Linenclothing レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

linenclothing.dk - I received shirts that were nothing like what was advertised. The material is extremely cheap, the quality feels like low‑grade factory leftovers, and the items arrived with a stron... もっず芋る

Og det var ikke Linen Clothing der var bagud med pakken, det var Dao der havde efterveer fra Black Friday travlheden. Virkelig lÊkre vinter hÞrbukser, kÞbt som julegaver til min sÞn. KÞbte bÃ¥de i hv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Linen Clothing er virkelig et fantastisk firma! Deres udvalg af bukser og trÞjer er bare helt i top. Kvaliteten af deres tÞj er virkelig imponerende, og stoffet er sÃ¥ behageligt at have pÃ¥. Jeg kan va... もっず芋る

䌁業が回答したした

I would like to sincerely apologize for posting a negative review on your company by mistake. I recently realized that my review was intended for a different company with a very similar nam... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Vores virksomhed har specialiseret sig i produktion og salg af hÞrtÞj af hÞj kvalitet. Vi vÊrdsÊtter godt Dansk Design og lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at levere produkter, der er lavet af de bedste materialer og med stor omhu. Vores hÞrtÞj er lavet af blÞdt og behageligt hÞrstof, der er designet til at vÊre bÃ¥de stilfulde og behagelige at have pÃ¥. De er perfekte til bÃ¥de hverdagsbrug og mere formelle lejligheder. Vi fokuserer pÃ¥ at levere topkvalitet til vores kunder og gÞr alt, hvad vi kan for at sikre, at de er tilfredse med deres kÞb. Dette omfatter at tilbyde fremragende kundeservice, hurtig levering og fleksible returneringsmuligheder. Vi hÃ¥ber, at du vil tjekke vores hÞrtÞj ud og opleve den samme glÊde ved at bÊre dem, som vi har haft ved at lave dem. ↙ https://linenclothing.dk/

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

PERFEKTE BUKSER

Virkelig gode og behagelige hÞrbukser, som jeg allerede er begyndt at bruge nu! De er den perfekte tykkelse, så man kan både bruge dem om vinteren og om sommeren!

2023幎3月29日

Linenclothing からの回答

Vi er glade for at hÞre du kunne lide dine bukser Clara:)

LÊkreste hÞr-bukser design og pasform

LÊkreste hÞr-bukser design og pasform EVER - og perfekt til foråret! Virkelig glad for bukserne, kommer helt klart til at kÞbe mere herfra!:)

2023幎3月22日

Linenclothing からの回答

Vi er meget glad for de sÞde ord Kasper! For design og vores pasform er nemlig noget vi ligger meget vÊgt på. Vi håber du er glade for din bukser, God dag til dig:)

KÞbte hÞrbukser

KÞbte hÞrbukser - levede op til forventningerne, passede i stÞrrelsen og hurtig levering.

2023幎2月28日

Linenclothing からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse Iben!

Modtog pakken allerede efter 2 dage:))

Modtog pakken allerede efter 2 dage, og de klargjorde varen og sendte den afsted efter 4 timer fra da jeg placerede min ordre. MEGA god service, og bukserne var pisse lÊkre og god kvalitet! Anbefaler meget!

2023幎2月16日

Linenclothing からの回答

Mega fedt at hÞre du var glad for dit kÞb, vi håber du kommer tilbage igen snart

Super service og kvalitet!

Jeg kÞbte et par HÞrbukser fra dem og lad mig bare sige dette: super god kvalitet, og lÊkker service.
- klar anbefaling herfra!

2023幎2月7日

Linenclothing からの回答

Vi er glade for at hÞre du kunne lide dine bukser mads.
Mvh. Benjamin fra Linenclothing

Det er super fint : )

Super fine bukser kÞbte 2 par for 500kr klager bestemt ikke. Kvalitet er i top og jeg fik det på kun 3 dage. Super tilfreds

2023幎1月23日

Linenclothing からの回答

Det er godt at hÞre at du er blevet glad dine bukser. God Kvalitet og God service er netop noget vi prioriterer meget HÞjt, så vi er glade for at hÞre at dette også var dit indtryk. Tak for din anmeldelse ;)
Mvh. Linenclothing.

KÞbte et par til mig og min bror

Så de kÞrte et tilbud hvis man kÞbte 2 par for 500kr.
Derfor kÞbte jeg et par til mig og min bror, vi er begge meget glade for bukserne og har ingen klager!

2023幎1月11日

Linenclothing からの回答

Hey fÞrst og fremmest tak for dit kÞb. Men du skal også takkes for at gide at bruge din tid på at anmelde os. Det betyder meget for os. Og det rigtigt vi kÞrer lige nu tilbud på 2 hÞrbukser, hvor man kan få dem for kun 500 med gratis levering.

mega fede bukser og super service klar

mega fede bukser og super service klar anbefaling herfra

2023幎1月7日

Linenclothing からの回答

Hej Tristan. Vi er glade for at hÞre du var glad for bukserne og vores service. Kvalitet og god service er noget vi vÊgter meget på her hos Linenclohting, så det er vi meget glade for at hÞre.

Min kÊreste blev vildt glad for

Min kÊreste blev vildt glad for bukserne. De er behagelige at have på og shoppen havde meget hjÊlpsom kundeservice :) Tak for et par fede bukser!

Linenclothing からの回答

Det glÊder os at hÞre, at din kÊreste er glad for bukserne og at de er behagelige at have på. Vi er også glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Vi håber, at du vil anbefale os til andre og vende tilbage til os igen i fremtiden. Tusind tak for at du valgte at handle hos os.

Fedt produkt og hurtig levering

Jeg fik et par fede bukser og de kom indenfor 2 dage , meget tilfreds

Linenclothing からの回答

Tak for din anmeldelse Hjalte! Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med dine nye bukser og at du modtog dem inden for få dage. Vi håber, at du vil nyde dine bukser.

God oplevelse, men forvirrende stÞrrelser.

Deres stÞrrelser er en smule forvirrende, men jeg endte med at få den helt rigtige stÞrrelse. Ellers virkede forlÞbet strÞmlinet, proffesionelt og nemt når man tÊnker på at det er en ny virksomhed.

KÊmpe anbefaling herfra!

Linenclothing からの回答

Tak for din anmeldelse og for din tålmodighed med stÞrrelsesforvirringen. Vi er glade for at hÞre, at du fandt den helt rigtige stÞrrelse, og at du fÞlte, at processen var strÞmlinet, professionel og nem. Vi har faktisk en stÞrrelse guide hvor man kan se hvilken stÞrrelse som vil passe en selv bedst - den kan du tjekke inde på hjemmesiden under produktbeskrivelse. Det er ellers godt at hÞre, at du vil anbefale os, og vi håber at du vil fortsÊtte med at handle med os i fremtiden.

Mvh. Linenclothing.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。