LE MAGDAレビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg har bestilt en kjole til min datters dimission. Desværre er inderstoffet syet med vrangen ud hvilket kan ses tydeligt igennem kjolen. Jeg har de sidste 10 dage forgæves forsøgt at få kontakt til... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Fik en meget positiv overraskelse når jeg trådte ind i deres butik i Løkken. Flot indrettet, lækkert tøj og helt utroligt overkommelige priser! Supersød gravhund lå på tæppet indenfor døren til stor g... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

wir waren in Lòkken im Geschäft. Die Kleidung ist wunderschön und preislich auch top. Die Inhaberin ist freundlich, nur keine ´Verkäuferin´, sie spricht niemanden an, sucht nur Teile, wenn man nachfra... もっと見る

企業情報

1. 衣料品店

当該企業による記述

Salg af tøj og accessories til piger online

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 32

レビューを書く

Stikker sindsygt meget

Tøjet ser rigtig dejligt og blødt ud. Men jeg har aldrig mærket en trøje som stikker mere end den jeg fik fra Le Magda. Udseendet fejler ik noget, men det føles som en trøje lavet af halm. Den stikker afsindigt meget og er hård, og man kan ikke have den på i længere tid end lige at prøve den på.

Afsendingen var hurtig og fin uden problemer, så hvis man er til tøj lavet af halm så køb køb køb

2025年10月7日

Kære Sofie

Tusind tak for din ærlige feedback.

Vi er virkelig kede af at høre, at trøjen føles ubehagelig og kradsende for dig. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have – hverken i forhold til materialet eller komforten.

Vi ved, at materialefølelse kan opleves forskelligt fra person til person, især når det gælder tekstiler som uldblandinger eller strukturerede garner.

Hvis du ikke har taget trøjen i brug udover at prøve den på, er du naturligvis meget velkommen til at returnere den inden for returfristen – så sørger vi for at behandle det hurtigt.

Vi sætter stor pris på din ærlighed, det hjælper os med at blive bedre og justere vores produktbeskrivelser og materialevalg fremadrettet.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis vi kan hjælpe med noget, eller hvis du har spørgsmål til returnering.

Leandra / Le Magda 🤍

5つ星のうち5の評価

Jeg besøgte for første gang butikken i…

Jeg besøgte for første gang butikken i Løkken, et par dage siden. Blev mødt af et virkelig sødt personale og deres behårede hjælpere. Fik en introduktion til brand og værdier, hvilket gjorde jeg kom tilbage dagen efter. Igen fik jeg en sød og venlig betjening, samt hjælp til mine køb.
Kvaliteten er lækker og det er absolut ikke sidste gang jeg handler her!

Atmosfæren, servicen og kvaliteten spiller Max

2025年9月14日
5つ星のうち1の評価

Min veninde fik først sin pakke efter…

Min veninde fik først sin pakke efter næsten en måned. Og det var super dårlig kvalitet

2025年8月1日

Hej Petra,
Tak for din feedback.

Det er virkelig ærgerligt at høre, at din veninde oplevede en så lang leveringstid, og at kvaliteten af produktet ikke levede op til forventningerne.

Det kan være, at pakken var en pre-order, hvilket nogle gange kan betyde længere leveringstid end normalt. Vi arbejder dog altid på at forbedre både leveringstider og produktkvalitet, og vi beklager dybt den dårlige oplevelse.

Hvis din veninde har lyst, er hun meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en løsning, der kan gøre det godt igen.

Meget underlig retunering.

Meget underlig returnering.
Får en bluse i fødselsdagsgave fra La Magda.
Viser kvittering med ordrenummer og ønsker den byttet til en anden model.

La Magda sender så et gavekort til den som har købt gaven og så kan jeg ikke få blusen før jeg får den kode på gavekortet.

Tænk jeg om inden i køber gaver til andre derinde.

2025年8月2日

Hej Birgitte,
Tak for din feedback.

Vi forstår godt, at situationen omkring returnering og gavekort kan opleves som lidt forvirrende.

Når en gave skal byttes, sender vi gavekortet til den, der har købt gaven, for at sikre, at det er giveren, der har kontrollen over byttet. Det betyder desværre, at modtageren først kan få den nye vare, når gavekortet er modtaget fra giveren.

Vi beklager, hvis dette ikke fremgik tydeligt fra starten, og vi tager din kommentar til efterretning for at gøre processen mere klar i fremtiden.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på mail info@lemagda.dk

5つ星のうち1の評価

Pakken er ikke nået frem inden for den…

Pakken er ikke nået frem inden for den lovede leveringstid:-(

2025年7月30日

Hej Camilla,
Tak for din besked.

Vi beklager meget, at din pakke ikke er nået frem inden for den lovede leveringstid.

Vi ved, hvor frustrerende det kan være at vente, og vi arbejder løbende på at forbedre vores levering, så det ikke sker fremover.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte med dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Hej Kirsi,
Tusind tak for din fine feedback!

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med servicen.

Fin service

Fin service, meget venlig betjening i forbindelse med spørgsmål via telefon.

2025年5月30日

Hej Lisbeth,
Tusind tak for de pæne ord!

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet venlig og god service, især over telefonen.

Returnering

Hvis man returnerer bliver pakken sendt til en pakkeshop og de fik ikke hentet min pakke i tide. Så vær opmærksom på at i kender den rigtige størrelse

2025年5月19日

Problemer med returnering!

Jeg skriver en dårlig anmeldelse i og med at der er problemer med returingen. Dao kan se min returingen men kan informere mig om at den nok kommer tilbage til mig, eftersom at dao forhandler med private og ikke erhverv… venter på svar på mail fra LE MAGDA regner stærkt med at de ordner det eftersom jeg angiveligt har gjort det der står på deres hjemmeside…

2025年5月8日
5つ星のうち1の評価

de refunderer en af tingene, samme dag som jeg modtager resten af ordren

Jeg bestilte en blazer og en skjorte. Kl. 10:29 d. 29 april modtager jeg en mail om at blazeren er blevet refunderet, og samme dag kl. 13:31 modtager jeg en besked om at min pakke er kommet. Hvorfor modtager jeg først beskeden om at blazeren er refunderet når den er afsendt? De prøver så at bilde mig ind, de gav mig besked så snart de fandt ud af, den ikke var på lager, men som om den er blevet sendt på 3 timer??! Ligeglade og uforstående. Aldrig jeg gider købe der igen, når man ikke er sikker på ens ting kommer, eller at man faktisk får besked på det er refunderet før det næsten er kommet.

2025年4月29日

Hej Josefine,
Tak for din feedback.

Vi er rigtig kede af, at du har oplevet forvirring omkring refusionen af blazeren og samtidig modtagelsen af resten af din ordre.

Normalt forsøger vi at give besked om lagerstatus så hurtigt som muligt, men i dette tilfælde er der desværre opstået en fejl i vores kommunikation, som vi undskylder for. Vi forstår, at det skaber frustration, når informationerne ikke kommer i rette rækkefølge.

Vi tager din oplevelse meget alvorligt og vil arbejde på at forbedre vores processer, så det ikke sker igen.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

5つ星のうち1の評価

Håb på at alt bare spiller, for kundeservice kender de ikke til

Bestilte 2 skjorter på pre ordre i starten af april, pengene blev trukket nærmest med det samme. Den ene skjorte stod til levering uge 16 den anden uge 19. Da uge 16 var omme var der stadig ikke kommet hverken mail eller pakke. Jeg skriver til le magda og får svar at det jo var en pre ordre til uge 19, det havde jeg lidt svært ved at forstå, så jeg skriver igen og igen og igen uden der kommer svar. Da mister jeg tålmodigheden og annullerer begge ordre og vil gerne have penge retur, der komme også svar på min mail, dog kunne jeg godt have tænkt mig at der var kommet en tids horisont for hvornår pengene kommer retur, men der er åbenbart længere den ene vej end den anden. Jeg har endnu ikke se nogle retur penge eller fået svar, det er sgu en noget trist service.

2025年4月27日

Hej Henriette,
Tak for din ærlige feedback.

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har oplevet udfordringer både med kommunikationen og refusionen i forbindelse med din pre-order.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og jeg forstår godt din frustration over manglende svar og den usikkerhed, det har medført.

Jeg vil meget gerne hjælpe med at få klarhed over din refusion og sikre, at sagen bliver løst hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan følge op personligt på din ordre.

Vi tager din kritik til os og vil arbejde på at forbedre vores kundeservice fremadrettet.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。