Rigtig fin service. Hurtig levering. God kommunikation. Min oprindelige vare, var desvÊrre ikke pÃ¥ lager, men jeg blev ringet op fÞrste hverdag efter bestilling og bliver spurgt om jeg kunne tÊnke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fremragende service! Min nyindkÞbte lÞbehjul til min datter gik i stykker. Jeg skrev sent om aftenen til legekammeraten.dk og fik svar indenfor 15 minutter. Efter sidste afsendte mail, modtog jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte en Done by Deer Croco GÃ¥vogn Green med bremser til at starte med som var defekt... Jeg skrev med Legekammeraten.dk, som var behjÊlpelige med at sende et retur label og gav mig valgmuligheden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte et lÞbehjul til vores datter og efter 2mdr ville det ene hjul pludselig ikke kÞre rundt mere. Jeg sendte legekammeraten en mail og straks beklagede de fejlen og sendte et nyt. Hurtigt nemt o... ãã£ãšèŠã
Legekammeraten.dk består af en webshop, samt en fysisk butik på små 400m2 beliggende på ThurÞvej 13, 9500 Hobro. Vi forhandler et stort udvalg i legetÞj, og bÞrnetÞj fra alle de kendte mÊrker i stÞrrelse 0-16 år.
ThurÞvej 13, 9500, Hobro, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã

Legekammeraten.dk ããã®åç
Super service!!! hurtig levering handler - gerne her igenâŠ.

Legekammeraten.dk ããã®åç
God service: Godt udvalg, gode priser og virkelig hurtig levering - god oplevelse ððŒ

Legekammeraten.dk ããã®åç
Det var hurtig betjening.
LegetÞjet kom indenfor nogle dage
Her kan jeg sagtens handle igen

Legekammeraten.dk ããã®åç
Super service og hurtig levering, klar anbefaling herfra.

Legekammeraten.dk ããã®åç
Webshop og kundeservice som det skal vÊre! Genialt
Nem og overskuelig hjemmeside.
hurtig levering.
Jeg havde et spÞrgsmål omkring en reklamation på en produkt der var hurtig svar og det hele kÞrte bare der ud.
Super service af Sten fra legekammraten.dk
Alt i alt en super god oplevelse.

Legekammeraten.dk ããã®åç
Det var nemt og hurtigt og handle hos jer. Vores varer kom hurtigt frem, og vi er fuld tilfreds med varen og i det hele taget hele processen. Vi kan klart anbefale jer og vil rigtig gerne handle hos jer igen ð

Legekammeraten.dk ããã®åç
!!!!!! Fantastisk service ved begge bestillinger!!!!!!
Den ene bestilling var desvÊrre udsolgt og de ringede og ringede (jeg tager normalt ikke tlf hvis det er fremmede numre der ringer) og da jeg endelig tog den gjorde personen sig ufattelig umage med at finde et godt alternativ der passede lige så godt til formålet, som det udsolgte produkt. På trods af at jeg er en lidt krÊsen kunde, så havde de kÊmpe tålmodighed og hjalp, til situationen var lÞst uden sukken eller brok over min krÊsenhed. Ingen problemer eller brok herfra og jeg bestiller helt sikkert derfra igen!!!!

Legekammeraten.dk ããã®åç
Rigtig fin trÞje og passer i stÞrrelse. Super sÞde design

Legekammeraten.dk ããã®åç
Jeg havde brug for hurtigt, at kunne afhente min bestilling. Jeg er meget tilfreds med Legekammerater , rigtig god service

Alt var fint.
Hurtig levering og alt levede op til forventningerne. ð

Legekammeraten.dk ããã®åç
God og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.

Legekammeraten.dk ããã®åç
Levering på under 24 timer og super serviceorienteret medarbejder i kundeservice.
Hurtig betjening. Fik den bestilte vare. Meget tilfreds.

Legekammeraten.dk ããã®åç
Ordren blev afsendt inden der var gÃ¥et en time, og leveret allerede dagen efter. Stor ros til legekammeraten âºïž

Legekammeraten.dk ããã®åç
Virkelig god oplevelse af både webshop og ikke mindst kundeservice/levering. Jeg havde brug for hurtigt at kunne afhente og det blev imÞdekommet med "et smil".
Dejligt at kunne mÊrke der er rigtige mennesker bag Legekammeraten

Legekammeraten.dk ããã®åç
Virkelig hurtig levering. Og gode priser ð
Meget tilfreds.