䌁業情報

1. 朚材提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Jouw goedkope online vakhandel voor producten van hout Als jouw goedkope online vakhandel voor producten van hout bieden wij je hoogwaardige merkproducten tegen voordelige prijzen aan: vloer- en terrasbekleding, tuinhuizen en sauna's, maar ook speeltuintoestellen voor kinderen, carports, deuren, poorten, ramen en nog veel meer. Grote selectie, een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding en een competente en vriendelijke leverings- en klantenservice – dat zijn de belangrijkste voordelen die je bij LEONDO te wachten staan.

連絡先

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Schuurbesteld wat in de aanbieding was

Schuurbesteld wat in de aanbieding was. Eerste instantie kreeg ik geen e-mail van de order dus dacht gelijk shit ben me geld kwijt. Maar met een e-mailtje een dag later de excuses en de order bevestiging binnen. En binnen 1 week ook nog een geleverd. Ik zeg een echte aanrader.
Top bedankt.

2026幎3月19日

Hallo Matthew!

Bedankt voor deze fijne review, onze mails kunnen inderdaad soms met vertraging aankomen door technische redenen, ons team is hier vollop mee bezig dit te vermijden. Wij wensen jou heel veel plezier met je aankoop en hopen jou snel nog eens te mogen verwelkomen op onze webshop!

Nog een hele fijne dag!

zeer tevreden !

Na veel twijfel, vanwege de slechte reviews, toch besloten onze sauna bij Leondo te bestellen, vanwege de gunstige prijs. We hebben de sauna in goede orde en binnen de opgegeven levertijd ontvangen. Alles netjes verzorgd en ook met goede communicatie rond de bezorging. Het was een hele klus om de sauna in elkaar te zetten, maar alles was dik in orde en alles werkt. Dus we kunnen gaan genieten van onze sauna en zijn heel tevreden over Leondo!

2026幎2月10日

Hallo!

Bedankt voor deze goede review, wij wensen jou heel veel plezier met je aankoop en hopen jou snel nog eens te mogen verwelkomen op onze webshop!

Entreprise a fuir

Pas du tout, vous avez complÚtement tord. Sur les photos de votre site Internet et le manuel de montage, aucun ecart, 0 cm. Par contre, dans la réalité 4 cm d'ecart. Vois êtes dans le deni et de mauvaise foi. J'espere surtout que mes avis serviront pour que personne aille commander chez vous !

Entreprise a fuir, si j'avais pu l'être 0 etoile je l'aurai fait. Commander un cabane Funny, une planche du sol voilée, on me répond que c'est normal c'est l'humidité alors qu'il y avait plus de 2 cm de différence, il a fallu batailler pour avoir une autre. Mais le pire, ce,sont les volets qui ne pouvaient pas s'adapter sur le cadre, plus de 4 cm de différence, et Leondo repond c'est normal c'est pour la sécurité. Étonnamment quand on se rend sur leur site Internet, aucun écart constaté sur le cadre des volets, c'est de la publicité mensongÚre. N'allez surtout pas chez eux, allez chez les concurrents

2026幎1月26日

Bonjour,

Merci d’avoir pris le temps de partager votre avis.

Nous avons également pris connaissance de votre message publié sur notre page Trustpilot France, auquel nous avons déjà répondu.

AprÚs vérification des photos du produit, on constate que les volets sont volontairement plus petits que le cadre de la fenêtre. À l’inverse, la porte dépasse légÚrement du cadre. Cette différence de dimension fait partie de la conception du produit et est visible sur les photos de présentation.

Les volets ne sont pas conçus pour fonctionner comme des volets d’habitation. Le léger espace autour du volet est volontaire et vise notamment à limiter les risques de pincement de doigts lors de la manipulation par les enfants.

À ce stade, nous ne constatons pas d’anomalie par rapport au produit présenté. Notre service client reste néanmoins disponible si vous souhaitez échanger plus en détail à ce sujet.

Bien cordialement,

L'équipe Leondo

Finger weg

Finger weg. Von der firma

2025幎12月4日

Beste klant,

Wij gaan graag met u in gesprek om te begrijpen wat er is misgelopen en om te kijken of wij u alsnog kunnen helpen.

U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via de gebruikelijke contactkanalen.

5぀星のうち1の評䟡

Sauna gemonteerd maar niet te gebruiken

Sauna is gemonteerd, maar er is schade aan de saunakachel. Al twee weken geen reactie op mijn ingediende tickets, en klantenservice vertikt het om Engels te praten. Bizar na een aankoop van een paar duizend euro.

2025幎11月17日

Beste Martijn,

Wij hebben immidels vernomen dat dit in behandeling is genomen en is opgelost,en dat de sauna weer correct gebruikt kan worden. Fijn dat we dit alsnog voor u hebben kunnen afronden.

Wij wensen u veel ontspanning en plezier met uw sauna.

Slechte service en misleiding

Helaas hadden wij geen review gelezen anders hadden we hier niet besteld Wij hadden op korte termijn een tuinhuis nodig en de levertijd leek bij hun de snelste 5-10 werkdagen. Als eerste werd dat al een paar weken later. Eerst was de klantenservice per mail nog redelijk vlot bereikbaar maar nadat we klachten hadden na de levering was het erg moeilijk om ze te bereiken. Telefonisch mag je geen reclamatie indienen en iemand spreken kan alleen als je vloeiend duits spreekt, dus blijkt een duits bedrijf te zijn met Nederlandse website. Door ook op de geleverde pakketten dingen in het duits te vermelden is er wat fout gegaan, bleek dat de pallet waarop het hout was verpakt onderdeel van het tuinhuis was dit stond er op het duits op, maar als je geen duits kan lezen kijk je daar snel overheen. Dus misschien vooraf even de mensen er op wijzen zou ook handig geweest zijn. Je moet vooraf betalen dus je kunt daarna geen kant meer op en doen ook niks om je ergens iets tegemoet te komen. Waardeloos bedrijf

2025幎10月22日

Beste klant,

Wij vinden het jammer om te lezen dat uw bestelling en de communicatie niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wij willen benadrukken dat het nooit onze intentie is om klanten het gevoel te geven dat zij “geen kant meer op kunnen”. Mocht u alsnog met ons in contact willen komen om uw situatie te bespreken, dan staan wij daar uiteraard voor open via onze klantenservice.

5぀星のうち1の評䟡

De helft van de pakketten beschadigd geleverd

Een houten Meistervloer besteld bij Leondo.
Na weken gewacht te hebben werd de vloer vandaag geleverd.

De transporteur meldde bij aankomst dat er grote schade is opgelopen tijdens het transport.
De pakketten met planken waren door Leondo erg slecht verpakt en de meegeleverde pellets waren in enorm slechte staat.
De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij het bedrijf en niet bij de transporteur.

We zagen inderdaad dat veel verpakkingen open waren gescheurd en dat veel hout kapot is gegaan.
Van de 22 pakken zijn er maar liefst 11 beschadigd (de helft!) en niet meer te gebruiken om te leggen.

Aangezien wij middenin een verbouwing zitten en binnenkort over moeten in de nieuwe woning, staan we op tijd en zit er haast bij.
Dit is iets wat we er niet bij kunnen hebben op het moment.
Tot nu toe een slechte ervaring, we hopen dat deze zaak snel en goed wordt opgelost door Leondo.

Bestelnummer: AB25203294
Klantnummer: D837298

2025幎10月23日

Beste Wesley,

Wij begrijpen dat de situatie rondom de beschadigde levering voor veel frustratie heeft gezorgd, zeker gezien uw verbouwing en tijdsdruk.

Inmiddels hebben wij vernomen dat de kwestie volledig is opgelost en dat er samen tot een passende oplossing is gekomen. Fijn dat we dit alsnog naar tevredenheid voor u hebben kunnen afronden.

Wij wensen u veel woonplezier met uw nieuwe vloer en een fijne dag verder.

Goede kwaliteit plafondpanelen

De communicatie m.b.t. de levering was zeer goed. De levering duurde wel iets langer dan verwacht, maar dat was ook vermeld bij de aankoop bevestiging. De plafondpanelen waren van zeer goede kwaliteit en waren goed verpakt voor het transport.

2025幎8月8日

Dag Mark!

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de communicatie rondom de levering duidelijk was en dat de plafondpanelen in goede staat en goed verpakt bij u zijn aangekomen.

Hoewel de levertijd iets langer was dan verwacht, waarderen we het dat u begrip had voor de vooraf gemelde termijn. We zijn blij dat de kwaliteit van de panelen aan uw verwachtingen voldoet.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw iets nodig hebben, dan helpen we u natuurlijk graag verder!

Goede ervaring

Na alle reviews gelezen te hebben, zaten we te twijfelen onze sauna hier te bestellen. Toch gedaan, want was de enige webshop met een perfect passende maat. Ookal duurde het even voor we en bevestiging in de mail kregen, ging alles daarna perfect. Het pakket werd snel verzonden, alles zat erbij en was in goede staat. Gecombineerd met de scherpe prijs zie ik geen reden om hier niet nogmaals iets te bestellen.

2025幎7月25日

Beste Ella,

Hartelijk dank voor uw positieve review en het vertrouwen dat u ons hebt gegeven, ondanks uw twijfels na het lezen van eerdere reacties. We zijn erg blij te horen dat de sauna in de perfecte maat bij ons te vinden was en dat de levering daarna vlot en probleemloos is verlopen.

Dat u alles compleet en in goede staat hebt ontvangen, én dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, betekent heel veel voor ons. Precies daar doen we het voor!

We waarderen het enorm dat u uw ervaring deelt en zouden het geweldig vinden om u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

5぀星のうち5の評䟡

Na alle review te hebben gelezen

Na alle reviews te hebben gelezen. Toch wel erg gaan twijfelen. Maar vanwege de prijs van het product toch bij deze webwinkel besteld. Ik moet zeggen dat ik gewoon alles netjes voor de deur geleverd heb gekregen. Enigste puntje wat ik kan aangeven is dat de levering wat langer duurde dan vermeld. Maar dat werd tijdens het bestellen ook al aangegeven.

2025幎6月22日

Beste klant,

Dank u wel dat u, ondanks uw twijfels na het lezen van eerdere reviews, toch voor ons heeft gekozen. We zijn blij om te horen dat uw bestelling netjes bij u is afgeleverd en dat het product aan uw verwachtingen voldoet.

De iets langere levertijd had u inderdaad vooraf kunnen zien tijdens het bestellen, maar we begrijpen dat dit alsnog even spannend kan zijn wanneer u voor het eerst bij ons bestelt. Fijn om te horen dat alles verder goed is verlopen.

We waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons deelt en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

5぀星のうち1の評䟡

Leondo is een waardeloos bedrijf

Leondo blijkt in Nederland alleen een website, en in feite een Duits bedrijf. Dat bedrijf is bij klachten niet te bellen, ook niet in het Duits. Na spreken met een computer en een vage mail als resultaat van dat gesprek kwam er een nep-mail van een bezorgbedrijf dat leidde tot fraude met een creditcard. De goederen zouden binnen enkele dagen geleverd worden. Het is nu enige weken en nog steeds geen levering, noch mogelijkheden om daarover te klagen

2025幎6月17日

Beste Margaretha,

Vanwege technische problemen hebben wij pas recent opnieuw toegang gekregen tot ons Trustpilot-account. Daarom reageren wij nu pas op uw bericht.

Wij willen graag benadrukken dat Leondo geen e-mails verstuurt via derden en dat wij nooit vragen om betaal- of creditcardgegevens via externe links. Wij raden klanten altijd aan om voorzichtig om te gaan met persoonlijke gegevens en verdachte berichten niet te vertrouwen.

Leondo beschikt over een klantenservice en het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat u geen mogelijkheid ervaart om een klacht in te dienen of een bestelling te volgen. Wij nemen uw melding daarom serieus en willen graag nagaan wat er precies is gebeurd.

Wij nodigen u uit om uw bestelnummer en contactgegevens met ons te delen via een privébericht op Trustpilot of via onze officiële kanalen, zodat wij dit voor u kunnen onderzoeken en waar mogelijk oplossen.

Vervolg op de slechte reviews van 23 & 30 oktober

Na de slechte reviews van 23 & 30 oktober over Leondo is telkens de reactie van de "Klantendienst" van Leondo o.a. als volgt: "Excuus en dank voor uw begrip."
Daarna gebeurt NIETS !
Vervolgens uitgelegd dat al voor meer dan 800€ aan materiaal is betaald om de geleverde chalets stabiel en passend te krijgen is de reactie van Leondo: "Laat ons alstublieft weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij staan klaar om een oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet."
Daarna gebeurt weer NIETS !!
Geen service, "klantendienst" die maar wat roept!!
Kortom: zeer onbetrouwbaar bedrijf

2024幎10月30日

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wij begrijpen dat deze situatie zeer frustrerend voor u is. Toch willen wij graag benadrukken dat wij al sinds uw eerste beoordeling op 23 oktober hebben geprobeerd contact met u te leggen. Wij hebben u toen vriendelijk gevraagd om via Facebook of Instagram uw klant- en bestelnummer aan ons door te geven, zodat wij uw zaak konden onderzoeken en een passende oplossing konden bieden.

Tot op heden hebben wij helaas geen reactie van u mogen ontvangen met deze gegevens. Zonder deze informatie is het voor ons onmogelijk om uw situatie verder te bekijken en een oplossing te bieden.

Daarnaast willen wij aangeven dat onze collega's in Duitsland beperkt kunnen ondersteunen vanwege de taalbarriÚre. Om deze reden vragen wij u vriendelijk om direct contact met ons op te nemen via de juiste kanalen en ons van de benodigde gegevens te voorzien. Alleen zo kunnen wij u de service bieden die u verdient.

Wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken om alsnog uw klant- en bestelnummer met ons te delen, zodat wij samen tot een oplossing kunnen komen. Wij staan klaar om u te helpen.

Zeer onbetrouwbaar bedrijf

Zeer onbetrouwbaar bedrijf, levertijden website kloppen niet, levertijd van 4-10 werkdagen worden + 2 maanden, reageren niet adequaat op mail en/of terugbelverzoeken, expediteurs komen bij herhaling leveringsafspraken niet na, zonder berichtgeving. Kortom voldoende argumenten om met Leondo (en alle aangesloten bedrijven, in NL maar ook in Duitsland) GEEN zaken mee te doen!

2024幎10月23日

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer levertijden worden overschreden en er onvoldoende communicatie is, en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We streven er altijd naar om bestellingen binnen de aangegeven levertijd te leveren, maar door diverse factoren kan dit soms langer duren dan we vooraf voorzien. Onze klantenservice werkt hard om iedereen zo snel en adequaat mogelijk te woord te staan, maar we begrijpen dat dit in uw geval helaas niet is gelukt.

Graag willen we u verder helpen om dit naar tevredenheid op te lossen. Kunt u ons uw klaten- en ordernummer sturen, zodat we direct kunnen kijken naar de status van uw bestelling en u kunnen informeren over de verdere afhandeling? U kunt dit veilig doen via een privébericht op onze Instagram- of Facebook-pagina.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen u snel verder te helpen.

Heeeeel slecht bedrijf..

Heeeeel slecht bedrijf..
Ik raad het af om producten hier te kopen.
Op 27 juli een tuinhuisje gekocht voor €760.
Zou binnen een week geleverd worden.
Is pas na een maand geleverd.
Maaarrrrr
Alleen de helft van de pakket en de andere helft die geleverd was , waren heel veel beschadigd.
Na zoveel mails gestuurd te hebben gestuurd,heb ik nu wel reactie maar ze weigeren hun product terug te nemen en komen ook niet met een oplossing.
Zelfs de handleiding en montage pakket heb ik niet ontvangen..
Heeel slecht bedrijf en bijna onbereikbaar.

Ik heb meerdere mails gestuurd met ontbrekende- en beschadigde onderdelen.
Foto plus onderdelen nummer.
Ik weet niet wat ik nog meer moet sturen.

Vandaag 09 september heb ik weer gemaild voor de laatste keer met een brief van ingebrekestelling en foto’s van beschadigde onderdelen en codes van ontbrekende onderdelen.

Na deze mail volg juridische stappen.

Slechte ervaring met deze bedrijf.

2024幎9月6日

Geachte Kanhai,

Hartelijk dank voor uw feedback. We betreuren het dat u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht. Ons reclamatie- en serviceteam heeft inmiddels meerdere keren geprobeerd om samen met u tot een oplossing te komen.

We hebben foto’s van de beschadigde onderdelen ontvangen, maar om de kwestie correct en volledig met de fabrikant te kunnen afhandelen, zijn aanvullende gegevens en foto's nodig. Helaas hebben we deze, ondanks herhaaldelijk verzoek, niet ontvangen. Zonder deze informatie kunnen we de fabrikant helaas niet vragen om vervangende onderdelen te sturen.

We willen u graag verder helpen, maar hiervoor is uw medewerking essentieel. Zodra we de benodigde gegevens en foto's ontvangen, kunnen we het proces voortzetten en een oplossing bieden.

We hopen spoedig van u te horen om dit af te ronden.

Warme groet,
Anouk van Dijk

5぀星のうち5の評䟡

Mooie op tijd geleverde schuur

Ook huiverig door negatieve reacties, maar de schuur is binnen de aangeven tijd geleverd en ziet er mooi uit!

2024幎8月8日

Geachte Netty,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. We begrijpen dat eerdere negatieve reacties twijfel kunnen oproepen, en we stellen het zeer op prijs dat u ons desondanks het vertrouwen hebt gegeven. We zijn verheugd te vernemen dat de schuur binnen de aangegeven tijd is geleverd en aan uw verwachtingen voldoet.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard graag voor u klaar. We wensen u veel plezier met uw nieuwe schuur!

Vriendelijke groeten,

Absoluut aan te bevelen

Absoluut aan te bevelen! Na het lezen van sommige negatieve reviews vond ik het wel spannend of het wel allemaal goed zou gaan. Ik had een aantal wandpanelen besteld en deze werden snel geleverd, 1 was beschadigd, maar na overleg met de klantenservice, wordt er een andere voor nagestuurd. Dus ik kan zeker zeggen, goede service, snelle verzending en goede producten. Ik ben er blij mee en heb nog een bestelling geplaatst.

2024幎7月31日

Beste Schnapchen,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en onze service. Onze excuses voor het beschadigde wandpaneel, maar fijn dat we dit snel konden oplossen.

We waarderen uw vertrouwen in ons en zijn blij dat u opnieuw bij ons heeft besteld.

Anouk van Dijk

Bestelling niet ontvangen

Op 24 juni hebben wij een tuinkas besteld en betaald. Tot op heden 2 mailtjes gehad dat de bestelling wordt ingepakt en daarna blijft het stil. Dit duurd nu wel heel lang. We willen duidelijkheid.

Ik heb het contactformulier al 4 keer ingevuld met alle gegevens waar u nu om vraag. En ondanks dat komen we niet verder

Dick Zwart

2024幎6月17日

Beste klant,

Onze oprechte excuses voor de vertraging met uw bestelling van 24 juni. Wij begrijpen uw frustratie.

Wij schakelen direct ons logistieke team in om de status van uw bestelling te controleren. Graag ontvangen wij uw contactgegevens via het contactformulier op onze website voor verdere updates.

Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Vriendelijke groeten,

Op 27 mei een kas besteld en betaald

Op 27 mei een kas besteld en betaald. Er werd aangegeven bezorging in 4 tot 8 dagen. Morgen een maand verder en nog niets ontvangen. Zijn telefonisch niet te bereiken. Je hoort helemaal niets.

2024幎5月27日

Geachte klant,

Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en dat u ons telefonisch niet heeft kunnen bereiken. Wij willen dit probleem graag zo snel mogelijk voor u oplossen.

Wilt u zo vriendelijk zijn om ons uw bestelnummer te sturen via sociale netwerken (Instagram of Facebook) of per e-mail? Hierdoor kunnen we uw bestelling snel opzoeken en u verder helpen.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Zwembad

De levertijd was sneller dan verwacht. Top product! Mijn vragen werden snel beantwoord door de klantenservice. Al met al uitstekend.

2023幎9月28日

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levertijd en de kwaliteit van ons product. Het is ook fijn om te weten dat onze klantenservice uw vragen snel heeft kunnen beantwoorden.

We waarderen uw complimenten en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Het Leondo Team

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス