handler 100% hos jer igen! :)

Legekammeraten.dk ããã®åç
Godt sortiment, fine priser og lynhurtig levering. Kan bestemt anbefales

Legekammeraten.dk ããã®åç
Pakkerne kom til tiden og var ikke i stykker fantastisk ð