Hur tÀnker ni med den virtuella kön egentligen? SÀmst!! Helt ovÀrt att betala sÃ¥ fruktansvÀrt mycket pengar nÀr man inte hinner Ã¥ka nÃ¥gonting dÃ¥ köerna tar 50 min pÃ¥ allt.. t.o.m attraktionerna i kan... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Honestly the thing about Liseberg is that itâs incredibly mixed, if you come during the weekends at like, letâs say 15:00, yeah no expect lines that last from approximately 30-60 minutes waiting time... ãã£ãšèŠã
Otroligt hur lite personal som jobbar hÀr. Det Àr ett fÃ¥tal arbetare som ska handskas med en mÀngd besökare och det fungerar inte. Jag pratade med nÃ¥gra som jobbar dÀr och de berÀttade att nÀstan inge... ãã£ãšèŠã
Inget för familjer med barn som har speciella behov, slussades runt en timme mellan servicedesk, vanliga kassor, fick köa igen för att personalen gjort fel vid service desk, det nya systemet med att m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aldrig igen
Liseberg slÀpper in alldeles för mycket folk vilket resulterar i ett inferno på gångstråken och evighetslånga köer till attraktionerna, matstÀllen och i viss mån toaletter. Vi fick vÀnta till 17-tiden för att kunna Àta lunch sittandes och då satt vi mest och tyckte synd om den sönderstressade personalen. Rovdrift på mÀnniskor, såvÀl barnfamiljer som vill ha en rolig dag och unga sommarjobbare. Ledningen borde skÀmmas.
Uppdatering: efter att ha gett feedback per e-post till Liseberg fick jag ett oförstÃ¥ende svar dÀr de bland annat skrev âDock Àr vÀntetiden en del av upplevelsenâ. Detta Àr alltsÃ¥ inget de sjÀlva ser som konstigt.
Overfyldt turistfÊlde
Fin park med alt, alt, alt for mange gÊster. Det virker decideret som en pengemaskine og overfyldt turistfÊlde. Alle steder - selv de mindste karruseller til bÞrn - har mere end en times ventetid. Helt forrykt og ikke ok. Jeg er sÊrligt forarget da parken ejes af GÞteborg kommune. Vi kommer ikke igen.
Service er ikke eksisterende
Service er ikke eksisterende. Tag en tur til Fårup sommerland og få en uddannelse.
Personalet virker umotiverede
Personalet virker umotiverede. GÞr ikke nok for at få fyldt forlystelserne ordentlig op på en dag, hvor de har lukket alt for mange ind. Har vÊret i 4 timer og kun prÞvet to forlystelser.
Tappade bort mitt Ã¥kband och försökteâŠ
Tappade bort mitt Ã¥kband och försökte fÃ¥ tillbaka de men blev utslÀng 4 öl in för dom tyckte jag âva för fullâ. Riktigt skÀmt. Bortkastade 600kr nÀr man försöker ha roligt
Förstår inte riktgt hype med Liseberg
Förstår inte riktgt hype med Liseberg.
Idag var vi dÀr för första gången med min 3-åriga son (sjÀlvklart hade jag besökt parken sjÀlv förr). Trots otroligt dåligt vÀder så var det Àndå ganska mycket folk.
Vi köpte de dyraste âall-inâ biljetterna. Det enda vi kommer att komma ihÃ¥g Àr låååånga köer till allt, dÃ¥lig och dyr snabbmat, ganska oengagerad personal.
Fattar inte hur de kan ta sådana priser för det hÀr de erbjuder.
Kommer inte tillbaka.
Incompetent rude young personnel
Today, our family visited Liseberg, and unfortunately, our experience was far from pleasant. During one of the rides, my daughter's bunny ears fell off, landing in an area accessible to the staff. The attendant on duty saw this but, being alone at the time, asked my daughter to return in half an hour to retrieve them. When we returned about 40 minutes later, we encountered three new attendants who rudely insisted that the bunny ears did not belong to us and told us to leave in an extremely discourteous manner. This unacceptable and degrading behavior is shameful and completely ruined our day at the park.
Hotful personal i helix kön âŠ
Jag och mina vÀnner var dÃ¥ i virtuela kön in till helix och hade 1-2 minuter kvar tills vÃ¥ran Qr-kod gick att scanna, dÃ¥ sÃ¥ mötes vi av 2 personaler som var vÀldigt otrevliga av sig och bad mig vara tyst. Dom bad oss sedan gÃ¥ ner för trappan igen eftersom det var 2 minuter kvar för oss att gÃ¥ in. NÀr vi dÃ¥ kommer upp igen var dom otrevliga ytterligare en gÃ¥ng men vi fick dÃ¥ komma in. NÀr jag och min kompis var framme vid portarna in till sjÀlva slÀtterna sÃ¥ fick jag gÃ¥ förbi men dÃ¥ kommer det en personal som sÀger Ã¥t min kompis att inte göra sÃ¥dana saker hÀr, dÃ¥ frÃ¥gar han vad han har gjort men personalen svarar inte utan tvingar ut honom, under detta sÃ¥ sÀger personalen vÀldigt fula ord som jag absolut inte tycker Àr okej pÃ¥ ett stÀlle dÀr det bland annat finns smÃ¥ barn, han puttar dÃ¥ min kompis i trappan och skriver â kÀften â Ãr det verkligen en bra personal att ha dÀr dÃ¥ ? Som dessutom kan skrÀmma andra barn. Jag och min kompis ska försöka ta kontakt med Liseberg och i vÀrsta fall polisanmÀla denna situation, tror inte personalen fÃ¥r agera sÃ¥.
Helix kön
Jag var i den virituella kön till helix och så Àr det en minut kvar tills jag får min QR kod dom hade vÀldigt mycket attityd nÀr dom skulle blippa mina biljetter för jag var 1 minut för tidig.nÀr jag kommer fram för att åka så kommer det en personal som skriver att jag ska gå dÀr ifrån och puttar på mig jag frågar vad jag har giort men han skriker och puttar och sÀger att såna som mig ska inte va dÀr han puttar mig ner för trappan
Han började gÃ¥ uppÃ¥t igen för trappan dÃ¥ sa jag passa dig dÃ¥ börja han jaga mig och skrika âvem ska passa sig â
Han skriker âspring hor ungeâ
Tycker det Àr fruktansvÀrt av Liseberg
Detta har Àven polisÀnmÀls
Liseberg krossar min dröm att få se Lillasyster hos dem på lördag
Liseberg nobbar mitt vanliga lÀkarintyg för ledsagare och då jag inte hinner få en påskrift på deras innan helgen så får jag stanna hemma och missa lillasysterkonserten som jag sett så fram emot.
Tack för att ni krossar drömmar Liseberg.
Fin och vÀlstÀdad park
9e Ã¥ret i rad (exklusive corona-Ã¥ret) vi besöker Liseberg. Bra att vara lite strategisk och ta en helg off-season för att slippa köerna. Men OJ va dyrt det blivit efter corona! 600:-/skalle och vi Àr en familj pÃ¥ 7 personer. Virtuella köerna Àr jÀttepluss, och funkar bra. Och parken Àr vÀlstÀdad och fin. Mestadels trevlig personal, och vÀldigt mÃ¥nga, sÃ¥ lÀtt att hitta nÃ¥gon att frÃ¥ga. Dock blev vi lite konfunderade om kösystemen. VÀldigt mÃ¥nga nysvenska familjer hade va dom sa âspecial-bandâ och skulle fÃ¥ gÃ¥ före i köerna. Personalen reagerar inte alls pÃ¥ det, sÃ¥ verkar vara nÃ¥got etablerat? Ãr det nÃ¥got nytt integrationsprojekt?
I övrigt tycker vi det Àr jÀttekul att besöka Liseberg och kommer gÀrna tillbaka nÀsta år oxå!
BÀsta GÀstservice
Vill på detta sÀtt tacka den glada unge mannen och dom två unga damerna som fredagen den 3 Maj jobbade på gÀstservice !Med ett leende hjÀlpte dom en förvirrad pensionÀr som hade en krånglande app .HÀrligt att möta så positiva och hjÀlpsamma mÀnniskor nÀr man har ett problem som ni så snabbt löste ! Hans-Arne
Liseberg > Gröna Lund
Liseberg Àr jÀtte bra. Har åkt det flera gånger och det har alltid varit korta köer och det har varit billigt för det man får. Maten Àr bra, de anstÀllda Àr bra och attraktionerna Àr bra. Så mycket bÀttre Àn gröna lund!!!!
Fantastiskt vacker julmarknad
Fantastiskt vacker julmarknad. JÀtteroligt med alla glada nissarna som dyker upp lite överallt. Mycket fin och trevlig tomte. VÀldigt trevlig personal i parken. Kan verkligen rekommendera vackra Liseberg
Minst 1h kö till alla attraktioner 2-3hâŠ
Minst 1h kö till alla attraktioner 2-3h kö för Àta annat Àn korv med bröd.
Liseberg Scandinaviens sÀmsta nöjespark
Extremt otrevlig och ointresseradâŠ
Extremt otrevlig och ointresserad personal!
Hade jag kunnat ge 0 stjÀrnor sÃ¥ hadeâŠ
Hade jag kunnat ge 0 stjÀrnor så hade jag gjort de.. Detta var en stor besvikelse. Stå i köer från 40 min till 1.5 tim för o se nåt på 5 min på haloween. Min upplevelse var stå o trÀngas med folk 97 % av tiden... man hann inte göra nånting. Jag hade hoppas få uppleva mer Àn o stirra rakt in i bakhuvudet på folk.. churros var ingen höjdare heller. Jag Àlskar churros..
Dyrt o man fick så lite för pengarna
Kommer inte besöka Liseberg på ett tag. Inte vÀrt pengarna lÀngre!
Jag tycker att de borde begrÀnsas mer över antalet inne på Liseberg. Jag tror inte nånting på att de redan har de. Allt för o bara dra in pengar.. nej tack!!
SÃ¥ otroligt besviken- lurad
Så otroligt besviken! Betalade stora paketet och stod upp över 11/2 per sak, både för att åka och gå In till de olika tex korthuset.
Inte på långa vÀgar ok! KÀnner mig så lurad på något vi såg fram emot!
Detta blev absolut sista gången för Liseberg för oss om inget Àndras för detta.
Så få statister i de vi han se.
Ãven en uppstrÀckning till de som jobbar- ett leende eller hej skulle uppskattas som kundâŠ
Köer pÃ¥ 90-100 min till HalloweenâŠ
Köer på 90-100 min till Halloween attraktioner. Inte OK med så långa köer, man betalar mycket för intrÀde och åkpass och står i kö 95% av tiden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã