Jeg har bestilt en kjole til min datters dimission. Desværre er inderstoffet syet med vrangen ud hvilket kan ses tydeligt igennem kjolen. Jeg har de sidste 10 dage forgæves forsøgt at få kontakt til... もっと見る
企業が回答しました
Fik en meget positiv overraskelse når jeg trådte ind i deres butik i Løkken. Flot indrettet, lækkert tøj og helt utroligt overkommelige priser! Supersød gravhund lå på tæppet indenfor døren til stor g... もっと見る
企業が回答しました
wir waren in Lòkken im Geschäft. Die Kleidung ist wunderschön und preislich auch top. Die Inhaberin ist freundlich, nur keine ´Verkäuferin´, sie spricht niemanden an, sucht nur Teile, wenn man nachfra... もっと見る
Jeg besøgte for første gang butikken i Løkken, et par dage siden. Blev mødt af et virkelig sødt personale og deres behårede hjælpere. Fik en introduktion til brand og værdier, hvilket gjorde jeg ko... もっと見る
Salg af tøj og accessories til piger online
Vrenstedvej 496, 9480, Løkken, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 88%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ni höjer ju priserna när ni ”säger” att det är januarirea. En tröja som kostade 299 igår och kostar 471 dagen efter, samma med flera produkter. Skulle gärna vilja se ”lägsta pris senaste 30 dagar” som alla andra riktiga företag har.

LE MAGDA からの回答
Havde bestilt julegave til min datter. Står der er udvidet returnering af julegaver. Finder så ud af man ikke kan få penge retur, men kun et gavekort, der holder 2 mdr 😳😳 Ville have været rigtig rart at vide at penge ikke gives retur, det ville ha gjort en kæmpe forskel, idet jeg aldrig ville ha turde bestille derfra :0(
Det gør man ikke tør bestille derfra igen :0(

DÅRLIG RETUR PÅ JULEGAVE
Jeg har handlet julegaver fra Le Magda, og det viser sig så, at man ikke kan få pengene retur.
Ikke nok med det, så har jeg fået et tilgodebevis, som skal bruges inden 3 mdr.
Helt ekstremt dårlig service… nu står vi med et tilgodebevis vi ikke kan bruge til noget. Det kunne være rart, hvis det var blevet gjort tydeligt, at man ikke kunne få pengene retur, for så havde jeg med sikkerhed ikke handlet her.
Virkelig ikke en anbefaling.

LE MAGDA からの回答
Har handlet mine julegaver hos LE MAGDA, der er god returret da de bytter julegaver til d. 2 jan. 2025.
Det viser sig så at de bukser jeg har købt til min datter er for korte i ben længden, og derfor ønsker min datter at få refunderet pengene, så hun kan købe nogle andre bukser et andet sted, da størrelserne er for små til hende.
Vi sender bukserne retur INDEN d 2 jan. men kan ikke bruge deres retur portal på deres hjemmeside, da ordren er mere end 14 dage for gammel. Det er den jo så ikke, da den går under deres juleretur. Jeg vælger så at sende pakken udenom deres retur portal.
De modtager da også bukserne, men til min store skuffelse, får jeg et tilgodebevis på bukse beløbet og som skal bruges inden 3 mdr. det synes jeg virkelig er dårlig service, og står nu med et tilgodebevis vi ikke kan bruge til en dyt.
Jeg vil godt ha været varslet om at pengene ikke gives retur, da det for mig gør, at jeg ikke vil handle der.
Opdateret- efter deres kommentar her skriver jeg en mail til dem, da de jo oplyser om en løsning her på sitet. Jeg kan dog oplyse om, at der ikke findes en tilfredsstillende løsning, da de påpeger at bukserne skulle tilbage sendes senest d. 25 dec. Trods de har bytte ordning af julegaver til 7 jan.

LE MAGDA からの回答
Tøjet var som sådan fint, meget mindre end forventet. Men det havde den inderligste lugt. Måtte vaske den flere gange for at få lugtet væk. Ved ikke hvor de opholder deres ting henne…
Hurtig levering:)

LE MAGDA からの回答
Kunne jeg give 0 stjerner så gjorde jeg det!!
Får en bluse i fødselsdagsgave. Købt den 11, bliver givet som gave den 25.8.. den passer ikke rigtig og vi skal lige finde ud af hvordan og hvorledes med retur. Men desværre er det for sent. 14 dages returret..Medarbejderen beder om ordrenummer og vil prøve at finde ud af noget - men vender aldrig tilbage. 16 dage endnu senere skriver jeg igen til dem… Nu håber de på vores forståelse - nej tak!!

LE MAGDA からの回答
Jeg bestilte en af deres hvide toppe og betalte ekstra oven i prisen af selve toppen for at få den leveret. Jeg modtager så en top med to meget tydelige brune pletter på, som helt klart ikke skulle være der. Alligevel skulle jeg selv købe og betale for en returneringslabel for at sende den beskidte top retur, da de nægtede at dække både kosten af returneringen og fragten, selvom det var dem, som lavede en fejl. Det brugte jeg næsten 100kr på, som jeg ikke får tilbage igen. Det er ikke i orden!!

LE MAGDA からの回答
Mega flot og stilrent tøj
Har købt flere gange til min kæreste og det er en sikker vinder v’er gang🤙🏽
fedt at vide at indpakning og kvaliteten altid er i top
LeMagda var super hurtige og effektive ed mit køb. Og jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål. KÆMPE anbefaling herfra❤️
Bestilte 2 stykker tøj til min kæreste, som hun blev meget glad for. En god og tryg oplevelse hos Le Magda!
Elsker at købe tøj fra Le Magda! Super god kundeservice og hurtig levering! Jeg har købt derfra flere gange med stor succes. Kan helt klart anbefales👏🏼😍
Jeg købte to mohair-cardigans til min kæreste som var af rigtig god kvalitet. Dog bestilte jeg også et par shorts som var for store til hende, men LeMagda var hurtig til at få sendt et par andre i en anden størrelse - kæmpe anbefaling herfra!
Mega lækkert tøj og hurtig levering! Jeg har handlet hos le magda flere gange og er meget tilfreds med deres udvalg og gode kvalitet. Især deres mohair cardigan er et af mine favorit køb.
Tøjet er så kvalitet og sidder perfekt! Vil
Stærkt anbefale at købe ved le magda. Bliver bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra le magda!!
Virkelig god service, troværdig og lækre produkter der svarer til det der loves. Kan ANBEFALES🌟
Le Magda kan varmt anbefales herfra. Købte en Celina skjorte til min kæreste og den var som den skulle være, og af lækkert kvalitet. Køber helt sikkert herfra igen.
Kan kun anbefale Le Magda.
Super flot og stilrent tøj! Intet at sætte en finger på i hele købsprocessen og har været rigtig glad for mine køb. Vender helt sikkert tilbage 🙌
Virkelig noget lækkert tøj!🥰 kvaliteten er helt i top og er tilsvarende med billederne på hjemmesiden. Hurtig levering og god service. Man kan trygt handle hos LE MAGDA, og det er bestemt ikke sidste gang for mit vedkommende!😍
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。