Palvelu oli todella hyvÀÀ. Hain Lentoavulta apua, kun Lufthansan ensimmÀinen lento oli myöhÀssÀ, jonka vuoksi myöhÀstyimme jatkolennolta ja pÀÀsimme kotiin vuorokauden myöhÀssÀ. Luhthansa ei suostunut... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Olin melko epÀilevÀinen aluksi ja aika ajoin pelkÀsin jotain huijausta, mutta kaikki hoitui hienosti ja sain 420⬠korvausta, mitÀ en olisi itse osannut tai jaksanut ikinÀ hakea. Aivan mahtava juttu!
Nopeaa, tehokasta ja ystÀvÀllistÀ toimintaa! Olin yhteydessÀ jo matkamme aikana, koska menolento myöhÀstyi niin paljon. Nyt, vain kuukausi matkamme jÀlkeen, rahat ovat tilillÀ! ð Tilannetietoakin eht... ãã£ãšèŠã
Lentoyhtiö (Lufthansa) ei suostunut maksaa meille lennon peruutuksesta, heihin oli todella hankalaa saada yhteyttÀ Suomessa ei toimipistettÀ, puheluihin ei vastata ja s postiin todella nihkeÀsti. Es... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lentoapu on pohjoismainen yritys, joka auttaa lentomatkustajia saamaan rahallisen korvauksen lennon myöhÀstymisestÀ, peruuntumisesta tai ylibuukkauksesta. Lentomatkustajan oikeudet ja alan lainsÀÀdÀntö ovat erikoisalaamme. Hoidamme kaiken yhteydenpidon lentoyhtiöiden kanssa, jotka usein suhtautuvat korvausten maksamiseen varauksellisesti, vaikka laki velvoittaa ne siihen.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Helppo prosessi
Koko prosessi alkoi listalla selkeitÀ kysymyksiÀ, joihin oli helppo vastata. Muuta ei tarvittu. Minut pidettiin koko ajan tietoisena, miten prosessi etenee ja tÀmÀ oli erinomaista. Rahat maksettiin suoraan tilille asian ratkettua. TÀstÀkin tuli oma ilmoituksensa.
Olen tyytyvÀinen Lentoavun palveluun
Olen tyytyvÀinen Lentoavun palveluun, he saivat onnistuneesti hankittua korvauksen. Suosittelen!
Suosittelen lÀmpimÀsti tÀtÀ yhtiötÀ
Suosittelen lÀmpimÀsti tÀtÀ yhtiötÀ. Sain korvauksen Finnairin peruuntuneesta lennoista.
Finnairin korvaushakemuksen kÀsittely kesti 5kk ja aloin olla epÀtoivoinen, onneksi sain tÀmÀn kautta minulle kuuluvat korvaukset.
Hienosti hoisivat homman
ErittÀin helppo kÀyttÀÀ ja hoisivatâŠ
ErittÀin helppo kÀyttÀÀ ja hoisivat asian puolestani, minun edukseni. Ei mitÀÀn ylimÀÀrÀisiÀ dokumenttien lÀhettelyjÀ tai selvittelyjÀ. Korvaushakemus prosessi kesti 4kk ja korvaus tuli tililleni parissa pÀivÀssÀ.
Olen tyytyvÀinen.
Hakemus oli helppo tÀyttÀÀ
Hakemus oli helppo tÀyttÀÀ, kunhan teki sen ajatuksella. Asiakasta tiedotettiin hyvin prosessin aikana. Korvaus saapui tilille 4 kuukauden odottelun jÀlkeen. Erinomaista toimintaa!.
Kaikin puolin helppo systeemi
Kaikin puolin helppo systeemi. Pieni detaili: sivuston kysymykset ovat kohdennettu pelkÀstÀÀn lentodataan ja esim muita menetettyjÀ asioita kuten hotelliyö(t) ei kyselty. En osaa sanoa saisiko itse valittamalla enempi korvauksia esim jos olisi huomattavan kallis hotelliyö menetettynÀ, mutta summa minkÀ Lentoapu sai takaisin oli meille hyvinkin riittÀvÀ. Ja se, ettÀ ei tarvitse aikaansa ja hermojaan kÀyttÀÀ prosessiin tÀmÀn enempÀÀ tekee palvelusta vallan mainion. Kolmisen kuukautta kesti valituksen lÀpimeno, rahat tuli tilille muutamassa pÀivÀssÀ sen jÀlkeen.

Lentoapu ããã®åç
Nopea palvelu
Nopea palvelu. SelkeÀ viestintÀ. Helppo softa.
HyvÀ kokemus Lentoavusta ja Air Francesta
Yritin hakea muutama vuosi sitten Icelandairilta korvausta matkalaukusta, joka jÀi 4 pÀivÀksi New Yorkin 40 asteen helteisiin. Tuliaiseni menivÀt piloille ja jouduin ostamaan vaatteita, ym. Tein hakemuksen ilman Lentoapua, eikÀ Icelandair maksanut mitÀÀn.
TÀllÀ kertaa Air Francen lento peruttiin ja matkaani tuli noin 11 tunnin viivÀstys. Luin Lentoapu yrityksestÀ ja pÀÀtin kokeilla. Kaikki meni tÀllÀ kertaa hienosti ja sain korvaukset noin 3 viikkoa hakemuksen tekemisen jÀlkeen.
Kiitos Lentoapu ja Air France!
Asia hoidettu hyviin
Hyvin toimii
Yritimme ensin itse saada korvausta lentoyhtiöltÀ useamman kerran. Lentoavun kautta asia eteni oikeuteen asti ja saimme korvaukset. Tiesimme hyvin koko ajan miten asia eteni.
Suorastaan erinomainen palvelu!
Ei kannata luovuttaa
Yritys teki kaikkensa, ettÀ asia ratkesi parhain pÀin. ViestintÀ asiakasta kohtaan oli tiivistÀ ja avointa. Koko ajan tiedettiin, missÀ mennÀÀn.
Tapauksen selvittÀmisessÀ meni aikaa, mutta korvaukset saatiin kuitenkin suht nopeasti vaikka mentiin oikeuteen saakka. Kaiken kaikkiaan tapaus ratkesi vuodessa!
Homma hoidettiin todella nopeasti
Homma hoidettiin todella nopeasti, ja se oli tehty asiakkaalle erittÀin helpoksi!
Lentoapu jaksaa taistella lentoyhtiöitÀâŠ
Lentoapu jaksaa taistella lentoyhtiöitÀ vastaan, varsinkin Lufthansaa. Kaksi vuotta siinÀ melkein meni, ettÀ lentoyhtiö suostui maksamaan korvaukset perutuista lomalennoista vain muutaman tunnin varoituksella ja ilman mitÀÀn erityistÀ syytÀ! Olin todella yllÀttynyt, kun sain viestin, ettÀ ettÀ ovat voittaneet "taistelun" ja oma osuuteni tuli tilille vajaa viikko ilmoituksesta! Itse olisin jo luovuttanut, mutta Lentoapu onneksi auttoi.
MyöhÀstyneestÀ lennosta ehti kuluaâŠ
MyöhÀstyneestÀ lennosta ehti kulua melkein kolme kuukautta. Uskoin jo, ettÀ korvausvaatimus on hylÀtty, kun Lentoavusta tuli ilmoitus Finnairin maksamasta korvauksesta. Rahat tuli tilille seuraavana pÀivÀnÀ.
Todella helppo palvelu
Todella helppo palvelu. VÀliaikatiedotus toimi hyvin. EmpÀ uskonut, ettÀ saisimme rahanpalautuksia, mutta niin vain saatiin korvaus. Itse kun huolella tÀytti alkukaavakkeen niin eipÀ tarvinnut muuta tehdÀ. Suosittelen!
Otin yhteyttÀ Lentoapuun noin kuukaudenâŠ
Otin yhteyttÀ Lentoapuun noin kuukauden matkani jÀlkeen.Lentoapu pÀivitti useasti, missÀ mennÀÀn. Kesti noin vuoden, ennen kun lentoyhtiöltÀ saatiin korvaus ja rahat tuli tililleni. Lentoapu on hoitanut korvausasiani tosi hyvin,palvelu on huippua. Olette Lentoavussa kertakaikkiaan mahtavia!
Sain rahaa takaisin myöhÀstyneestÀ matkastani!
Otin Lentoapuun yhteyttÀ vasta noin 3 kuukautta matkani jÀlkeen. Sain heti selkeÀt ohjeet ja tiedot, mitÀ dokumentteja minun pitÀÀ toimittaa asian hoitamiseksi. Lehtoavusta tuli hyvin pÀivitystietoja missÀ mennÀÀn tai jos jotain tietoa kaivattiin lisÀÀ. Kaikki sujui loppujen lopuksi paljon nopeammin kuin osasin odottaa. Kiitos vielÀ hyvÀstÀ palvelusta!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ