Palvelu oli todella hyvÀÀ. Hain Lentoavulta apua, kun Lufthansan ensimmÀinen lento oli myöhÀssÀ, jonka vuoksi myöhÀstyimme jatkolennolta ja pÀÀsimme kotiin vuorokauden myöhÀssÀ. Luhthansa ei suostunut... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Olin melko epÀilevÀinen aluksi ja aika ajoin pelkÀsin jotain huijausta, mutta kaikki hoitui hienosti ja sain 420⬠korvausta, mitÀ en olisi itse osannut tai jaksanut ikinÀ hakea. Aivan mahtava juttu!
Nopeaa, tehokasta ja ystÀvÀllistÀ toimintaa! Olin yhteydessÀ jo matkamme aikana, koska menolento myöhÀstyi niin paljon. Nyt, vain kuukausi matkamme jÀlkeen, rahat ovat tilillÀ! ð Tilannetietoakin eht... ãã£ãšèŠã
Lentoyhtiö (Lufthansa) ei suostunut maksaa meille lennon peruutuksesta, heihin oli todella hankalaa saada yhteyttÀ Suomessa ei toimipistettÀ, puheluihin ei vastata ja s postiin todella nihkeÀsti. Es... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lentoapu on pohjoismainen yritys, joka auttaa lentomatkustajia saamaan rahallisen korvauksen lennon myöhÀstymisestÀ, peruuntumisesta tai ylibuukkauksesta. Lentomatkustajan oikeudet ja alan lainsÀÀdÀntö ovat erikoisalaamme. Hoidamme kaiken yhteydenpidon lentoyhtiöiden kanssa, jotka usein suhtautuvat korvausten maksamiseen varauksellisesti, vaikka laki velvoittaa ne siihen.
é£çµ¡å
Holmbladsgade 133 2300 , 2300, Kööpenhamina S, ãã³ããŒã¯
- service@lentoapu.fi
- lentoapu.fi
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Korvaus onnistuttiin saamaan, hyvÀ asiakaspalvelu
Korvaus onnistuttiin saamaan. Verrattuna muihin vastaaviin yrityksiin,paljon parempi asiakaspalvelu sekÀ plussaa kun pÀÀsee koko ajan seuraamaan oman asian etenemistÀ. Seuraavalla kerralla kÀytÀn lentoapua,kilpailijoiden sijaan,joilla asiakaspalvelu heikommalla tasolla.
Paras apuri hoitamaan nÀmÀ asiat
Ilman Lentoapua en olisi yksin saanut korvauksiani ikinÀ lÀpi. Lentoapu.fi hoiti kaiken alusta loppuun oikeuteen saakka ja korvaukset, jotka meille kuuluivat saatiin. Vahva suositus jos ongelmia peruuntuneiden lentojen kanssa.
Lentolippujen takaisinmaksu
Taistelivat yli puoli vuotta puolestani ja voittivat, jota en yhtÀÀn odottanut. Sain hyvÀn summan takas lennoista ja olen erittÀin tyytyvinen palveluun, 5/5.
Lentoyhtiön kautta suoraan en saanutâŠ
Lentoyhtiön kautta suoraan en saanut korvausta. Lentoapu.fi sai 1200 euroa kahdessa viikossa korvausta peruuntuneesta lennostani halpalentoyhtiö Norwegianilta.
Luotettava toimija
Luotettava toimija, joka jaksoi taistella 2 vuotta rahallisen korvauksen puolesta!
Positiivisesti yllÀttynyt
Suhtauduin ensin skeptisesti palveluun koska se vaikutti liian yksinkertaiselta.
Palvelu pelasi paremmin kuin hyvin ja ainoa mitÀ itse tÀytyi tehdÀ oli tÀyttÀÀ lennon tiedot sekÀ prosessin edetessÀ tilinumero.
Tulen aivan varmasti jatkossakin kÀyttÀmÀÀn!
Korvaus tuli vaikka ensin nÀytti
Korvaus tuli vaikka ensin nÀytti, ettei onnistu :) Kiitos hyvÀstÀ asioiden hoidosta!
Kaikki meni sujuvasti
Kaikki meni sujuvasti. HyvÀ tiedotus. Suosittelen.
7/24 kirjasin tapahtuman, ja 3/25 sain korvaussumman tilille.
Todella hyvÀ palvelu
Todella hyvÀ palvelu. Sain lokakuu 2023 jatkolennon peruuntumisesta korvauksen huhtikuussa 2025. Tiedottavat mitÀ ovat tekemÀssÀ. Vahva suositus tÀlle firmalle
Sain rahat myöhÀstyneestÀ lennosta
Sain rahat myöhÀstyneestÀ lennosta. Aikaa kului 9 kk (asia oli oikeudessa). HyvÀ asiakaspalvelu ja minut pidettiin ajan tasalla kokoajan missÀ vaiheessa asiani etenee.
ErittÀin hyvÀ palveluâŠ
ErittÀin hyvÀ palvelu ja tiedotetaan jatkuvasti prosessin etenemisestÀ. EivÀt luovuta helpolla. TÀstÀ esimerkkinÀ meidÀn tapauksemme, joka alkoi heinÀkuussa 2024 ja pÀÀttyi maaliskuussa 2025. Onnistuimme korvauksen saamaan lentoyhtiöltÀ.
MyöhÀstyminen jatkolennolta
KÀsittelyssÀ meni puoli vuotta, mutta lomakkeet on tosi helppoja tÀyttÀÀ ja sain korvaukset jatkolennolta myöhÀstymisestÀ.
TÀydellistÀ
Kommunikointi oli helppoa ja rahatâŠ
Kommunikointi oli helppoa ja rahat saapuivat nopeasti n kuukaudessa.
Korvaus tilille lÀhes kahden vuoden odotuksen jÀlkeen
Korvauksen saaminen yli neljÀ tuntia myöhÀstyneestÀ kaukollennosta kesti lÀhes kaksi vuotta, mutta lopulta lentoyhtiö kuitenkin maksoi sen. LÀhes puolet korvauksesta kului sen hakemisesta koituneisiin kustannuksiin, mutta toisaalta oma osaaminen ja motivaatio ei olisi riittÀnyt nÀin pitkÀn prosessin lÀpivientiin, joten kahden vuoden odottelun jÀlkeen kaikki omalle tilille pÀÀtynyt raha oli plussaa. KÀytÀn palvelua jatkossakin vastaavissa tilanteissa.
HyvÀ ja vaivaton palvelu asiakkaalle
HyvÀ ja vaivaton palvelu asiakkaalle. Rahat tuli. Kiitos Lentoapu.
Oikein toimiva palvelu
Kannatti 4h myöhÀstyneestÀ lennosta laittaa korvaushakemus. MenihÀn siinÀ melkein vuoden pÀivÀt, mutta korvaus tuli. Tuntui itselle melko vaivattomalta, vaikka muutaman kerran joutui lisÀdokumentteja laittamaan. Oikein tyytyvÀinen olen palveluun.
Ammattitaitoista toimintaa ja pÀÀtöksenâŠ
Ammattitaitoista toimintaa ja pÀÀtöksen nopeus yllÀtti positiivisesti.
Vaivaton ja edullinen hyvÀâŠ
Vaivaton ja edullinen hyvÀ kokemus,kÀyttÀkÀÀ Lentoapua se on vaivaton, sÀÀstyy monelta tuskalta !
Pidettiin aika ajoin tilanteen tasalla missÀ mennÀÀn joka oli myös kiva juttu.Suosittelen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ