レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bij deze vriendelijke dame al een aantal keren prachtige oorbel setjes besteld. Elke keer prachtig verpakt. Het zijn kleine kunstwerkjes met zijn eigen karakter. Een ruim assortiment voor ieder zijn e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Regelmatig bestel ik een paar oorbellen en de kwaliteit verrast me telkens weer. Het zijn vaak ook tijdloze modellen die je karen later nog kunt dragen. Afgelopen keer ontving ik kleinere oorbellen da... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bedankt voor de snelle verzending. De oorbellen zijn prachtig, uniek. Maar ook hoe jullie de oorbellen hebben verstuurd als een kadootje. Met het mooie superlieve kaartje erbij. Dat maakte het helemaa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Niet aflatend fantastisch, oorbellen zijn altijd beeldschoon en service is uitmuntend. Retourneren gaat makkelijk en vlot, mails worden razendsnel persoonlijk beantwoord en er wordt met iedere vraag m... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝食デザむナヌ
  2. ゞュ゚リヌ補造業者

圓該䌁業による蚘述

Le Rêve Amsterdam is een hardgroeiend sieradenmerk uit Amsterdam. Alle sieraden worden ontworpen in Amsterdam en worden handgemaakt in Europa, wat elk item uniek maakt. Het handschrift van Le Rêve Amsterdam is te herkennen aan de romantische, chique, klassieke en tijdloze touch die elk sieraad bevat.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Prachtige collectie

Prachtige collectie! Heel erg blij met m’n aankopen. De service is heel erg goed. De klantenservice is snel en goed te bereiken en bieden een hele goede service.

2026幎1月6日

Beautiful earrings, great quality

I have ordered with Le Rêve for quite some years now and I have (at least) 25 pairs of earrings created by Genevieve. Also this new pair is a beautiful addition to my collection and I love wearing them. They remain beautiful even after years of wearing them. The website is user friendly, the ordering process easy and the delivery is speedy.

2026幎1月8日

Mooie bellen.

Ik koop hier al jaren mijn oorbellen, mijn bellen, ook doe ik ze vaak cadeau aan mijn dochters en vriendinnen. Heb zeker wel al 30 paar oorbellen van La Reve. De kwaliteit is zeer goed. Ik word er altijd gelukkig van als er weer een nieuw paartje op mijn mat valt.

2025幎12月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス