Volg haar al een tijd en al eerder wat gekocht bij hun Nu was het een geweldig treden jurk met pofmouwen echt helemaal leuk. Enige is dat ik met de fiets er even rekening moet houden dat hij hee... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik ben heel blij met Linnies fashion. Hele mooie en goede kwaliteit kleding. Zit altijd lekker. En geven goede adviezen bij vragen, ook voor combinatie en kleuren. Wordt er gedacht dat het niet mog... もっと見る
Gister nieuw in de live gekomen, klant vriendelijk, 3 leuke jurkjes en 1 korte broek, past geweldig en super snelle service de volgende dag in de ochtend de bestelling al binnen! Jullie hebben er een... もっと見る
企業が回答しました
Kwaliteit van de kleding is perfect. Wat ik enorm kan waarderen van Linnies fashion, per kleding item staat de stofsamenstelling erbij vermeld en maat-advies. Communicatie Contact altijd super resp... もっと見る
企業が回答しました
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Retourkosten onjuist / slechte klantenservice
Een zending volledig retour gestuurd, en zoals ik hieronder in meerdere reviews lees, ook bij mij teveel openstaande kosten berekend. Er was 2x de verzendkosten doorberekend, en moet voor ieder artikel ook nog eens 0,99 cent retour kosten betalen? Dit staat overigens NIET in jullie voorwaarden op de website, en een beetje onmenselijk ook om dubbele kosten te laten betalen met nog een extra per item als de klant helemaal niets behoudt. Verzendkosten van 6,95 begrijp ik enigszins nog, maar de kosten voor het retourneren (die ik zelf op eigen houtje heb moeten doen) en dan nog voor de losse items gaat mijn pet te ver! Ook al vaak gemaild dat ik de juiste kosten gererourneerd wil hebben en krijg geen antwoord meer. Bestel hier nooit meer!

Linniesfashion からの回答
Weer leuke kleding gekocht bij…
Weer leuke kleding gekocht bij Linnies_fashion
Goede kwaliteit en leuke prijzen

Linniesfashion からの回答
Prima webwinkel maar die retourkosten
Verzending en retouren zijn prima afgehandeld, daar heb ik niks dan complimenten voor.
Maar....ik betaalde 6,95 verzending en daarna bleek de jurk die ik gekocht had, echt veel te groot te zijn terwijl de maattabel 42-50 of iets aangaf. Ik heb maat 48. Iemand met maat 42 verzuipt in die jurk. Dus hop terug. Retour prima afgehandeld en geld ook snel retour. Maar ik moest zelf de retourkosten betalen. Dat betekent dus uiteindelijk dat ik ongeveer 15 euro heb betaald voor niets. Ik ga dus helaas niet nog eens bestellen want ze hebben echt leuke dingen. Risico is te groot voor mij

Altijd netjes verzonden
Altijd netjes verzonden
Bij een probleem snel een oplossing

Linniesfashion からの回答
Helemaal leuk mooie kleding gekocht bij…
Helemaal leuk mooie kleding gekocht bij Linnies super blij mee
Shirts zeer fijne jogger stof hoef je niet te strijken niks heerlijk

Prachtige blazer
Prachtige blazer. Zit goed, mooie grote maat. Super blij mee. Snelle levering.
En als je vragen hebt wordt je super vriendelijk geholpen.

Goede service, mooie kleding
Persoonlijk advies via TikTok.
Alles is duidelijk beschreven op de site. Ook hoe of alles op maat valt. Geregeld claim avonds. Mooie betaalbare kleding. Die mooi staat goed te combineren is met elkaar. Ook zit de kleding heerlijk. Wat voor mij door een handicap erg belangrijk is. Ook is alles snel bezorgd.Goede service als er is .is gaan. Echt een aanrader

Linniesfashion からの回答
Snelle levering kwaliteit is goed.
Snelle levering kwaliteit is goed.
De site van linies fashion is zeker een aanrader op ens op te kijken.

Super leuke kleding
Super leuke kleding, snel verzonden en netjes ingepakt en snelle service qua vragen.

Linniesfashion からの回答
Je krijgt niet al je geld terug
Ik had een mooi pak besteld maar de maat was niet goed terwijl ik maat 44 heb en erbij staat dat het tot maat 48 kan. Dus denk je dan stuur ik het retour en krijg je gewoon je geld terug. Maar helaas is dat niet het geval.
Je krijgt maar een deel van je geld terug en niet alles zoals het hoort.
Je moet de retour kosten betalen a 6.95 (dat snap ik dan nog)
Vervolgens word het retourbedrag a 6.95 in mindering gebracht voor de verzending heen vind ik nogal vreemd en dan ook nog 1.25 omdat ik met klarna het besteld. Dus voor iets wat ik retour heb gestuurd betaal ik nu dus 15.15 en ik heb helemaal niks.
Ik zal daar niet bestellen

Super kleding gescoord
Heb weer leuke kleding gescoord bij Linniesfashion. Kreeg erg veel complimenten toen ik de blazer jas aan had. Hij zit ook heerlijk en is voor deze tijd van het jaar een prima tussen jas. Van de winter zou je hem gewoon als blazer kunnen dragen in en om het huis. Ook de flair spijkerbroek zit super.
Koop regelmatig hier mijn kleding, ze hebben echt veel keus en de prijzen zijn niet duur, en voor ieder lichaam hebben ze kleding. Ook gaat Lin elke week weer op inkoop en komt er dus op vrijdag weer een nieuwe collectie op de site, zit er altijd om 19.00 klaar voor. De tiktok’s zijn ook super leuk om naar te kijken, gezellig inpakken met de meiden en je kan ze dan van alles vragen over de kleding die je evt wil kopen. Op insta deelt Lin wanneer ze op inkoop gaat en wat er weer op voorraad is of komt en wanneer de claim avonden zijn. Die zijn ook altijd super gezellig.
Nou ik ben blij met mijn aankopen en meiden ga zo door!!

Linniesfashion からの回答
Eindelijk leuke fashion voor de curvy…
Eindelijk leuke fashion voor de curvy vrouw, altijd leuke collecties. Afgelopen week 3 pakketjes in 1 week besteld dat zegt al genoeg!!! Blij dat ik linnies heb ontdekt

Perfecte service en producten
Snelle levering. Goede info op de socials gekregen. Mooie producten 😉

Een top shop
Leuke kleding en een goede klantenservice. Er wordt ook echt met je mee gedacht en krijgt altijd eerlijk antwoord. De lives op tiktok zijn ook altijd gezellig, alsof je er echt bij bent.

Prijs kwaliteit is top
Prijs kwaliteit is top. Pasvorm ook en binnen 2 dagen al binnen. Heel fijn om hier wat te bestellen.

Linniesfashion からの回答
Super leuke webshop ' met geweldige…
Super leuke webshop ' met geweldige service , en kwalitatief mooie producten!
Ik ben fan ❤️
Ik bestel nu ongeveer drie jaar bij lin , en blijf elke seizoen terug komen voor nieuwe leuke dingen.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。