Lentoapu レビュヌ 578

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Palvelu oli todella hyvÀÀ. Hain Lentoavulta apua, kun Lufthansan ensimmÀinen lento oli myöhÀssÀ, jonka vuoksi myöhÀstyimme jatkolennolta ja pÀÀsimme kotiin vuorokauden myöhÀssÀ. Luhthansa ei suostunut... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Olin melko epÀilevÀinen aluksi ja aika ajoin pelkÀsin jotain huijausta, mutta kaikki hoitui hienosti ja sain 420€ korvausta, mitÀ en olisi itse osannut tai jaksanut ikinÀ hakea. Aivan mahtava juttu!

5぀星のうち5の評䟡

Nopeaa, tehokasta ja ystÀvÀllistÀ toimintaa! Olin yhteydessÀ jo matkamme aikana, koska menolento myöhÀstyi niin paljon. Nyt, vain kuukausi matkamme jÀlkeen, rahat ovat tilillÀ! 😍 Tilannetietoakin eht... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Lentoyhtiö (Lufthansa) ei suostunut maksaa meille lennon peruutuksesta, heihin oli todella hankalaa saada yhteyttÀ Suomessa ei toimipistettÀ, puheluihin ei vastata ja s postiin todella nihkeÀsti. Es... もっず芋る

䌁業情報

1. 法埋サヌビス
  2. フラむト怜玢サむト

圓該䌁業による蚘述

Lentoapu on pohjoismainen yritys, joka auttaa lentomatkustajia saamaan rahallisen korvauksen lennon myöhÀstymisestÀ, peruuntumisesta tai ylibuukkauksesta. Lentomatkustajan oikeudet ja alan lainsÀÀdÀntö ovat erikoisalaamme. Hoidamme kaiken yhteydenpidon lentoyhtiöiden kanssa, jotka usein suhtautuvat korvausten maksamiseen varauksellisesti, vaikka laki velvoittaa ne siihen.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Helppo prosessi

Koko prosessi alkoi listalla selkeitÀ kysymyksiÀ, joihin oli helppo vastata. Muuta ei tarvittu. Minut pidettiin koko ajan tietoisena, miten prosessi etenee ja tÀmÀ oli erinomaista. Rahat maksettiin suoraan tilille asian ratkettua. TÀstÀkin tuli oma ilmoituksensa.

2025幎7月30日
5぀星のうち5の評䟡

ErittÀin helppo kÀyttÀÀ ja hoisivat

ErittÀin helppo kÀyttÀÀ ja hoisivat asian puolestani, minun edukseni. Ei mitÀÀn ylimÀÀrÀisiÀ dokumenttien lÀhettelyjÀ tai selvittelyjÀ. Korvaushakemus prosessi kesti 4kk ja korvaus tuli tililleni parissa pÀivÀssÀ.
Olen tyytyvÀinen.

2025幎7月23日

Kaikin puolin helppo systeemi

Kaikin puolin helppo systeemi. Pieni detaili: sivuston kysymykset ovat kohdennettu pelkÀstÀÀn lentodataan ja esim muita menetettyjÀ asioita kuten hotelliyö(t) ei kyselty. En osaa sanoa saisiko itse valittamalla enempi korvauksia esim jos olisi huomattavan kallis hotelliyö menetettynÀ, mutta summa minkÀ Lentoapu sai takaisin oli meille hyvinkin riittÀvÀ. Ja se, ettÀ ei tarvitse aikaansa ja hermojaan kÀyttÀÀ prosessiin tÀmÀn enempÀÀ tekee palvelusta vallan mainion. Kolmisen kuukautta kesti valituksen lÀpimeno, rahat tuli tilille muutamassa pÀivÀssÀ sen jÀlkeen.

2025幎7月17日
Lentoapu ロゎ

Lentoapu からの回答

Moikka!

Kiitos palautteestasi! Valitettavasti EU-asetuksen mukaan lentoyhtiöt eivÀt ole velvollisia korvaamaan vÀlillisiÀ kuluja, kuten menetettyjÀ hotelliyöpymisiÀ matkakohteessa. Sen sijaan, jos lennon viivÀstys tai peruutus aiheuttaa tarpeen yöpyÀ ennen jatkolentoa, lentoyhtiön vastuulla on korvata tÀstÀ aiheutuneet majoituskulut kohtuullisessa hintaluokassa.

YstÀvÀllisin terveisin,
Lentoapu-tiimi ✈

HyvÀ kokemus Lentoavusta ja Air Francesta

Yritin hakea muutama vuosi sitten Icelandairilta korvausta matkalaukusta, joka jÀi 4 pÀivÀksi New Yorkin 40 asteen helteisiin. Tuliaiseni menivÀt piloille ja jouduin ostamaan vaatteita, ym. Tein hakemuksen ilman Lentoapua, eikÀ Icelandair maksanut mitÀÀn.

TÀllÀ kertaa Air Francen lento peruttiin ja matkaani tuli noin 11 tunnin viivÀstys. Luin Lentoapu yrityksestÀ ja pÀÀtin kokeilla. Kaikki meni tÀllÀ kertaa hienosti ja sain korvaukset noin 3 viikkoa hakemuksen tekemisen jÀlkeen.

Kiitos Lentoapu ja Air France!

2025幎7月4日

Hyvin toimii

Yritimme ensin itse saada korvausta lentoyhtiöltÀ useamman kerran. Lentoavun kautta asia eteni oikeuteen asti ja saimme korvaukset. Tiesimme hyvin koko ajan miten asia eteni.

2025幎7月7日

Ei kannata luovuttaa

Yritys teki kaikkensa, ettÀ asia ratkesi parhain pÀin. ViestintÀ asiakasta kohtaan oli tiivistÀ ja avointa. Koko ajan tiedettiin, missÀ mennÀÀn.
Tapauksen selvittÀmisessÀ meni aikaa, mutta korvaukset saatiin kuitenkin suht nopeasti vaikka mentiin oikeuteen saakka. Kaiken kaikkiaan tapaus ratkesi vuodessa!

2025幎6月30日

Lentoapu jaksaa taistella lentoyhtiöitÀ

Lentoapu jaksaa taistella lentoyhtiöitÀ vastaan, varsinkin Lufthansaa. Kaksi vuotta siinÀ melkein meni, ettÀ lentoyhtiö suostui maksamaan korvaukset perutuista lomalennoista vain muutaman tunnin varoituksella ja ilman mitÀÀn erityistÀ syytÀ! Olin todella yllÀttynyt, kun sain viestin, ettÀ ettÀ ovat voittaneet "taistelun" ja oma osuuteni tuli tilille vajaa viikko ilmoituksesta! Itse olisin jo luovuttanut, mutta Lentoapu onneksi auttoi.

2025幎6月23日

Todella helppo palvelu

Todella helppo palvelu. VÀliaikatiedotus toimi hyvin. EmpÀ uskonut, ettÀ saisimme rahanpalautuksia, mutta niin vain saatiin korvaus. Itse kun huolella tÀytti alkukaavakkeen niin eipÀ tarvinnut muuta tehdÀ. Suosittelen!

2025幎5月21日

Otin yhteyttÀ Lentoapuun noin kuukauden

Otin yhteyttÀ Lentoapuun noin kuukauden matkani jÀlkeen.Lentoapu pÀivitti useasti, missÀ mennÀÀn. Kesti noin vuoden, ennen kun lentoyhtiöltÀ saatiin korvaus ja rahat tuli tililleni. Lentoapu on hoitanut korvausasiani tosi hyvin,palvelu on huippua. Olette Lentoavussa kertakaikkiaan mahtavia!

2025幎6月11日
5぀星のうち5の評䟡

Sain rahaa takaisin myöhÀstyneestÀ matkastani!

Otin Lentoapuun yhteyttÀ vasta noin 3 kuukautta matkani jÀlkeen. Sain heti selkeÀt ohjeet ja tiedot, mitÀ dokumentteja minun pitÀÀ toimittaa asian hoitamiseksi. Lehtoavusta tuli hyvin pÀivitystietoja missÀ mennÀÀn tai jos jotain tietoa kaivattiin lisÀÀ. Kaikki sujui loppujen lopuksi paljon nopeammin kuin osasin odottaa. Kiitos vielÀ hyvÀstÀ palvelusta!

2025幎2月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス