LeoVegas Nederland レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

1 van de beste casino's waar ik op speel Veel unieke games, zeer veel keuze. Zeer snelle uitbetalingen. Al vele malen gewonnen, ik stel ook een vrij laag maximaal saldo limiet in, zodat je niet de... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Weet niet waar die 3.8 vandaan komt. LeoVegas is geen entertainment. onmogelijk om bonus games te krijgen. je verbrand gewoon geld, Snap niet hoe dit legaal is. noemen zich beste casino van ned... もっと見る

5つ星のうち5の評価

goed casino, snelle uitbetaling. mooi aanbod. goede service. een van de beste tot nu toe. wat een gigantisch verschil met een slecht casino als starcasino (0 sterren) die je niet uitbetalen als j... もっと見る

企業情報

1. オンライン カジノまたは胴元
  2. カジノ
  3. 賭博場
  4. ギャンブル サービス
  5. ゲーミング サービス プロバイダー
  6. オンラインスポーツ賭博の販売業者

当該企業による記述

LeoVegas beschikt over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA), een teken van ons sterke commitment aan veiligheid en verantwoordelijkheid. Ons doel is om je niet alleen te laten genieten van een meeslepende ervaring, maar ook de zekerheid te bieden dat je speelt in een betrouwbare en eerlijke omgeving. Verantwoord spelen staat voorop, zodat je altijd binnen je grenzen kunt blijven spelen en volledig kunt vertrouwen op ons platform.

連絡先

Eerlijk

Eerlijk, snelle uitbetaling

2026年3月29日

Beste Wesley,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wij zijn enorm blij om te lezen dat u onze service als eerlijk ervaart en de snelle uitbetalingen waardeert. Transparantie en een vlotte afhandeling zijn precies de ervaring die wij al onze spelers willen bieden.

Mocht u in de toekomst suggesties hebben die uw ervaring nog aangenamer kunnen maken, dan staan wij daar altijd voor open.

5つ星のうち5の評価

Leuke spellen snelle uitbetaling kan…

Leuke spellen snelle uitbetaling kan eigenlijk niet beter

2026年3月29日

Beste Reina,

Wat een fantastische review, hartelijk dank! Wij zijn ontzettend blij te horen dat u zowel onze leuke spellen als de snelle uitbetalingen waardeert. Uw compliment "kan eigenlijk niet beter" is de mooiste feedback die we kunnen krijgen.

Hoewel u aangeeft dat het niet beter kan, staan we altijd open voor suggesties om uw ervaring in de toekomst nog verder te verbeteren.

5つ星のうち1の評価

Jullie lichten mensen op en geven me…

Jullie lichten mensen op en geven me geld niet ik ga dit aan kaarten

2026年4月4日

Beste Mitchell,

Wij nemen uw feedback over het niet ontvangen van uw geld uiterst serieus en begrijpen volledig uw frustratie hierover. Wij streven ernaar alle transacties zo vlot en correct mogelijk te verwerken en betreuren het ten zeerste dat dit in uw geval niet de ervaring is.

We zouden graag met u in contact willen komen om uw zorgen te kunnen behandelen.

Snelle uitbetalingen

Snelle uitbetalingen , leuke kasten ...
en ik had een keer geluk!!!

Beste Edie,

Wat een fantastische review om te lezen, hartelijk dank! Wij zijn enorm blij te horen dat u zowel onze snelle uitbetalingen als de leuke kasten waardeert. Dat u daarbij ook geluk had, is natuurlijk geweldig!

Mocht u in de toekomst suggesties hebben die uw ervaring nog verder kunnen verbeteren, dan horen wij dat uiteraard graag.

Geblokkeerd

Geblokkeerd

2026年3月25日

Beste sebastiaanvisker,

Wat vervelend om te lezen dat u geconfronteerd wordt met een geblokkeerd account. Wij begrijpen dat dit een zeer frustrerende situatie is.

Een accountblokkade kan diverse oorzaken hebben, vaak gerelateerd aan veiligheids- of verificatieprocedures. Vanwege privacy- en veiligheidsredenen kunnen wij de specifieke details van een accountstatus nooit via een openbaar platform bespreken.

5つ星のうち3の評価

Wint niet makkelijk en moet je…

Wint niet makkelijk en moet je welkomsbonus eerst vrij spelen terwijl je minimaal 25€ oplaad

2026年4月4日

Beste daniellapjk,

Wat vervelend te lezen dat uw spelervaring tegenviel, met name door het gevoel niet makkelijk te winnen. Wij begrijpen uw teleurstelling hierin volledig.

Graag verzekeren wij u dat LeoVegas opereert onder een strikte licentie. Alle speluitkomsten worden bepaald door een gecertificeerde Random Number Generator (RNG), wat garandeert dat de resultaten 100% willekeurig zijn en wij hier geen enkele invloed op hebben. In ons Help Centre leggen we dit verder uit: https://help.leovegas.com/hc/nl

We zouden graag met u in contact willen komen om uw zorgen te behandelen.

Geweldige site

Beste Remon,

Wat fijn om te horen dat je onze site geweldig vindt. We doen ons uiterste best om een platform te bieden dat zowel leuk als gebruiksvriendelijk is, dus dit compliment wordt zeer gewaardeerd. We wensen je nog veel plezier op onze website!

Leuke gok site

Leuke gok site

2026年4月1日

Beste Bart,

Wat leuk om te horen dat u onze site als leuk ervaart. Daar doen wij het natuurlijk voor!

Mocht nog suggesties of ideeën hebben hoe wij onze service kunnen verbeteren, horen wij dit graag!

Met vriendeljike groet,

5つ星のうち5の評価

Ik heb en heel leuk bedrag gewonnen .en…

Ik heb en heel leuk bedrag gewonnen .en de uitbetaling was binnen 1 min op mijn rekening gestort .leovegas is en echte aanrader .Super

2026年3月26日

Beste Harm,

Wat fantastisch om te horen dat je een mooi bedrag hebt gewonnen en dat de uitbetaling zo razendsnel op je rekening stond.

Dat je ons een echte aanrader noemt, is natuurlijk het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. We blijven ons uiterste best doen om deze snelle service te blijven bieden.

Good

Is very good

2026年3月25日

Beste George,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze diensten en ons als 'zeer goed' ervaart. We doen ons uiterste best om elke speler een prettige ervaring te bieden, dus dit compliment wordt zeer gewaardeerd.

Goede service klantvriendelijk

Goede service klantvriendelijk

2026年3月23日

Beste Roy,

Wat fijn om te horen dat je onze service goed en klantvriendelijk vindt. We doen altijd ons best om onze spelers zo vriendelijk en snel mogelijk te helpen, dus dit compliment waarderen we enorm.

Payments are extremely fast

Payments are extremely fast, overall pretty fair and balanced losts and winnings, a bit more rewarding with free spins and bonuses would be great

2026年3月22日

Beste Valiseios,

Wat fijn om te lezen dat u onze snelle uitbetalingen en de eerlijke balans tussen winsten en verliezen zo waardeert! Het is geweldig om te horen dat deze aspecten van uw ervaring positief zijn. We begrijpen uw wens voor meer free spins en bonussen; uw feedback is zeer welkom en helpt ons om LeoVegas continu te verbeteren.

We hopen onze dienstverlening in de toekomst zodanig te kunnen verbeteren dat wij die laatste ster van u mogen verdienen.

5つ星のうち4の評価

ik heb volgens mij per ongeluk mn…

ik heb volgens mij per ongeluk mn account hier geschorst of gesloten.ik kan er hier niet meer inkomen.
wat is er loos?

2025年6月23日

Beste Rayrhon,

Als eerst: hartelijk dank voor uw 4 sterren beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Als u een account bij ons hebt vragen wij u graag contact met ons op te nemen zodat wij dit voor u kunnen gaan nakijken.

Hiervoor kunt u via deze link op onze helpcenter terecht: https://help.leovegas.com/hc/nl#/dashboards/EF77AE5F7483DDB94511D1331779BE9536587AFEB338C08AAA73203D20637876
We zien uw contact dan graag ook tegemoet!

5つ星のうち1の評価

alleen maar innen en niks winnen.of t…

alleen maar innen en niks winnen.of t zelfde geld wat je erin stopte of minder

2026年3月21日

Beste Wilhelmus,

Wij vinden het jammer te lezen dat uw spelervaring tot teleurstelling heeft geleid. We begrijpen dat winnen een belangrijk onderdeel is van het plezier.

Als een volledig gelicentieerd casino maken al onze spellen gebruik van een gecertificeerde Random Number Generator (RNG). Dit garandeert dat alle uitkomsten 100% willekeurig en eerlijk zijn, zonder enige invloed van ons. In ons Help Centre leggen we dit uit: https://help.leovegas.com/hc/nl

We zouden graag met u in contact willen komen om uw zorgen te behandelen.

Snelle uitbetaling

Beste Lina,

Dank u wel voor uw positieve review! Wij zijn erg blij om te lezen dat u onze snelle uitbetalingen waardeert.

Een vlotte en betrouwbare service is precies wat wij nastreven, dus het is fantastisch om te horen dat u dit zo ervaart. Mocht u in de toekomst suggesties hebben om onze dienstverlening nog verder te verbeteren, dan staan wij daar altijd voor open.

5つ星のうち4の評価

Op zich een prima casino maar in de app…

Op zich een prima casino maar in de app kun je bijvoorbeeld niet uitbetalen want dan bevriest het scherm. Ook in de app zijn de sportbets heel erg irritant omdat er geen knop is om terug te gaan naar het hoofdmenu met een overzicht van de wedstrijden.

Beste Paul,

Dank u voor uw feedback. Wat vervelend om te lezen dat u technische problemen ervaart met onze app, met name bij het uitbetalen en het navigeren binnen ons sportaanbod. Een soepele en gebruiksvriendelijke ervaring is voor ons een topprioriteit.

Wij stellen uw specifieke opmerkingen zeer op prijs en hebben deze direct doorgegeven aan ons technische team. Zij gebruiken deze input om de functionaliteit van de app te onderzoeken en te verbeteren.

Makkelijk registratie

Makkelijk registratie, IDIN
Gelijk daarna kunnen spelen
En Winnen!

Beste Heasman,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Fijn om te horen dat de registratie u makkelijk beviel.

Mocht u ideeën hebben over hoe wij uw ervaring in de toekomst nog beter kunnen maken, dan staan wij altijd open voor uw suggesties.

Fijn casino, aanrader!

Gaat snel te werk, alles ging vlotjes met de aanmelding en de uitbetalingen, aanrader dus!

Beste Kevin,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zijn enorm blij te horen dat uw aanmelding en de uitbetalingen zo vlot zijn verlopen. Een snelle en soepele service is precies wat wij onze spelers willen bieden, en het is fantastisch dat u dit zo heeft ervaren.

Mocht u in de toekomst nog suggesties hebben om de ervaring nog beter te maken, dan horen wij dat uiteraard graag.

Mhh1

Je review moet minimaal 10 tekens bevatten.

2026年3月26日

Beste Joey,

Het is ons niet helemaal duidelijk wat je ervaring is, gezien de titel en de tekst over het minimaal aantal tekens. We willen graag weten of alles naar wens is of dat we je ergens mee kunnen helpen.

Houd er rekening mee dat ik via Trustpilot een intern verzoek heb gestuurd, zodat ik rechtstreeks contact met je kan opnemen en je vraag verder kan behandelen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。