レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Na maar liefst 14 maanden is de opdracht eindelijk uitgevoerd. De communicatie is erbarmelijk slecht en soms zelfs onbeschoft. Het meest frustrerende is nog dat je geen keuze hebt voor een andere le... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Liander zegt kosteloos de meter te vervangen maar stuurt later alsnog een rekening en beweert daarbij dat ik er akkoord mee zou zijn gegaan kosten te betalen,echter schriftelijk bewijs hiervan willen... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bekend met het aloude PTT (Putje graven, Tentje bouwen, Tukkie doen?) Liander kan er ook wat van: Communicatie over werkzaamheden: je krijgt een brief, periodes kloppen niet. Ook nu weer overvallen... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Krijg een brief van Liander om de meter te vervangen naar 4G. Tweede brief. Ze doen hierin net alsof het zo gunstig is voor de klant, zo'n nieuwe meter. Ze vergeten te vertellen dat ze voornameli... もっと見る

1.3

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 68件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Zijn vorige week begonnen met graven…

Zijn vorige week begonnen met graven twee druppeld regen en ze rennen weg nu een levens gevaarlijke wegblokkade gemaakt twee keer het stroom eraf gehaald zonder even een briefje in de bus te doen bij de mensen en dan over de faffel aan de telefoon maar te zwijgen ik heb meer respect voor een valse hond dan voor hem

2025年9月10日

Waardeloos bedrijf!

Waardeloos bedrijf!
Bij het plaatsen van de gasmeter, draad van de intercom doorboord.
Liander geeft aan dat wij maar moeten bewijzen. Neemt totaal geen verantwoordelijkheid! Bedankt, een jaar zonder intercom.
En Liander, nooit meer wat van gehoord!

2024年8月18日

Verschrikkelijk bedrijf

Echt een verschrikkelijke klantenservice!!! Vreselijk onbeschoft en schreeuwen door je heen. Luisteren absoluut niet naar het verhaal van de klant en je wordt als een stuk grof vuil behandeld. Sprak met een '' oud geleerde '', nou eerder iemand die met smart wacht op haar pensioen en er geen zin meer in heeft...
Sturen zaken snel door naar gerechtsdeurwaarder waarna Liander haar handen er vanaf haalt en ze niet meer openstaan om je te helpen.
Geldwolven zijn het.

2025年8月11日

Slechte dienstverlening

Na 2,5 maand eindelijk een reactie op het bezwaar wat ik had ingediend. Tig keer gebeld en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. En iedere keer zeggen ze ''Als u over 2 weken niets hebt gehoord, moet u weer even contact met ons opnemen". Dat werd iedere 2 weken een standaard agendapunt in mijn eigen agenda. En na die slechte service kletsen ze het nog goed ook in hun straatje. En je staat met je rug tegen de muur, want je kunt het nooit 'winnen' van zo'n groot bedrijf.

2025年8月8日
5つ星のうち2の評価

Hoge onaangekondigde kosten

Ik vraag een (volgens de site gratis) verzwaring aan via hun website, vervolgens word ik gebeld met de melding dat het 600,- gaat kosten. Beetje raar dat omdat zij een verouderde aansluiting hebben laten zitten ik een hoge rekening moet betalen voor de verzwaring van hun hoofdaansluiting.

Nu maar genoegen genomen met een lager aantal amperes. Monteur was netjes en op tijd.

2025年7月31日
5つ星のうち1の評価

In gijzeling genomen om betwiste boete te betalen door Liander

Verstuurd aan Liander via de website:

Mijn klacht is dat ik door Liander in gijzeling word gehouden met betrekking tot de door mij gevraagde werkzaamheden, om zogenaamde ‘boetekosten’ te betalen die ik betwist. Liander heeft bovendien nooit duidelijk schriftelijk uiteengezet op welke gronden deze boete gebaseerd is.
De werkzaamheden die ik heb aangevraagd worden keer op keer uitgesteld, en wel om redenen die geen verband houden met mijn aanvraag. Dit is uiterst onprofessioneel.
Ik stel voor om de verschillende zaken van elkaar te scheiden en elk onderdeel op de juiste manier op te lossen.
Alle voorbereidingen en controles zijn al uitgevoerd; de werkzaamheden kunnen dus gewoon worden ingepland. Ik geef hierbij akkoord om deze zo spoedig mogelijk uit te voeren.
Als jullie van mening zijn dat er een boete betaald moet worden, dan dient dat via een andere weg te verlopen dan via een zogenaamd ‘verkooptraject’ in een offerte.
Ik verwacht binnen vijf werkdagen een inhoudelijke reactie, of in elk geval een bevestiging van ontvangst met een indicatie van de verdere afhandeling.

2025年7月21日
5つ星のうち1の評価

Worst service I had so far.

Worst service I had so far.
I am in contact and nobody made any appointment and just request the photos! no explanation that no appointment has been made.
which made my project has been delayed ans CS shouting at me on the phone and do nothing to help it out.

2025年6月30日

Storing in de straat

Storing in de straat, kan gebeuren. Eerst geschat van 7:50 tot 10u. Daarna tot 12. Dan tot 13. Net tot 18u en nu een sms dat het tot 20:00 ‘s avonds gaat duren. Kan je de gehele dag niks uitvoeren, zelfs niet eens koken. Ze informeren uitermate slecht over de situatie, dat het om 20:00 klaar zou zijn krijg je dan om half 7 te horen… waardeloos bedrijf

2025年6月24日
5つ星のうち1の評価

Meter vervangen zonder nadenken en verantwoording?

Ze willen mijn meter vervangen, maar als je wilt dat de monteur eerst gaat vaststellen dat alles werkt, zonnepanelen, accu, autolaadpaal, zeggen ze dat ze dat nooit doen, en dat je achteraf een klacht kan indienen, hoe dan?. En hoe ga je dan zaken bewijzen? Je raad t al, dan ben je gewoon een nono geweest…. Geen haar op mijn hoofd die zomaar iemand aan mijn zaken laat zitten.

2025年6月17日

WALGELIJK bedrijf

WALGELIJK bedrijf ! ONAANGEKONDIGD wordt de stroom er vanaf gehaald waardoor ik midden in een behandeling moet stoppen en mijn klant naar huis moet. De rest van mijn klanten die dag last minute allemaal moeten cancelen.
Nu wordt voor een tweede keer het stroom er voor de hele dag afgehaald.
Wéér moet ik voor een hele dag iedereen cancelen. Dit is spelen met andermans brood !!!

2025年6月18日
5つ星のうち1の評価

Liander unresponsive to faulty electricity meter

Liander operates our electricity smart meter. They have a monopoly as a utility provider in our area. Our smart meter is faulty and since April 2023 and Tibber (our energy provider) has not been receiving the energy consumption data of our apartment from our Liander smart meter. We first reported the issue on 10/01/2024 and we are supposed to be contacted within 3 months. I have since contacted Liander on 02/03/24, 17/04/24, 15/05/24, 02/08/24, 13/09/24, 23/10/2024, 03/12/24, 02/05/24 and again 15/05/24 via contact form and phone. I have not received any follow up or call back to inform us (1) what the issue is (2) when and how it will be fixed. Every time they tell me again I have to wait 3 months for a response. The fault is costing us money monthly because Tibber are estimating our consumption and although they can correct the consumption data, they stated that they would only do this once and would use an average rate to backdate the fix to the error. Liander are unresponsive for over a year and a half now. I am having to move energy providers now with fixed rates. We cannot move utility provider because they have a monopoly as the utility provider for the area. We are unsure how we can get Liander to act on our issue.

2025年6月18日
5つ星のうち1の評価

Melden stroomstoring is onmogelijk!

Het melden van een stroomstoring, via 0800, is een lachertje en een compleet doolhof. Je komt nergens in contact met een medewerker! Alle doorklik nrs leiden tot het herhalen van dezelfde vragen en ook de link ‘zodat wij u sneller kunnen helpen’ is een fake lijn. Wat een schande! Vooral bedoeld om de klant te ontmoedigen! Liander betekent “zoekeenander”..

2025年6月17日
5つ星のうち1の評価

Werkzaamheden elektriciteitsnet 12 juni…

Werkzaamheden elektriciteitsnet 12 juni 2025
Vanwege de werkzaamheden tussen 8 en 13 uur geen stroom.
Alle elektriciteit uitgeschakeld maar zonder bericht is er dus niets uitgevoerd.
Schandalig dat je daar geen bericht van krijg terwijl je hebt aangegeven via SMS
op de hoogte te willen blijven.

2025年6月12日

Meer dan schandalig

Helaas zitten we al vanaf begin januari 2025 te wachten op een verzwaring van onze elektriciteitskabel. De kabel is oud en zeer gevaarlijk. Het huis is bijna klaar in Bergen nh maar de warmtepomp kan niet opgestart worden omdat we 3-fase nodig hebben. Het parket kan niet gelegd worden omdat de nieuwe gestorte vloer veel te nat is.
Wekelijks bellen en mailen, maar je wordt weggedrukt en reageren niet op mails. Er staat eind juli een gezin op straat omdat Liander en Stam en Co uit Alkmaar niet reageren en overal lak aan hebben. Meer dan schandalig ,Aanvraagnummer;1002765284. We gaan er nu helaas een advocaat op zetten.

2025年5月27日
5つ星のうち1の評価

Vteselijkkkkkkkkkk ook met mijn…

Vteselijkkkkkkkkkk ook met mijn Onderneming heb ik problemen met Liander! Onaangekondigd sluiten de stroom af!! Terwijl ik een nieuwe Levancier gecontrateerd heb!!! Moet nu gasten afbellen de de boel sluiten!!! Verlies van
5 K!! Wie gaat deze verlies vergoeden en de producten die weggegooid moet worden??Bizar voor woorden!! Respectloos!!!ennnnnn erg triest te lezen hoe slecht de reviews zijn over de handelswijzen van Liander!! Ik had dit echt niet verwacht!! Ik zou me doodschamen om voor Liander te werken!! Jullie kunnen nu merken hoe gefrustreerd ik nu ben!!

2025年5月21日
5つ星のうち1の評価

Liander heeft schijt aan zijn klanten!!!!!!!!!

Vrijdag 23 mei 2025
Wordt de stroom voor de hele dag afgesloten.
Kan dan geen maaltijd maken ,of koffie zetten.
Geen telefoon (KPN)ben op leeftijd 82.
Ik heb gebeld naar Liander ,maar die maken alleen een twijfelachtige notitie,geen duidelijke informatie.
Waarom op de vrijdag en b.v niet nachts.
Ik vind dit tamelijk klant onvriendelijk.
Als het nachts niet kan geef dan ook de een reden !
Ook zou ik meer willen weten,welk plekken zijn zonder stroom ?

2025年5月20日
5つ星のうち5の評価

Storings-monteur.

Bij het verwisselen van de energie-meters kwam 1 groepsschakelaar niet meer "in". Monteur belde liander, de sevice-monteur hiervan stond binnen 30-40 minuten aan de deur. TOP!!! Deze monteur een uiterst correkte en zeer beleefde man!!! Heel beleefd, waren maar meer mensen zo!!!!

2025年5月14日
5つ星のうち1の評価

Kasje naar de muur i now nothing

Stroomstoring heel even maar wel mijn exel bestanden weg. Bel ik 088 nummer en deze meneer zeg dat ik de storings dienst moet bellen 0800. Deze gebeld en alles uitgelegd en deze meneer zei naar een paar minuten na mijn uitleg. Ik vind het een leuk gesprek maar ik weer verder. Voor meterkast en of daar problemen in moet uw verhuurder bellen. De arrogantie. Dus maar de verhuurder gebeld. Deze hebben mij. Melding genoteerd. Mijn insteek van melden was dat ik de laatste tijd hoor van schades door uitval en dat dit door de combinatie zonnenpanelen komt. En deze heb ik zins kort. Kijk ik wil als er schade onstaan aan electronica door plots stroom uit stroom aan dat ik weet wie er verantwoordelijk voor is. En het rare is dat Liander 088 nummer zelf kijkt bij 0800 nummer of er een storing is. Hij kon niets vinden en zei ja dit gebeurt wel een als ze een kabel raken. Maar ik zei uw wist toch niets. Kortom er heerst ook een beetje storing in de hoofde van medewerkers van Liander. Klantenservice het kan wel wat vriendelijke. Ik lees ook heel slechte bericht over uw. Het lijkt een beetje dat uw medewerkers onder hoogspanning werken....verguurijk. gr een trouwe klant.

2025年5月9日
5つ星のうち2の評価

Liander heeft niets met klantgericht werken...

De installatie van de gloednieuwe P1 energiemeter van HomeWizard verliep vlekkeloos, totdat hij data zou moeten ontvangen van de slimme meter. Dat lukte op geen enkele manier. Via Google achterhaald dat het een bekend probleem was en dat Liander daartoe de P1-poort die op de slimme meter aanwezig is, moet activeren. Liander gebeld en het probleem uitgelegd. Daar kreeg ik als antwoord dat ik eerst bij 'de buren' of 'bij familie' de energiemeter moest testen en dáárna pas bij Liander het probleem moet melden en geholpen zou worden. De tegenwerping dat het volgens Google een vaker voortkomend probleem was, ondervond wel begrip maar geen ander standpunt; éérst naar de buren, familie of de leverancier en dán pas zou Liander bereid zijn actie te ondernemen. Op mijn vraag of ik wél geholpen zou zijn wanneer ik gezegd zou hebben dat de meter bij de buren op de werking getest is, werd -met enige schroom- positief bevestigd. Klantgericht werken is er bij Liander niet bij, immers je bent van ze afhankelijk en dat laten ze in het beleid duidelijk merken...

2025年5月6日

レビューの対象になっている企業の方へ