レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bestilte varer og dagen efter kunne jeg hente dem i en pakkeshop. Deres bestemmelsedug med biller og kryb er i super godt martiale, i forhold til at skulle bruges udenfor og skal kunne holde til at bl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Linå er det firma, der suverænt kan alt indenfor håndværk og design - og det, de ikke har på lager, kan de skaffe. Lynhurtig levering, imødekommende betjening og altid et godt råd med på vejen, hvis... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig fin og brugervenlig hjemmeside og så rart med en kvalitets hobby/håndværksbutik, du både kan handle i på nettet og besøge fysisk. Og mangler du det rette stykke træ til dit knivskæfte i buti... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Havde lavet en netbestilling på lidt over kr. 800,-, (som flere gange tidligere gennem årerne) men glemt én ting, der kostede kr. 20,-. Ringede for at høre om den kunne nå at komme med. Blev vejledt o... もっと見る

企業情報

1. ホビーショップ
  2. 刃物店

当該企業による記述

På Linaa.dk finder du mere end 6000 produkter inden for f.eks. træ, værktøj, maskiner, knivbygning, trædrejning og båludstyr.

4.5

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super god oplevelse 👌 Hurtig og nemt

Super god oplevelse 👌 Hurtig og nemt. Tror bare jeg glemte noget😉Kommer igen.
Bh

2025年11月19日

Linaa.dk からの回答

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🙌
Det glæder os meget, at du havde en super god oplevelse – hurtigt og nemt, lige som det skal være 👌
Hvis du mangler noget, hjælper vi selvfølgelig gerne 😉
Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen!

De bedste hilsner,
Team Linaa.dk ✨

Alt levede op til forventningerne

Alt levede op til forventningerne

2025年11月4日

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Leif! 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at alt levede op til dine forventninger 🙌

Vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen snart 💚

De bedste hilsner,
Team Linaa.dk ✨

Altid bare i orden.

Altid bare i orden.
Fine varer... superhurtig ekspedition.

2025年10月23日

Linaa.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både varerne og vores hurtige ekspedition.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen snart!

5つ星のうち1の評価

Har ventet 14 dage på min ordre

Har ventet 14 dage på min ordre, skrev mails til dem hvor den blev af det svare de ike på. Måtte annullere min ordre og købe det jeg skulle bruge et andet sted. Virkelig dårlig service.

2025年10月6日

Kære Søren🌸

Vi er kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores kunder. Vi beklager den lange leveringstid og manglende besvarelse af din henvendelse. Der må være sket en fejl i vores system, og det er vi oprigtigt kede af.

Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores kommunikation og håndtering af ordrer fremover.

Fem stjerner.

Superhurtigt svar på forespørgsel, og formidabel service til at finde de helt rigtige træemner, prikken over i'et er Linå's lynhurtige afsendelse, fem stjerner til firmaet og Klaus herfra.

2025年10月10日

Kære Keld🌸

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse🌟

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og hurtige levering. Vi sætter stor pris på dine pæne ord – og vi står altid klar til at hjælpe dig med de næste træemner. 🔨😊

Hurtig levering. Fine varer

2025年10月7日

Kære Jacob🌸

Tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og varer.

Du er altid velkommen igen! 🌸

5つ星のうち5の評価

Meget fin og hurtig modtagelse af…

Meget fin og hurtig modtagelse af præcis den vare jeg ønskede.

2025年9月29日

Hej Karsten🌸

Tak for din flotte feedback! 🙏

Vi er glade for, at du modtog præcis den vare, du ønskede, og at oplevelsen var hurtig og tilfredsstillende. 😊

Vi ser frem til at betjene dig igen! 🛍️✨

Hav en god dag🌞

Altid høflig betjening

Altid høflig betjening og hurtig ekspedition

2025年10月1日

Hej Mogens🌸

Tak for din feedback! 🙏 Vi sætter stor pris på, at du oplevede høflig betjening og hurtig ekspedition. 😊 Det er vores mål at give alle kunder en god oplevelse, og vi ser frem til at betjene dig igen. 💼✨

Hav en god dag🌞

5つ星のうち3の評価

Varen sendes samme dag, eller?

Linaa skriver på hjemmesiden, at ved bestilling inden kl 12.00 afsendes varen samme dag, derfor købte jeg hos Linaa fordi jeg står og skal bruge varen nu.
Jeg modtager ordre bekræftelse 3 sek. efter køb, det er fint, men information om forventet afsendelse er en anden end beskrevet på hjemmesiden...
"Vi forventer at pakke og afsende din ordre indenfor 1-2 hverdage, men i spidsbelastede perioder kan det være op til 4 hverdage. Ved træpakker kan der gå 3-6 hverdage før afsendelse.
Har du valgt en- eller flere bestillingsvarer, vil leveringstiden være længere."
Nu må vi se hvornår varen bliver afsendt.

2025年9月5日

Kære Lena,

Mange tak for din anmeldelse 🙏

Vi beklager meget, at der har været uoverensstemmelse mellem den information, du læste på hjemmesiden, og den leveringstid du fik oplyst i ordrebekræftelsen. Det er bestemt ikke meningen, at det skal skabe forvirring eller skuffelse, og vi forstår fuldt ud din frustration 😔.

Vi bestræber os altid på at afsende ordrer samme dag ved bestilling inden kl. 12.00, men i perioder med ekstra travlhed eller på varer, der kræver særlig håndtering (som træpakker), kan behandlingstiden desværre blive længere. Vi arbejder løbende på at gøre vores leveringstider tydeligere og mere præcise på hjemmesiden, så vores kunder får de rigtige forventninger ⏱️📦.

Vi håber, at du bliver tilfreds med din vare, når du modtager den, og vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os til at blive bedre 🌟.

5つ星のうち2の評価

Fem måneders ventetid forgæves

Jeg har tidligere bestilt varer fra Linaa uden besvær eller problemer.
Derfor er jeg også ærgerligt over at måtte give så hård en dom, men jeg har spildt 5 måneder på at vente på et tapbor på 1 1/4 tommer, som var forventet på lager indenfor 3 måneder. Da jeg rettede henvendelse efter 3 måneder i starten af Juli, forventede de det igen på lager i august.
Da også August var gået rettede jeg igen selv henvendelse og fik at vide at det endnu ikke var på lager, men jeg kunne annullere ordren hvis jeg ville. De "beklagede".
Jeg har blindt ventet og selv måttet følge op på forløbet og aner stadigvæk ikke hvorfor de aldrig fik tapboret på lager, men jeg finder kundeservice i dét forløb ringe. En god forklaring havde måske hjulpet lidt.
Bestilt produkt 2.04-25, annulleret 2.09.2025 øv!

2025年9月2日

Kære Rasmus,

Mange tak for din anmeldelse 🙏 Vi er virkelig kede af at høre om den lange ventetid og den manglende opfølgning i forbindelse med din ordre 😔 Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi forstår godt din frustration.

Udfordringen skyldtes desværre gentagne forsinkelser fra vores leverandør 🚚📦 – men vi skulle naturligvis have informeret dig langt bedre undervejs. Det beklager vi oprigtigt 🙇‍♀️🙇‍♂️

Vi tager din feedback meget alvorligt 💡 og arbejder på at forbedre vores kommunikation, så vores kunder fremover altid får hurtig og præcis besked, hvis der sker forsinkelser.

Selvom din ordre nu er annulleret, håber vi, at vi får lov til at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang 🌸 Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med at finde en alternativ løsning 🔧😊

Endnu en gang tusind tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper os til at blive bedre ❤️

Rigtig god hjemmeside

Overskuelig hjemmeside og gode tilbud. Stort udvalg indenfor alle mulige håndværk.
Jeg havde brug for noget til at slibe mine skeknive med og fandt lige det på hjemmesiden.
Hurtig forsendelse og god kvalitet. Rigtig fine link til flere tips og alle mulige former for håndværk og hobby.

2025年8月1日

Kære Kunde🌸

Tusind tak for din superflotte anmeldelse 😊👍
Vi er SÅ glade for at høre, at du fandt lige det, du manglede til dine skeknive 🔪✨
Dejligt, at både udvalget, priserne og leveringen levede op til dine forventninger 🚚💨
Og fedt at du kan bruge vores tips og inspiration til håndværk og hobby 🛠️🎨

Vi håber, du får stor glæde af dit køb, og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang🌞

5つ星のうち5の評価

Jeg har lige fået en asketræ og en…

Jeg har lige fået en asketræ og en ahorntræ planker. Og de er bare de flotteste jeg har nogensinde haft, tusinde tak!

2025年8月7日

Kære Mykhailo🌸

Mange tak for din positive anmeldelse og de pæne ord om både kvalitet og service🌞

Hvor er det bare skønt at høre! 😊
Tusind tak for din besked – det betyder meget for os, at du er tilfreds med dine planker👌

Vi håber, du får stor glæde af dem!

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

Kvalitet og service

Kvalitet og service. Et sted man handler igen og igen, når man har brug for noget i deres sortiment.

2025年7月10日

Kære Bjørn🌸

Det glæder os meget at høre, at du vender tilbage til os, når du har brug for noget – det er den største anerkendelse, vi kan få.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

5つ星のうち5の評価

Alt var i skønneste orden

Alt var i skønneste orden: nem bestilling, korrekte varer og hurtig ekspedition. What`s not to like?

2025年7月8日

Kære Erik🌸

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både bestilling, levering og de modtagne varer – præcis som det skal være👌

Din feedback betyder meget for os og motiverer hele teamet til at fortsætte det gode arbejde.

Vi håber at byde dig velkommen igen hos linaa.dk!

Team Linå 🌞

Hurtig levring

2025年6月17日

Linaa.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering – det betyder meget for os.
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang! 🚚✨

Team Linå🌸

Hurtig forsendelse

Gode varer og kompetente folk.

2025年6月10日

Kære Jørgen,

Tusind tak for din fine tilbagemelding 😊
Vi sætter stor pris på dine ord om vores varer og medarbejdere – det betyder meget for os 💬✨

Vi stræber altid efter at levere både høj kvalitet og god service, så det er dejligt at høre, at det også er den oplevelse, du har haft hos os 🔧📦

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Linå!

Alt fungerer fint

Alt fungerer fint - bestilling - bekræftelse - afhentning. Intet kunne være bedre.

2025年6月12日

Kære Torben,

Mange tak for din positive tilbagemelding 🌟

Det glæder os at høre, at hele forløbet – fra bestilling til afhentning – har fungeret som det skulle 🛒📦😊 Det er vores mål at sikre en smidig og tilfredsstillende oplevelse for alle vores kunder, og derfor betyder din feedback rigtig meget for os 🙏

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang – og tak fordi du handler hos os!

5つ星のうち5の評価

Inspireret af træskærerarbejder i…

Inspireret af træskærerarbejder i Canadas vildmark, er en ny hobby sat i gang. Foreløbig med et enkelt redskab fra Linaa.dk. Kvaliteten ser super ud og levering få dage efter ordreafgivelse.

2025年5月22日

Kære Kunde🌸

Tusind tak for din fine tilbagemelding – hvor er det dejligt at høre, at vi har været med til at kickstarte en ny hobby inspireret af Canadas vildmark!😊

Vi er glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen. Vi glæder os til at følge med, hvis hobbyen udvikler sig – og vi står naturligvis klar, hvis du får brug for flere redskaber eller sparring undervejs.

Held og lykke med træskæringen – og tak fordi du handlede hos os!🌟

Service i verdensklasse!

Jeg skulle afhente en bestilling, og endte med at spendere en rum tid i deres showroom og kigge og snakke. Fantastisk service, ansatte der er super imødekommende og ekstremt dytigte til deres fag. Skønt at få hjælp af fagmænd. De var yderst søde og hjælpsomme også overfor min lille datter, som efterfølgende har spurgt hvornår vi skal forbi igen. Min bedste anbefalinger herfra og det er bestemt ikke sidste gang vi svinger forbi en torsdag!

2025年5月8日

Kære Kunde🌸

Tusind tak for din varme og positive besked – det glæder os virkelig meget at høre!🌞

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os. Det betyder meget for hele teamet at vide, at både du og din datter følte jer godt taget imod, og at I havde en god oplevelse i showroomet😊

Du og din familie er altid hjerteligt velkomne – vi glæder os allerede til jeres næste torsdagsbesøg🌞

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。