Wat een professionele aanpak! Nadat ik een gepersonaliseerd dekentje had besteld voor ons zoontje on the way, liet Sara mij heel correct via mail weten dat onze bestelling vertraging had. Ik heb vanda... もっと見る
企業が回答しました
Heb een dekentje voor mijn zoontje besteld, ik ben zeer slecht in kleuren kiezen en combineren (online dan). Dus heb haar meteen na de bestelling een mailtje gestuurd welke kleur ik het beste zou neme... もっと見る
企業が回答しました
PERSOONLIJK & UNIEK Gepersonaliseerde baby- en kinderspulletjes. Wij zijn gespecialiseerd in borduren, laseren en graveren met oog voor detail. Alles wordt naar wens gemaakt, met passie en enorm veel liefde.
Beulk 61, 2275, Wechelderzande, ベルギー
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
echt prachtig
wat je ziet is wat je krijgt en top kwaliteit
super blij
Mooie rugzak,mooi en netjes verpakt,leuke attentie erbij en een prachtige tekst op een kaartje.

Little Steps からの回答
Heel vriendelijk contact, niks was te veel. Dekentje als kado gegeven- ouders waren heel content.
Topservice en mooie kwaliteit!
S' morgens mijn bestelling online doorgegeven en ik mocht mijn pakketje in de namiddag al gaan ophalen.
Mijn kraamcadeautjes worden steeds met veel enthousiasme onthaald door de gelukkige ouders.
Steeds een snelle levering en mooi verpakt! Heel mooie producten!👌🏻

Little Steps からの回答
Super blij met het dekentje en speenkoortje voor babyzusje binnekort! Super mooi gedaan! 🥰
De bestelling werd zorgvuldig ingepakt en de gepersonaliseerde dekentjes zijn echt om op te eten. Hartelijk dank om dit met zoveel liefde te maken. We kunnen nu enkel nog maar meer uitkijken naar de komst van ons klein wondertje 🤎

Little Steps からの回答
Heel vlotte service. Ik had een vraagje voor ik mijn bestelling kon afronden en dat kon heel snel via whatsapp. Heel leuk dat je op die manier persoonlijk contact kan opnemen. Op mijn vraag werd heel vriendelijk en snel gereageerd! Topservice! Topkwaliteit!

Little Steps からの回答
Hele mooie spullen degelijk materiaal en hele snelle levering !
Het is de tweede keer dat ik iets bestel bij Little Steps. Telkens heel aangenaam verrast!
Al meermaals besteld en telkens super tevreden!
Deze keer iets gekocht uit haar eigen collectie.
Super mooi boekentasje voor ons zoontje 🤍🤍
Eventjes getwijfeld om al dan niet een dekentje te bestellen, maar wat zijn we er blij mee!
Heel goede kwaliteit, heel mooie afwerking. Zoveel keuze om het je helemaal eigen te maken!
In nog geen week tijd kregen we het dekentje al geleverd.
We hebben al verschillende dingetjes gekocht zoals geboortepakjes, fopspeenlintje, knuffeltjes pip en balou (favorietjes van mijn zoontje 🤭), badjassen,... en telkens zijn deze zo mooi! Mooi afgewerkt en superzacht. Daar bovenop krijg je nog eens een leuke ervaring met het shoppen op een duidelijke website en een tof babbeltje bij het afhalen. Sara is echt een topper!

Little Steps からの回答
Ondertussen onze derde bestelling bij Little Steps en elke keer weer tevreden over de service en kwaliteit. Vooraf even afgetoetst of een vrij snelle levertermijn haalbaar was en Sara heeft er weer netjes voor gezorgd. Absoluut een aanrader om lokaal te bestellen!
we bestelden een rugzakje, een muts en een sjaal. Deze waren allemaal zorgvuldig ingepakt en helemaal zoals besteld in orde! Ook zeer vriendelijk ontvangen in het winkeltje! Ons zien ze zeker nog terug!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。