TipTopFlyt レビュヌ 265

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ordentlige, fleksible, kundevenlige flyttemÊnd, der VIRKELIG knokler igennem, sÃ¥ det gik som lyn og torden med at fÃ¥ flyttet fra det ene hus til det andet. Vi mÃ¥tte nÊsten tvinge dem til at tage... もっず芋る

Jeg flyttede med hjÊlp fra TipTopFlyt, d.24/1. Det var en fantastisk oplevelse. De var forsigtige med mine ting og da der senere opstod problemer med et sÊnket loft og en utilgivelig sofa. SÃ¥ gav... もっず芋る

Jeg kan varmt anbefale dette flyttefirma Tiptopflyt! Fra start til slut var de yderst professionelle og effektive. De hÃ¥ndterede alle mine ejendele med stor omhu og sÞrgede for, at intet blev beskadi... もっず芋る

De sÞdeste tÃ¥lmodige flyttemÊnd. Alt samtale, planlÊgning og flytning var behagelig, struktureret og venligt. Hurtig service. Tog telefonen i fÞrste opkald. Fik sms med hvad der er aftalt. Efterlod fr... もっず芋る

䌁業情報

1. 茞送䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

TipTopFlyt garanterer professionelle flyttefolk med sans for grundighed og fokus på tryghed. vores kvalificerede, effektive og smilende flyttefolk gÞr din flytning til en behagelig oplevelse. Billig og service i top.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

265件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Har nu brugt TipTopFlyt for anden gang

Har nu brugt TipTopFlyt for anden gang – og det siger det hele.

• Servicen er pÃ¥ et virkelig hÞjt niveau
• Medarbejderne er venlige, hjÊlpsomme og professionelle
• Alt forlÞber nemt fra start til slut

Du mÊrker med det samme, at de går op i det.

Det er ikke sidste gang, jeg bruger dem.
Jeg kommer helt klart igen.

Kun positivt herfra.

2026幎4月10日

フラグに぀いおのプロセスに埓っお、Trustpilot がレビュヌを評䟡䞭です。

Super flyttefirma - kan virkelig anbefales

Ordentlige, fleksible, kundevenlige flyttemÊnd, der VIRKELIG knokler igennem, så det gik som lyn og torden med at få flyttet fra det ene hus til det andet. Vi måtte nÊsten tvinge dem til at tage en lille kaffepause :-)

Vi havde mange flere ting, end der kunne vÊre i ét lÊs, men de tilbÞd bare at kÞre over to gange med flyttebilen uden noget bÞvl eller sure miner.
De gjorde flyttedagen til en god oplevelse.

Kan virkelig anbefales

2025幎12月27日
自発的なレビュヌ

Jeg flyttede med hjÊlp fra TipTopFlyt

Jeg flyttede med hjÊlp fra TipTopFlyt, d.24/1.
Det var en fantastisk oplevelse. De var forsigtige med mine ting og da der senere opstod problemer med et sÊnket loft og en utilgivelig sofa. Så gav de aldrig op, men blev ved med at prÞve at finde lÞsninger.
De var hurtige, effektive og utroligt rare igennem hele forlÞbet.
Hvis jeg skal flytte igen på et senere tidspunkt, så vil jeg helt sikkert benytte TipTopFlyt igen!

2026幎1月24日

En Tip Top oplevelse

En Tip Top oplevelse! der kom 2 mÊnd fra morgenstunden sÃ¥ vi kom i gang uden trafik og jag. De tog fat og var effektive og forstod vores behov for de ting der skulle flyttes, og ogsÃ¥ fra vores kÊlderrum som vi fandt en hurtig lÞsning pÃ¥ 😊 tak for god hjÊlp, og
VÊre prisvenlige og give en super oplevelse for vores lille familie i en travl juletid 🎅💪

2025幎12月20日

Verdens bedste flyttefirma.

Jeg har lige haft besÞg af Mo og hans gode makker fra TipTopFlyt.

De to fyre baksede en ret stor og uhandy sofa op ad trapperne til min lejlighed på tredje sal. Det var absolut IKKE en nem opgave, men de knoklede på og kunne heldigvis deres kram, så opgaven blev lÞst.

Jeg havde vÊret meget bekymret for, om det kunne lade sig gÞre at få sofaen op og ind i lejligheden, men Mo havde forsikret mig om: "At han nok skulle sÞrge for, at den sofa kom ind i min lejlighed. Uanset hvad." Og det gjorde han så!

De passede virkelig godt på sofaen og var varsomme med den, mens de flyttede den, og der var ingen brok - kun godt humÞr (hvilket jeg var ret imponeret over i den situation med det mas!)

De kom i Þvrigt som aftalt, var virkelig fleksible med aftaletidspunkt, udfÞrte som sagt et fantastisk stykke arbejde, og det hele til en mere end rimelig pris.

Hvis jeg har brug for hjÊlp til flytning en anden gang, kunne jeg aldrig drÞmme om at bruge andre end TipTopFlyt, og jeg vil anbefale dem til alle, der skulle spÞrge mig, om jeg kender et godt flyttefirma. Det var virkelig nogen gode fyre og en god oplevelse.

De burde have haft 10 stjerner...!

2025幎12月8日

God oplevelse

God oplevelse med flinke og samvittighedsfulde flyttefolk.
I forbindelse med flytningen var folkene også meget opmÊrksomme på at placere mÞbler netop der, hvor de var Þnsket.

2025幎12月4日

Samme gode og ordentlige service som for 6 år siden

Vi flyttede i hus i midten af november og brugte TipTopFlyt. Vi brugte dem også for 6 år siden, hvor vi også gav dem 5 stjerner. De var endnu engang sÞde, rolige, omhyggelige, tog sig tid til at placere alt rigtigt og de dÊkkede vores nyslebne trÊgulve af uden at vi bad om det.

I dag fik vi en stor levering fra IKEA med indbringning af Bring. Jeg savnede godt nok de sÞde gutter fra TipTop, for Bring var en ret forfÊrdelig oplevelse på alle måder.

2025幎11月14日

Great service

We used TipTopFlyt to move between Amager and HÞrsholm and we're more than happy with their service. We checked quite a few moving companies beforehand, but TipTopFlyt was one of the very few that actually came out to our place to see what needs to be moved before making an offer. Only then we agreed on the final price, which was quite competitive, for the service they provided.

On the day of the move, they came on time and worked very efficiently. They took care with all of our belongings - the furniture was even secured with blankets for the transport. Unloading also went smoothly and they made sure to put everything in the exact place we wanted. It took them less than 4 hours to move a 66m2 flat (including basement). They charged us exactly what we agreed on (which should be a norm, but sadly isn't).

All in all, we very satisfied with TipTop's service and would wholeheartedly recommend them to anyone.

2025幎11月9日

Schnell, sicher und gÃŒnstig

TipTopFlyt erschien mir aufgrund ihres professionellen Internetauftritts als die sicherste und gÃŒnstigste Lösung fÃŒr einen Umzug innerhalb des Großraums Kopenhagen.
Und so haben sie dann auch gearbeitet:
Einen korrekten Festpreis vereinbart, rechtzeitig im Voraus Umzugskartons vorbeigebracht und blitzschnell alles eingepackt.
Sie sind sehr vorsichtig mit meinen Möbeln umgegangen und haben mir sogar angeboten, einen Schrank in meiner neuen Wohnung umzustellen, der gar nicht zum Auftrag gehörte.
Ohne ihre Nachfrage, ob ich auch ein Fahrrad hÀtte, das transportiert werden solle, hÀtte ich das vergessen.
Die beiden waren sensationell schnell, vorsichtig und freundlich.
Und sie haben die volle Punktzahl mehr als verdient. 👍

2025幎11月19日

En virkelig god oplevelse

Skulle ha’ flyttet et tungt marmorbord fra 5. sal til en ny adresse pÃ¥ 4. sal - en rigtig skod opgave, men de var nogle stjerner! God kommunikation, punktlige og bare mega sÞde. KÊmpe varm anbefaling herfra!

2025幎10月9日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。