企業が回答しました
Jeg besøgte for første gang butikken i Løkken, et par dage siden. Blev mødt af et virkelig sødt personale og deres behårede hjælpere. Fik en introduktion til brand og værdier, hvilket gjorde jeg ko... もっと見る
Salg af tøj og accessories til piger online
Vrenstedvej 496, 9480, Løkken, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 88%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg har bestilt en kjole til min datters dimission. Desværre er inderstoffet syet med vrangen ud hvilket kan ses tydeligt igennem kjolen. Jeg har de sidste 10 dage forgæves forsøgt at få kontakt til Le Magda igennem kontakt formular, e-mail og telefonisk. Men desværre vender de ikke retur. Rigtig dårlig kundeservice. Og desværre sidder vi tilbage med en kjole der er ubrugelig, og en datter der mangler en kjole til dimission om 3 dage.
Hvis man handler her, så forvent ingen hjælp eller service overhovedet!!

LE MAGDA からの回答
Hurtig levering selv i juletiden :-) og konen blev glad for julegaven
wir waren in Lòkken im Geschäft. Die Kleidung ist wunderschön und preislich auch top. Die Inhaberin ist freundlich, nur keine ´Verkäuferin´, sie spricht niemanden an, sucht nur Teile, wenn man nachfragt. Kommentiert nichts bei Anprobe- sondern geht mit Kaffee und Brot in den hinteren ´Privatbereich´und sagt, wenn sie mich brauchen, bin ich hinten zu finden. :-)
Den jakke jeg modtog, havde hul i lommen. Jeg har prøvet at kontakte lemagda, men jeg får intet svar tilbage. Når man giver 750 kr. for en jakke, så skal der ikke være hul i fra starten. Rigtig ærgerligt.
Jeg har nu fået tilbudt at få sendt min jakke tilbage og får en ny. Hende jeg skrev med virkede rigtig flink
Den 6. juni modtog jeg en ny jakke, som er lige som den skal være.
Super dårlig service! Jeg har bestilt flere stykker tøj online - det er nu en uge siden. Jeg har skrevet til dem via kundeservice, men har intet hørt + jeg har ringet 3 gange, men telefonen bliver smækket på og der bliver ikke ringet retur - hvis ikke jeg kunne læse, at der var en fysisk butik, så ville jeg tro, at det var scam ! Det er det nok alligevel. Jeg er træt af at læse, at flere har problemer med returnering, idet jeg har købt en kjole i flere str. for at være sikker på, at min datter kunne passe den ene.
DÅRLIGT, TARVELIGT OG ELENDIGT
Helt vildt hurtig levering og tøjet er i rigtig fin stand og præcis som på billedet
Fik en meget positiv overraskelse når jeg trådte ind i deres butik i Løkken. Flot indrettet, lækkert tøj og helt utroligt overkommelige priser! Supersød gravhund lå på tæppet indenfor døren til stor glæde for kunderne og den unge pige i butikken var meget sød og hjælpsom. Jeg købte langt mere end jeg har brug for men er superglad mit nye tøj derfra 🤗

LE MAGDA からの回答
Den skønneste butik i Løkken. Jeg har købt tøj der flere gange. Så smukke designs og god kvalitet til meget fornuftige priser. Jeg vil fortsat handle der, og kan helt klart anbefale både butikken og tøjet.

LE MAGDA からの回答
Lækkert tøj. Modtog deres nederdel og den er i høj kvalitet. Dejligt med en startup der går op i kvaliteten. Hurtig levering og svare hurtigt på beskeder. Også den smukkeste fysisk butik jeg har været i længe 💕✨

LE MAGDA からの回答
Jeg på et tidspunkt bestilte jeg en af deres skjorter med bindebånd på ryggen men der skulle ingenting til før at stoffet revnede
Jeg købte på et senere tidspunkt en af deres trenchcoats og der gik kun en uge før at der var huller i begge lommer
Jeg henvendte mig til kundeservice og fik tilbudt et lille beløb for at tage den med til en skrædder men hvad nytter det hvis stoffet er dårligt og der igen senere kommer nye huller
Jeg køber aldrig tøj derfra igen😡

LE MAGDA からの回答
Jeg bestilte en trøje derfra. Med det samme jeg tog den på sprang en af knapperne af og gik i stykker. Og siden da, er en anden også faldet af.
Jeg henvendte mig til kundeservice hvor jeg fik at vide at jeg ville få en ny.
Det ville jeg gerne. 3 dage senere kontakter de mig igen og siger denne gang at jeg bare kan gå til en skrædder da en enkelt knap eller to ikke var et problem??
Pas på med at købe herfra!

LE MAGDA からの回答
Så fina kläder med snabb leverans och riktigt bra kvalitet🥰
det var noget urimeligt betaling når man skulle bruge de penge man fik tilbage.

LE MAGDA からの回答
Virkelig god service. Skulle returnere og det gik simpelthen så stærkt. Bestilte noget nyt og det kom virkelig hurtigt.
Sløj kundeservice. Jeg fik en strik i julegave fra dette mærke som var for lille og som jeg egentlig bare gerne ville have i en større str. Da de kører med 14 dages returret kunne den ikke returneres da den er modtaget den 3. december. Læser på deres returret politik at man skal notere at det er en julegave for at få forlænget returret. Da dette ikke står tydeligt nok skrevet på hjemmesiden bemærkede vedkommende der bestilte, ikke og kan derfor ikke returnere den. Har skrevet til dem to gange uden svar. Utrolig ringen at man skal notere som julegave når langt de fleste butikker tilbyder returret frem til januar….

LE MAGDA からの回答
Super fin cardigan, men synes kvaliteten halter lidt. Flere af knapperne på cardiganen er knækket, nok fordi de er af ret dårlig kvalitet desværre. Jeg synes alligevel 650 kr er mange penge for en cardigan hvor 3 af knapperne pludselig knækker midtover. Og jeg har kun vasket den i håndvasken én gang, så det har ikke noget med det at gøre.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。