企業が回答しました
Rigtig fin og brugervenlig hjemmeside og så rart med en kvalitets hobby/håndværksbutik, du både kan handle i på nettet og besøge fysisk. Og mangler du det rette stykke træ til dit knivskæfte i buti... もっと見る
企業が回答しました
På Linaa.dk finder du mere end 6000 produkter inden for f.eks. træ, værktøj, maskiner, knivbygning, trædrejning og båludstyr.
Bergsøesvej 11, 8600, Silkeborg, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Linaa.dk からの回答
Altid hurtig, korrekt og venlig kundeservice!
Generelt stort og prisvenligt sortiment - varme anbefalinger herfra.

Linaa.dk からの回答
Bestilte varer og dagen efter kunne jeg hente dem i en pakkeshop. Deres bestemmelsedug med biller og kryb er i super godt martiale, i forhold til at skulle bruges udenfor og skal kunne holde til at blive brugt af børn i alle aldre. Så jeg kan kun anbefale deres produkter.

Linaa.dk からの回答
Det var en meget hurtig levering . Tak for det .Og fine varer .

Kære Linaa.dk
En fornøjelse at træde ind hos jer.
Flinke og venlige personale, man møder, det var første gang jeg skulle hente hos jer.
Varen var klar og fik lidt oplysning med på vejen om butikkens kundekontakt.
Jeg vil helt klart anbefale jer til andre, jeres varer er af høj kvalitet

Linaa.dk からの回答
Lynhurtig forsendelse - og rigtig fine varer i super kvalitet (naturplakater), der var pakket meget fint og omhyggeligt ind.

Linaa.dk からの回答
God hjemmeside og hurtig levering, desuden var udstyret pakket godt og forsvarligt.
En fornøjelse.

Linaa.dk からの回答
Kvalitetsvarer til en rigtig pris og hurtig levering - det er altid en fornøjelse.

Linaa.dk からの回答
Jeg var glad for at se, at ibenholtsblokkene var så pæne, det vil sige uden de revner, der let opstår i den træart. Jeg er ikke kommet til at bruge dem endnu, men den revnefri tilstand lover godt. Der kan ganske vist komme revner senere pga husvarme, som man ser det i ældre ibenholtselefanter.

Linaa.dk からの回答
Linå er det firma, der suverænt kan alt indenfor håndværk og design - og det, de ikke har på lager, kan de skaffe. Lynhurtig levering, imødekommende betjening og altid et godt råd med på vejen, hvis man har brug for det. Nogle ting kan nok skaffes billigere andre steder, men dér har de så ikke mange af de andre ting, man skal bruge, og så skal man i mange forskellige butikker før huskesedlen kan stryges.
Thomas Krogh, Skævinge

Linaa.dk からの回答
For det første så der det bare det aller bedste sted at finde alt til snitning og læder arbejde, og så er der bare hurtig levering.

Linaa.dk からの回答
Stor anbefaling herfra. Jeg oplevede små udfordringer, som de løste med det samme. Rigtig god oplevelse.

Linaa.dk からの回答
Meget hurtige ved returnering. Jeg kom til at købe to af den samme vare og skrev til dem. Svar + returlabel kom hurtigt, jeg sendte samme dag og havde pengene på min konto to dage efter.

Linaa.dk からの回答
Havde lavet en netbestilling på lidt over kr. 800,-, (som flere gange tidligere gennem årerne) men glemt én ting, der kostede kr. 20,-. Ringede for at høre om den kunne nå at komme med. Blev vejledt om at lave en ny bestilling, men den første blev annulleret. Ok. Men, man kunne måske også bare have tilføjet en rabat på kr. 20,- som tingen kostede? Sådan proportionelt?

Linaa.dk からの回答
Har købt flere ting hos dem og fået rigtig god service og hjælp i forbindelse med mine mange spørgsmål, efterfølgende har du være gode og hurtige til at svare på forespørgsler

Linaa.dk からの回答
Købte jern til afretter. God telefonisk vejledning - problemfri og hurtig ekspedition

Linaa.dk からの回答
Super fedt sted og super professionel betjening. Vi følte os meget velkomne og fik den hjælp som vi ønskede.
Skøn butik med masser af udvalg.
Vi kommer helt sikkert igen.
Kasper, Bruno og Dorthe Thisgaard
Sahl ved Bjerringbro

Linaa.dk からの回答
jeg har aldrig fået så dårlig service jeg ventede i 1 og en halv måned og stadig ingen varer så jeg afbestilte
hele min ordre så der handler jeg ikke igen

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。