åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Letlager har gjort det muligt for dig at leje et billigt og sikkert opbevaringsrum til de ting, som du ikke har plads til derhjemme. Det er simpelt og tager kun et par minutter at leje et lagerrum hos os. Du får hurtigt adgang til et af vores lagerrum på 3, 7 eller 9 kvadratmeter og vi har dÞgnåbent. Du finder vores lagerhotel på Ringstedvej 645, Ringsted. Det har en god beliggenhed lige ved motorvejen, afkÞrsel 34 Borup. Og du kan parkere lige udenfor porten.
Ringstedvej 645, 4100, Ringsted, ãã³ããŒã¯
- +4561105566
- kundeservice@letlager.dk
- letlager.dk
Elendig service!
De er ikke til at komme i kontakt med. De har ikke styr på deres bogholderi. Jeg venter stadig på at få penge retur som de har faktureret mig forkert for i september.
Der er ud over alt kritik!
MÃ¥ give den sidste anmelder ret ,virkerâŠ
MÃ¥ give den sidste anmelder ret ,virker som svindel ,nummeret kan ikke ringes op,endelig pÃ¥ deres Facebook MSN fÃ¥r man svaret ,det forstÃ¥r jeg ikke ,var der selv tidligere ! Ja mon man sÃ¥ ogsÃ¥ kommer til at betale i evigheder ,for noget man slet ikke kunne bruge ð¡ lige sÃ¥ snart man ramte knap lyste den rÞdt,men det Ã¥benbart 1 selv der helt blank!!
Ikke til at komme i kontakt med.
Ikke til at komme i kontakt med.
Porten vil ikke åbne på trods af gentagne forsÞg. Vagttelefonen kan ikke kontaktes, går direkte på telefonsvareren. Alle telefonnumre man finder på nettet, tilhÞrende virksomheden, eksisterer ikke lÊngere eller tilhÞrer folk der ikke har noget at gÞre med virksomheden. Letlager tilbageholder kundernes ejendele og kan ikke kontaktes. Ulovligt og uproffessionelt. Hold jer vÊk!
Meget simpelt - fine rum
Meget simpelt, og fleksibelt. Nem adgang, parkering, og booking/afbooking.
Musselort og tis i mÞbler/flyttekasser!
Vi har opbevaret vores hus - mÞbler - tÞj - senge etc. fra oktober - juli. Ubeskriveligt meget musselort i vores flyttekasser. TÊpper, madrasser og trÊ gnavet i. Tis på sofaer og en stank af dyrehandel mÞdte os i vores rum. Vi blev oplyst, at de i marts var gjort opmÊrksom på mus. Vi havde ingenting hÞrt. Det ville vÊre god stil at gÞre opmÊrksom på mus til sine kunder så vi vidste hvad der måske ventede os. Naturligvis beklager Letlager, at de har mus, men hold nu op et stort arbejde at vaske og fjerne musselort. Plus fine hÊklede tÊpper og madrasser der er gnavet i. Fremover kan de vÊre klogt at ligge mussegift i rummet, hvis du benytter Letlager.

Nemt og god service
Nemt, flotte lokaler og god service. Fik lynhurtigt penge retur for de dage, der resterende den måned, hvor jeg opsagde mit rum.

Kan varmt anbefale Letlager
Kan varmt anbefale Letlager. Konge service og utrolig god pris!
Stjerner herfra
Letlager Ringsted ligger godt med let kÞrselsadgang. Og så kan man komme og gå på alle tider af dÞgnet, hvilket for os er vigtigt. Det er super nemt at booke ledige rum online, og skulle der vÊre udfordringer med betaling eller andre spÞrgsmål, er virksomheden yderst venlige og servicemindede. Vi anbefaler med glÊde at bruge Letlager Ringsted

Super god service
Super god service. Bare det var standarden i alle virksomheder!

Letlager Ringsted ããã®åç
Vi fÞler os godt taget imod og vi harâŠ
Vi fÞler os godt taget imod og vi har kunne få lige det rum vi stod og manglede

Letlager Ringsted ããã®åç
Stort smil er hvad man mÞder vedâŠ
Stort smil er hvad man mÞder ved personlig kontak med personalet . Altid mulighed for dialog , nemt og bekvemt og komme til lagret . Jeg smiler og er glad når jeg kÞre der fra, min varmeste anbefaling her fra

Letlager Ringsted ããã®åç
Fantastisk sted lige ved Borup afkÞrslen

Nemt billigt og godt
Nemt, gode og billige rum.
Varm anbefaling herfra!ððŒ