Linaa.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det her er det helt rigtige sted og handle, fordi de gode råd de kommer af sig selv, en god præsentation, og en god forklaring men også en hjælpsomhed, når man stiller spørgsmål på mail så kommer der... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestilte et pensel sæt som ved modtagelse var åbnet flere af penslerne klumpet helt sammen og kan ikke løsnes med vand sælger i brugte vare eller bare skrammel? Bivoksen stinker laaaangt væk af lampeo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Til sløjd handler jeg kun i Linå. Alt fås fra maling til høvlebænke, fra læder til søjleboremaskiner. Dejligt at budgettet kan være samlet hos én forhandler. Nemt at ringe og bestille specialvarer fx.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig fin og brugervenlig hjemmeside og så rart med en kvalitets hobby/håndværksbutik, du både kan handle i på nettet og besøge fysisk. Og mangler du det rette stykke træ til dit knivskæfte i buti... もっと見る

企業情報

1. ホビーショップ
  2. 刃物店

当該企業による記述

På Linaa.dk finder du mere end 6000 produkter inden for f.eks. træ, værktøj, maskiner, knivbygning, trædrejning og båludstyr.

優良

レビューを書く

Hurtig levring

2025年6月17日

Linaa.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering – det betyder meget for os.
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang! 🚚✨

Team Linå🌸

Hurtig forsendelse

Gode varer og kompetente folk.

2025年6月10日

Kære Jørgen,

Tusind tak for din fine tilbagemelding 😊
Vi sætter stor pris på dine ord om vores varer og medarbejdere – det betyder meget for os 💬✨

Vi stræber altid efter at levere både høj kvalitet og god service, så det er dejligt at høre, at det også er den oplevelse, du har haft hos os 🔧📦

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Linå!

Alt fungerer fint

Alt fungerer fint - bestilling - bekræftelse - afhentning. Intet kunne være bedre.

2025年6月12日

Kære Torben,

Mange tak for din positive tilbagemelding 🌟

Det glæder os at høre, at hele forløbet – fra bestilling til afhentning – har fungeret som det skulle 🛒📦😊 Det er vores mål at sikre en smidig og tilfredsstillende oplevelse for alle vores kunder, og derfor betyder din feedback rigtig meget for os 🙏

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang – og tak fordi du handler hos os!

5つ星のうち5の評価

Inspireret af træskærerarbejder i…

Inspireret af træskærerarbejder i Canadas vildmark, er en ny hobby sat i gang. Foreløbig med et enkelt redskab fra Linaa.dk. Kvaliteten ser super ud og levering få dage efter ordreafgivelse.

2025年5月22日

Kære Kunde🌸

Tusind tak for din fine tilbagemelding – hvor er det dejligt at høre, at vi har været med til at kickstarte en ny hobby inspireret af Canadas vildmark!😊

Vi er glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen. Vi glæder os til at følge med, hvis hobbyen udvikler sig – og vi står naturligvis klar, hvis du får brug for flere redskaber eller sparring undervejs.

Held og lykke med træskæringen – og tak fordi du handlede hos os!🌟

De bedste hilsner
Team Linå😊

Service i verdensklasse!

Jeg skulle afhente en bestilling, og endte med at spendere en rum tid i deres showroom og kigge og snakke. Fantastisk service, ansatte der er super imødekommende og ekstremt dytigte til deres fag. Skønt at få hjælp af fagmænd. De var yderst søde og hjælpsomme også overfor min lille datter, som efterfølgende har spurgt hvornår vi skal forbi igen. Min bedste anbefalinger herfra og det er bestemt ikke sidste gang vi svinger forbi en torsdag!

2025年5月8日

Kære Kunde🌸

Tusind tak for din varme og positive besked – det glæder os virkelig meget at høre!🌞

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os. Det betyder meget for hele teamet at vide, at både du og din datter følte jer godt taget imod, og at I havde en god oplevelse i showroomet😊

Du og din familie er altid hjerteligt velkomne – vi glæder os allerede til jeres næste torsdagsbesøg🌞

De bedste hilsner
Team Linå😊

Super kundeservice

2025年4月1日

Kære Nicki😊

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre at du har synes om vores service.

Håber vi igen kan hjælpe dig en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Flot flot venlig service !

Flot flot venlig service !
Hurtig respons og levering
( som alle andre gange jeg har handlet hos Linå )

L.Nielsen

2025年3月17日

Kære Laurids🌸

Tak for de 5 stjerner 🌟 Vi er glade for at du vil anmelde os, det gør os rigtige glade😍

Det betyder meget at vores kunder er glade for vores service og fantastiske varer😊

5つ星のうち4の評価

Udvalget

Umiddelbart (jeg har endnu ikke modtaget noget) er jeg meget tilfreds med bestillingen.

2025年3月11日

Kære Fini😊

Mange tak for din fine anmelde, den er vi rigtige glade for👌

Jeg kan se at vi i dag har sendt din ordre afsted, så mon ikke den kommer til dig hurtigst mulig📦

Skulle du have spørgsmål eller andre kommentar, er du velkommen til at sende en mail til os på firma@linaa.dk

Vi gør alt hvad vi kan, for at gøre alle vores kunder glade og tilfreds med handleoplevelsen hos os😊

5つ星のうち5の評価

Dejligt nemt at bestille, god pris og hurtig leverance. Absolut ikke sidste gang jeg handler bålhandsker hos Linaa !

2025年3月7日

Kære Kaspar🌸

Dejligt at høre at du synes om vores hjemmeside, vores gode priser og hurtig levering. Vi arbejder simpelthen så hårdt, for at få alle vores Linå pakker frem hurtigst mulig❤

Kanon hurtig handel

Kanon hurtig handel, stort vareudvalg til attraktive priser.
Et "slaraffenland" til kreative sjæle, om det måtte være træarbejde , knivbygning eller noget helt andet.

2025年3月4日

Kære Kunde🌸

Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner, dem er vi hos Linå rigtige glade for👌

Vi er glade for at høre at du synes godt om vores sortiment, gode priser og vores hurtige service. Det betyder meget for os.

Vi glæder os til igen en anden gang at kunne hjælpe dig😊

Hurtig levering!

Hurtig levering!
👍😁

2025年2月26日

Kære Søren🌸

Dejligt at du er tilfreds med dit køb hos os. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang😊

Mange hilsener

varene

Jeg har købt flere gange og hver gang fået nogle fine og gode vare rigtig hurtig levering. rigtig god oplevelse.

2025年2月24日

Kære Bent🌸

Tusind tak for de 5 stjerner 🌟 Vi er glade for at du vil anmelde os, det gør os rigtige glade😍

Er glad for at høre at du har fået en god service, vi gør alt hvad vi kan for at yde den bedste service vi kan😊

Hav en god dag🌞

Mange hilsener

Super god service

2025年2月26日

Kære Mary-Ann🌸

5つ星のうち5の評価

Har fået en god service hos Linå

Har fået en god service hos Linå, i forbindelse med garanti sag på en camwac spånsuger
Spånsuger er købt ved en anden virksomhed,som ikke kunne formå at hjælpe mig
Det har medført at jeg har fået en ny camwac

2025年2月20日

Kære Per🌸

Mange tak for din finde anmeldelse, den er vi utrolig glad for. Det betyder meget for os at du har taget dig tid til at anmelde os😊

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god kvalitet.

2025年2月11日

Kære Jan🌸

Vi arbejder simpelthen så hårdt for at få alle vores Linå pakker frem hurtigst mulig❤

5つ星のうち5の評価

Rette tid, pris og kvalitet

Vare var til rette tid, pris og kvalitet

2025年1月22日

Kære Jan🌸

5つ星のうち1の評価

Snyd og bedrag

Har købt en 30 liters gryde og et låg til en 30 liters gryde.
Efter modtagelse viser det sig at de sender et 22 liters låg, der ligger og flagrer nede i gryden.
Tager selvfølgelig kontakt til kundeservice og modtager et bla bla svar om at sådan er det bare.
Skal du købe herfra så skal du stå tidligt op ellers bliver du snydt eller bedre lad være med at købe!!

2025年1月8日

Kære Peter😊

Mange tak for din anmeldelse af os. Vi beklager, at vi desværre ikke har kunnet gøre det tydeligt nok at vores låg ligger lidt nede i gryden, som vi ellers har forsøgt at skrive med følgende produkttekst for låget
https://www.linaa.dk/shop/laag-til-emaljegryde-15930p.html "Lågene er ikke produceret direkte til gryderne.
Derfor kan lågene ligge lidt nede i gryden."

Som du også har talt med kundeservice, vil vi gerne tage låget retur, men vi tager desværre ikke gryden retur, da du allerede har taget den i brug.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Pakken var blevet væk men fik i den forbindelse en rigtig god service

2024年12月23日

Kære Michael🌸

Det betyder meget at vores kunder er glade for vores service også selv om der en gang i mellem kan ske problemer med ordren😊

hurtig levering julen

hurtig levering julen , vender tilbage igen med en ny ordre God Jul og godt nytår
Mvh. Jens Jørgensen

2024年12月27日

Kære Jens🌸

Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner, dem er vi hos Linå rigtige glade for⭐⭐⭐⭐⭐

5つ星のうち5の評価

Varen blev afsendt og modtaget som…

Varen blev afsendt og modtaget som forventet, jeg har endnu ikke afprøvet det, så kvaliteten kan jeg ikke skrive om før efter jul.

2024年12月11日

Kære Helle🌸