Hur tÀnker ni med den virtuella kön egentligen? SÀmst!! Helt ovÀrt att betala sÃ¥ fruktansvÀrt mycket pengar nÀr man inte hinner Ã¥ka nÃ¥gonting dÃ¥ köerna tar 50 min pÃ¥ allt.. t.o.m attraktionerna i kan... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Honestly the thing about Liseberg is that itâs incredibly mixed, if you come during the weekends at like, letâs say 15:00, yeah no expect lines that last from approximately 30-60 minutes waiting time... ãã£ãšèŠã
HÀr under högsommaren men har som mest stÃ¥tt 20 min i kö till dem mest populÀra attraktionerna. Man hinner alltsÃ¥ med vÀldigt mÃ¥nga Ã¥k. TrÃ¥kigt att gasten Àr stÀngd fast ÀndÃ¥ inte dÃ¥ den Àr trÃ¥kig Ànd... ãã£ãšèŠã
Otroligt hur lite personal som jobbar hÀr. Det Àr ett fÃ¥tal arbetare som ska handskas med en mÀngd besökare och det fungerar inte. Jag pratade med nÃ¥gra som jobbar dÀr och de berÀttade att nÀstan inge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alldeles för mycket folkð
SlÀpper in alldeles för mkt folk.
SlÀpper in alldeles för mkt folk.
Att betala 500:- per person för att stå i kö 99% av tiden till precis allt, som mat attraktioner mm Àr så dåligt.
DELA UPP ER INNAN!
Vill/ hinner man åka fler Àn 3 grejer. Köp åkband.
Ãr virtuella köer stÀngda innan du gÃ¥r in ÃR det mycket folk. SÃ¥ vÀnta med att bestÀmma Ã¥kband eller biljetter till samma dag.
Ska man köpa biljetter Àven om man Àr osÀker på köerna . RÀkna 1 karusell i timmen och köp alla biljetter på en gång! så slipper man hålla på med det.
Man ser inte på kartan översikt vad grejerna heter så det Àr svårt att hitta om det Àr mycket folk och lite kort om tid.
Kolla kartan lite innan så du vet vart du Àr i parken.
Ta den vanliga kön om det Àr mycket folk . Dela upp er om ni Àr fler! ALLA vill olika! BestÀm tid för uppsamling.
Pinsamt lÃ¥nga köer i vanlig ordningâŠâŠ
Pinsamt långa köer i vanlig ordning⊠galet mkt folk ⊠köer till allt 30-60 min. Nåt måste ju göras. SkÀrpning Gbg.
Sonen snubblade och slog upp knÀtâŠ
Sonen snubblade och slog upp knÀt rejÀlt och fick hjÀlp av personalen med rullstol till sjukstuga dÀr de tvÀttade och satte förband tills vi tagit oss till akuten. Vi fick avbryta dagen 4h före stÀngning och blev erbjudna fyra nya åkpass med entre en annan dag utan att ha bett om kompensation. Familjen vÀldigt nöjda med dagen fram till olyckan.
Alldeles för mycket folk i parken medâŠ
Alldeles för mycket folk i parken med långa köer som följd. Dessutom stÀngde dom av attraktionen vid 2 tillfÀllen nÀr vi precis köat fÀrdigt. Måste bli en förÀndring annars Àr det sista gången vi kommer hit.
SkÀrpning Liseberg!
Otroligt besviken
En upplevelse nÀr ockrarna inte slÀpper in oseriöst mycket folk i parken. Nu bara kaos. Barnfamiljer lÀgger många tusenlappar på boende entré åkpass mm för att få stå i kö 40-50 min per åkattraktion. Måste sÀttas ett tak för vad som Àr rimligt antal att slÀppa in. Ska ju vara en upplevelse, inte en dag av köer. Mina barn var extremt missnöjda med besöket o vi betalade många många tusenlappar för denna helg. Tveksamt om det kommer ske igen, tyvÀrr. Vanligt folk blir lurade som vanligt nÀr pengar styr. Vet det inte blir nån förÀndring men fy tusan så illa skött.
Besviken besökare
Otrevlig personal och bemötande
Allt gått bra tills i slutet av dagen nÀr jag stod i kön för att reservera en plats till min 11 åriga son för att åka Balder. Han fick inte åka för att han var tvungen att lÀmna platsen för att gå på toan och jag stod kvar i kön och lÀt alla de andra gå före mig, det var sista tiden innan de stÀngde kön då tillÀt personalen inte sonen komma in Àven nÀr jag sa att jag skulle byta min plats med sonen efter mer Àn 30 min totalt vÀntetid. Hoppas att den otrevliga som förstörde sonens första upplevelse på Liseberg Àr nöjd med sig sjÀlv att den betedde sig elakt mot ett barn. Jag hade önskar att den hanterat Àrendet sakligt och inte varit otrevlig mot ett elvaåring barn som var kissnödig på det sÀttet. Hoppas att Liseberg anstÀller trevliga proffsiga personal och inte bara billig personal.
Vi stannade totalt tre dagar pÃ¥âŠ
Vi stannade totalt tre dagar på Liseberg. Sonen åkte ca 21-24 karuseller varje dag. Jag sjÀlv som inte åker njöt av blommor, spel o att titta på folk,
VÀrt ett besök om tidpunkten Àr bra
VÀrt ett besök om tidpunkten Àr bra, men ett stort gapande pÃ¥ âgÀngâ som hÀnger dÀr och beter sig antisocial
Mycket kan bli bÀttre.
Det Àr mycket egentligen som kan förbÀttras.
Var dÀr 3 augusti och har 30 mil enkel vÀg till Göteborg.
Var i parken från kl. 11-22 och betalade nÀrmare 2500 spÀnn för åkband och intrÀde för 4 personer, 2 vuxna och 2 barn och hann inte allt pga köer.
Kötid 30-50 minuter Àr inte acceptabelt.
Max 20 min nÀr man betalar nÀrmare 600 spÀnn för intrÀde/åkband per person..
Barn har inte samma tålamod som vuxna och efter 20 minuters köande börjar de bli rastlösa och Àven andra barn i kön tyckte de var jobbigt.
Ãnnu mer irriterande nÀr personalen inte ens fyller karusellerna till max utan lÀmnar en hel del tomma platser för att vissa inte vill Ã¥ka brevid nÃ¥gon annan och nÀr vissa hela familjer med 3-5 personer med intyg pÃ¥ en person (som inte kan stÃ¥ i kö pga nÃ¥gon diagnos) bokstavligen bara gÃ¥r förbi kön inför alla andra köande barn som vÀntar tÃ¥lmodigt.
(Har förståelse för rörelsehindrade och att de kan få en "VIP" men i detta fall var de inte rullstol eller någon sådana rörelsehinder)
Långa köer till mat/godis osv.
På tok för lite sittbÀnkar att slå sig ner och vila på i parken.
Spelhallen var riktigt hÀftig, men tyvÀrr Àr många maskiner helt sopslut i knapparna pga att folk har bokstavligen spelat sönder de.
Ãven andra spelmaskiner som man fÃ¥r betala pengar i mot KÃ¥llerado och andra stÀllen var urusla och fungerade mycket dÃ¥ligt.
Virtuella kön Àr ju ett uruselt SKÃMT!
Försökte många gånger att boka en åktur under dagen , antingen max 1 person eller fullbokat.
NÀr jag vÀl lyckades få en tid så var den om 3 timmar. StÀllde oss i vanliga kön och fick åka efter 30 minuter.
Plus dÀremot till Hamnkrogen. Mycket god mat, vi hade inte bokat bord, men fick ett bord omgående.
Tips till besökare. Köp regnponcho på Biltema för 29 spÀnn istÀllet för att pröjsa 90 spÀnn på Liseberg.
Tips till Liseberg, ha ett max på slÀppta åkband så kötiden blir max 20 minuter.
Ãr tveksam till att besöka parken igen pga alla köer och mÀngden folk, det var svÃ¥rt att ens navigera fram pÃ¥ de "stora" gatorna i parken pga folkmÀngden.
FruktansvÀrt mycket folk!
FruktansvÀrt mycket folk!! Lååånga köer! Man hinner inte åka så det Àr vÀrt pengarna för åkpass. Hann åka 5 attraktioner på en hel dag. Var dÀr från öppning till de stÀngde.
FruktansvÀrt dyrt och långa köer
FruktansvÀrt dyrt och långa köer, sista besöket på Liseberg för min del
För mycket folk, dyrt och kö
För mycket folk, 20-30min kö för att köpa sockervadd, mat 1tim(850kr) för tråkig mat.
Dyrt och långa köer till allt. Folk som trÀnger sig.
Spela inte pÃ¥ âklomaskinernaâ dem har blivet ett skÀmt.
Om jag får min vilja igenom åker aldrig vår familj dit igen.
Ville ge mina barn en rolig upplevelse men inte ens dem tyckte det var så roligt.
Toppendag
Hade en fantastisk heldagdag pÃ¥ Liseberg. Var lite rÀdd med alla dÃ¥liga recensioner sÃ¥ hade förvarnat sonen att förvÀnta sig det vÀrsta men vi Ã¥kte 18 attraktioner pÃ¥ en dag (4 genom virtuell kö), var först i kön till sockervadd och glass. Hade bokat bord till lunch men fick ÀndÃ¥ stö i kö 20 min vilket var lite drygt. Men vacker plats, sÃ¥ mycket att göra och mÃ¥nga attraktioner om man Àr 133 cm. Min son som Àr 8 Ã¥r hade sin livs bÀsta dag och vill Ã¥ka tillbaka ð Absolut köer, men hade vÀntat mig vÀrre men helt ok sÃ¥ kanske lÃ¥g mina förvÀntningar rÀtt och att vi hade vÀrre köer pÃ¥ Gröna Lund nÀr vi var dÀr midsommarhelgen. Underbart vÀder hade vi ocksÃ¥ âïžð
Ett besök på Liseberg den 11/7
Ett besök på Liseberg den 11/7 som man helst vill glömma. Alldeles för mycket folk i parken och timslånga köer till allt. GÀllde Àven mat och Kaninlandet
Hade det funnits någonstans på Lisebergs hemsida som visar hur mycket folk som var i parken eller hur många åk-pass som sålts skulle vi aldrig åkt hit denna dag. Dyrköpt misstag.
Det måste finnas ett max antal och om detta inte nåddes denna dag så borde det sÀnkas
Vem har kommit pÃ¥ idén med virtuella köerâŠâŠ.. TÀnk efter, det Àr endast gjort för att tjÀna pengar. Om alla hade stÃ¥tt i köer hade ingen spelat pÃ¥ rouletthjul, kört kampsport mm. Nu gjorde man sÃ¥dant den kvarten som var kvar innan min tid var inne.
LÀgg era pengar någon annanstans.
Vilket skÀmt till Nöjespark
Vilket skÀmt till Nöjespark ! Betala 3000kr i åkpass/intrÀde, 900kr för mat. För att få åka 4 karuseller, vÀnta på mat i 2 timmar och slå sig fram bland folk. Det Àr ju ett skÀmt. SÀtter inte min fot i den hÀr parken igen !
Har betalt en tur for 10 mennesker tilâŠ
Har betalt en tur for 10 mennesker til Liseberg i alderen 2-52 år. Det fortrÞd vi bittert. Vi havde turbånd nummer 25.000+. Dvs. der var over 25.000 gÊster lukket ind, da vi ankommer. :(
ALT ALT for lange kÞer. ALT for crowded. En rigtig dårlig oplevelse for alle. PrÞvede max. 3 forlystelser pr. person. En enkelt nåede slet ikke at prÞve noget!
Her kommer vi nÊppe igen - og kommer ikke til at anbefale til andre. :(:(:(
Köhelsicke
Vi hade sett fram emot Liseberg och besöket och svalde med förtret de hutlösa priserna för intrÀde och åkband till alla, mot löfte om obegrÀnsade möjligheter för hÀrliga åk i de 42 attraktionerna. Vi hade dock inte faktorerat in att halva Norden gavs samma möjlighet och att Liseberg förvandlades till en enda tjock, svart massa av folk med milslånga köer till samtliga attraktioner, tombolabodar och matstÀllen. Det gör det svårt att inte irritera sig över Liseberg pengagirighet nÀr inslÀppet försvårar en god upplevelse. ALDRIG Liseberg i turistsÀsongen igen, men uppmaning till att begrÀnsa biljetter till 25 %, så man bara behöver stå max en halvtimme i kö. SkÀrpning!
Minne för livet...eller rÀttare sagt...men för livet
Ã
kte dit med 3 förvÀntansfulla barn som lÀngtat efter att fÃ¥ besöka Liseberg. Men det som mötte oss var ett evigt köande och alldeles för mycket folk i parken. Vi hann Ã¥ka 8 Ã¥k pÃ¥ 9,5h!!! Jag kontakta kundservice för att berÀtta om vÃ¥r upplevelse, dÀrifrÃ¥n fÃ¥r jag ett nonchalant mail med förklaring att köande Àr en del av upplevelsen, 60-80minuter kö Àr att förvÀntas och om man Ã¥ker mer Àn 4 Ã¥k blir det ÀndÃ¥ lönsamt med Ã¥kpass! ð¡
Aldrig mer Liseberg ððððð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹