Linenclothing レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

linenclothing.dk - I received shirts that were nothing like what was advertised. The material is extremely cheap, the quality feels like low‑grade factory leftovers, and the items arrived with a stron... もっず芋る

Og det var ikke Linen Clothing der var bagud med pakken, det var Dao der havde efterveer fra Black Friday travlheden. Virkelig lÊkre vinter hÞrbukser, kÞbt som julegaver til min sÞn. KÞbte bÃ¥de i hv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Linen Clothing er virkelig et fantastisk firma! Deres udvalg af bukser og trÞjer er bare helt i top. Kvaliteten af deres tÞj er virkelig imponerende, og stoffet er sÃ¥ behageligt at have pÃ¥. Jeg kan va... もっず芋る

䌁業が回答したした

I would like to sincerely apologize for posting a negative review on your company by mistake. I recently realized that my review was intended for a different company with a very similar nam... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Vores virksomhed har specialiseret sig i produktion og salg af hÞrtÞj af hÞj kvalitet. Vi vÊrdsÊtter godt Dansk Design og lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at levere produkter, der er lavet af de bedste materialer og med stor omhu. Vores hÞrtÞj er lavet af blÞdt og behageligt hÞrstof, der er designet til at vÊre bÃ¥de stilfulde og behagelige at have pÃ¥. De er perfekte til bÃ¥de hverdagsbrug og mere formelle lejligheder. Vi fokuserer pÃ¥ at levere topkvalitet til vores kunder og gÞr alt, hvad vi kan for at sikre, at de er tilfredse med deres kÞb. Dette omfatter at tilbyde fremragende kundeservice, hurtig levering og fleksible returneringsmuligheder. Vi hÃ¥ber, at du vil tjekke vores hÞrtÞj ud og opleve den samme glÊde ved at bÊre dem, som vi har haft ved at lave dem. ↙ https://linenclothing.dk/

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelige gode hÞrbukser

Elsker jers hÞr bukser de er virkelig behalige

2023幎9月25日

KÊre Otto

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du er så tilfreds med vores hÞrbukser og finder dem behagelige.

Vi har altid haft fokus på at levere komfortable og stilfulde produkter til vores kunder, og det er opmuntrende at hÞre, at vores hÞrbukser lever op til dine forventninger. HÞr er kendt for sin åndbarhed og behagelige fornemmelse, isÊr i varmere vejr, og det er fantastisk at vide, at du nyder at have dem på.

Vi vÊrdsÊtter din stÞtte og feedback, og vi vil fortsat arbejde hårdt for at sikre, at alt vores tÞj lever op til den hÞje standard, som vores kunder forventer.

Hvis du har flere kommentarer eller spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at have dig som en tilfreds kunde i fremtiden!

Linenclothing

Bedste hÞrbukser jeg har kÞbt

Bedste hÞrbukser jeg har kÞbt noglesinde. Disse hÞrbukser er behagelige, pÊne og god kvalitet👏🏌

2023幎9月23日

KÊre Frederik,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at vores hÞrbukser er de bedste, du nogensinde har kÞbt. 😊

Vi er stolte af at kunne tilbyde produkter af hÞj kvalitet, der kombinerer komfort og stil, og det er dejligt at hÞre, at vores hÞrbukser lever op til dine forventninger! ;) Vi lÊgger stor vÊgt på detaljer og materialer for at sikre, at vores kunder får en behagelig og stilfuld oplevelse.

Din ros betyder meget for os, og den er en stor motivationskilde for vores team. Vi ser frem til at fortsÊtte med at levere produkter, der lever op til dine forventninger, og vi er altid her, hvis du har brug for mere hjÊlp eller har spÞrgsmål.

Endnu en gang tak for din stÞtte, og vi glÊder os til at betjene dig igen i fremtiden!

Super gode bukser

2023幎9月20日

KÊre Mikkel,

Mange tak for din korte, men sÞde anmeldelse! Vi sÊtter stor pris på din positive feedback.

Det er fantastisk at hÞre, at du er tilfreds med vores bukser. Vi strÊber altid efter at levere produkter af hÞj kvalitet, der opfylder vores kunders forventninger, og det er opmuntrende at vide, at vi har ramt plet med vores bukser i din vurdering.

Vi vÊrdsÊtter din stÞtte, og hvis du nogensinde har brug for mere hjÊlp eller har spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Endnu en gang tak for din anmeldelse, og vi Þnsker dig en fantastisk dag!

Linenclothing

Det var en super fed oplevelse:)

Det var en super fed oplevelse:)

glad for den lÊkre strik trÞje kvalitet er rigtig god

kan bestemt anbefale

2023幎9月22日

KÊre Liam,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en super fed oplevelse med os, og at du er glad for din lÊkre striktrÞje.

Vi lÊgger stor vÊgt på kvalitet, og det er fantastisk at vide, at du har bemÊrket den gode kvalitet af vores striktrÞjer. Din anbefaling betyder meget for os, og vi sÊtter pris på din stÞtte.

Hvis der er noget andet, vi kan hjÊlpe dig med, eller hvis du har flere spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden og sÞrge for, at din oplevelse fortsat er super fed!

Endnu engang tak for din anmeldelse, og vi Þnsker dig en skÞn dag Liam!

Linenclothing ;)

Cool

Super duper mega ultra cool awsome! Jeg har skrevet til bÞrnetelefonen at jeg er rigtig ked af at jeg har brugt alle mine penge hos dem.

2023幎9月11日

KÊre "Bubber Liberti"

Vi vil gerne takke dig for din anmeldelse og for de positive ord om vores produkter – det er altid rart at hÞre, at vores kunder er glade for det, vi tilbyder.

Vi forstår, at det kan vÊre fristende at bruge alle sine penge på produkter, der tiltaler en, isÊr når de er så gode som vores. Det er vigtigt at huske, at det er helt normalt at have Þnsker, men det er også vigtigt at finde en balance mellem forbrug og Þkonomisk ansvar.

Tak for din stÞtte, og vi håber, at du fortsat vil nyde vores produkter med måde.

Bedste hilsner, Linenclothing

Returnering

Gode bukser med hurtig levering. Pas på at bestille i en forkert stÞrrelse, da man selv skal betale 47kr (fragt) for returnering

2023幎9月11日

KÊre Emil,

Mange tak for din anmeldelse, og det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores bukser og leveringsservice.

Vi vil gerne beklage, at du har haft en udfordring med returneringen af et produkt på grund af en forkert stÞrrelse. Vores mål er altid at levere den bedste kundeoplevelse, og vi sÊtter pris på din feedback. Dog var det en fejl at du endte med at skulle betale for fragt for ombytning - så pengene er nu blevet returneret til dig! :) Alle kunder har nemlig mulighed for at få fri ombytning hos os :)

Endnu en gang tak for din anmeldelse og for at vÊlge vores produkter. Vi håber, du fortsat vil finde glÊde ved at handle hos os, og hvis du har yderligere spÞrgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport.

Varesortimentet er lÊkkert og

Varesortimentet er lÊkkert og hjemmesiden nem at komme rundt i. HÞrbukserne beige S er super kvalitet og leveret til tiden.

2023幎9月7日

KÊre Hanne,

Tusind tak for din positive anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele dine erfaringer med vores varesortiment og hjemmeside.

Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores varesortiment og hjemmeside. Vi bestrÊber os altid på at tilbyde et bredt udvalg af produkter af hÞj kvalitet og samtidig gÞre det nemt og bekvemt for vores kunder at navigere på vores hjemmeside.

Det er fantastisk at hÞre, at du er tilfreds med hÞrbukserne i beige :) Kvalitet og rettidig levering er noget, vi prioriterer hÞjt, så det glÊder os at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi sÊtter stor pris på din stÞtte og din anmeldelse, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis du har flere spÞrgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport.

Endnu en gang, tak for din positive feedback!

Linenclothing

Super god service❀ pakken ankom inden

Super god service❀ pakken ankom inden for 2 dage med en rigtig fin seddel om hÞrbukserne, klar anbefaling herfra🫶🏌

2023幎8月31日

Linenclothing からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glÊder os meget at hÞre, at du var tilfreds med vores service, og at din pakke ankom inden for 2 dage. Vi bestrÊber os altid på at levere hurtigt og effektivt, så det er fantastisk at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi er også glade for, at du satte pris på den fine seddel om hÞrbukserne. Det er vores mål at gÞre shoppingoplevelsen sÊrlig og mindevÊrdig for vores kunder.

Endnu en gang, tak for din anbefaling, og fordi du valgte vores produkter. Hvis du nogensinde har flere spÞrgsmål eller brug for yderligere hjÊlp, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Meget godt

Det hele er god kvalitet og varen kommer hurtigt

2023幎8月1日

Linenclothing からの回答

Hej August - Vi sÊtter stor pris på din positive anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med både kvaliteten af produktet og den hurtige levering. Vi strÊber altid efter at tilbyde vores kunder produkter af hÞj kvalitet og en effektiv leveringsservice. Tak for din stÞtte, og vi håber at have mulighed for at betjene dig igen i fremtiden ;)

Hilsen Linenclothing

StriktrÞjen var 10 ud af 10

2023幎8月3日

Linenclothing からの回答

Mange tak for den fantastiske anmeldelse Lou! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er så tilfreds med striktrÞjen og bedÞmmer den som en 10 ud af 10. Vi lÊgger stor vÊgt på at tilbyde produkter af hÞj kvalitet, og det er dejligt at vide, at vores indsats har gjort en positiv forskel for dig. Din feedback er meget vÊrdifuld for os, og vi håber, at du fortsat vil finde glÊde ved dit kÞb

Venlig hilsen,

mega glad

jeg har kÞbt deres hÞr bukser og de er 10 ud af 10 har gådet med dem vÊr dag siden jeg har kÞbt dem

2023幎8月18日

Linenclothing からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os, at vores hÞr-bukser har gjort så stort et indtryk på dig, og at de har fået en velfortjent 10 ud af 10. Det er en fornÞjelse at vide, at du har haft glÊde af dem hver dag siden dit kÞb. Din tilfredshed er vores mål, og vi sÊtter stor pris på din stÞtte. Vi håber, at vores produkter fortsat vil vÊre en positiv tilfÞjelse til din garderobe, og vi ser frem til at se dig i vores shop igen i fremtiden ;)

Linenclothing

Vild kvalitet for prisen.

2023幎8月16日

Linenclothing からの回答

Hey Markus🀘Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du synes vores produkt tilbyder en imponerende kvalitet i forhold til prisen. Vi strÊber altid efter at levere produkter, der giver vores kunder den bedst mulige vÊrdi. Din feedback er meget vÊrdsat, og vi hÃ¥ber at kunne fortsÊtte med at imponere dig med vores produkter i fremtiden.

Linenclothing

God service og hurtig levering 😍

Rigtig god service! 😍 elskerne bukserne🥰
Pakken kom også mega hurtigt!

2023幎7月31日

Linenclothing からの回答

Hey Sophia tak for de fine ord ;) Det betyder meget for os at vores kunder er vilde med vores busker :)

KÞbte 4 par hÞrbukser

KÞbte 4 par hÞrbukser

2 af deres grÞnne Floralis hÞrbukser
1 par beige hÞrbukser
Og så sidst et par i hvid hÞrbukser til mÊnd!

Alle par var fantastisk kvalitet og sad perfekt! Fedt endelig at havde et godt sted at kÞbe hÞrbukser fra :) Kommer helt klart til at handle her igen!

2023幎8月3日

Linenclothing からの回答

Hejsa ;) Vi er meget glade over du er blevet så glad for vores nye hÞrbukser til kvinder :) Eftersom der er blevet lagt meget tid i designet og pasformen, så vi er glad for at hÞre du syntes vi har ramt spot on :)

Venlig hilsen Linenclothing

Fik min pakke indenfor 1 dag

Skriver normalt ikke anmeldelser men jeg modtog min pakke allerede 1 dag efter jeg havde kÞbt og striktrÞje og hÞrbukserne var helt perfekte - Thumbs up herfra

2023幎8月2日

Linenclothing からの回答

Vi sÊtter stor pris på din positive feedback! Det varmer vores hjerte, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at både striktrÞjen og hÞrbukserne levede op til dine forventninger, og at den hurtige levering også kunne imponere dig. Din tilfredshed er vores belÞnning, og vi håber at kunne fortsÊtte med at levere kvalitetsprodukter og en god service i fremtiden. Tak for dine venlige ord, vi håber vi snart ser dig igen :)

Kan klart anbefales at handle hos Linen Clothing

Fantastisk oplevelse med Linen Clothing. Alle aftaler blev overholdt og alt dette til rimelige priser. Kan klart anbefales, at handle hos dem.

GlÊder mig allerede til at handle igen.

2023幎7月30日

Linenclothing からの回答

Vi vÊrdsÊtter dybt din fantastiske anmeldelse af os Imad. Det glÊder os utroligt meget at hÞre, at din oplevelse med os har vÊret så positiv. Vi lÊgger stor vÊgt på at opretholde vores lÞfter og sikre, at alle aftaler overholdes til punkt og prikke.

Det glÊder os også, at vores priser, som vi bestrÊber os på at holde rimelige, har vÊret tilfredsstillende for dig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi mener, at en god handelsoplevelse skal vÊre baseret på tillid, gennemsigtighed og kvalitet, og din anmeldelse er en bekrÊftelse på, at vi er på rette vej.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi er beÊrede over at have din tillid. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage hos os, og vi vil fortsÊtte med at bestrÊbe os på at levere en professionel og tilfredsstillende oplevelse, hver gang du handler hos os. Endnu engang, tak for dine venlige ord, og vi ser frem til at betjene dig igen med samme hÞje standard og engagement.

Vildt god kvalitet

Vildt god kvalitet!
KÞbte dem inden jeg tog på ferie og fik dem lige inden. Havde dem med på ferie og endte med at have dem på hele ferien. Jeg kan ikke mÊrke forskel på mine andre hÞr bukser fra dyrere mÊrker og dem her! Kvaliteten er den samme

2023幎4月1日

Linenclothing からの回答

Hej David, Tak for de meget fine ord - det sÊtter vi stor pris på.

Mvh. Benjamin, Linenclothing.

Tusind tak for bukserne super god

Tusind tak for bukserne super god kvalitet og virkelig hurtig levering 😍

2023幎4月9日

Linenclothing からの回答

Hej Helen, vi er glade for du er blevet lige så glad for at bÊre vores hÞrbukser som vi har vÊret da vi har lavet dem. Vi sÊtter stor pris på dine fine ord!

Mvh. Linenclothing.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。