Wat een professionele aanpak! Nadat ik een gepersonaliseerd dekentje had besteld voor ons zoontje on the way, liet Sara mij heel correct via mail weten dat onze bestelling vertraging had. Ik heb vanda... もっと見る
企業が回答しました
We hebben al verschillende dingetjes gekocht zoals geboortepakjes, fopspeenlintje, knuffeltjes pip en balou (favorietjes van mijn zoontje 🤭), badjassen,... en telkens zijn deze zo mooi! Mooi afgewerk... もっと見る
企業が回答しました
De bestelling werd zorgvuldig ingepakt en de gepersonaliseerde dekentjes zijn echt om op te eten. Hartelijk dank om dit met zoveel liefde te maken. We kunnen nu enkel nog maar meer uitkijken naar de k... もっと見る
企業が回答しました
Heb een dekentje voor mijn zoontje besteld, ik ben zeer slecht in kleuren kiezen en combineren (online dan). Dus heb haar meteen na de bestelling een mailtje gestuurd welke kleur ik het beste zou neme... もっと見る
企業が回答しました
PERSOONLIJK & UNIEK Gepersonaliseerde baby- en kinderspulletjes. Wij zijn gespecialiseerd in borduren, laseren en graveren met oog voor detail. Alles wordt naar wens gemaakt, met passie en enorm veel liefde.
Beulk 61, 2275, Wechelderzande, ベルギー
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik had niet gezien dat het beige borduursel was zoals op de foto en had wit gekozen, Sara contacteerde mij of ze de beige kleur mocht nemen zoals op de website. Super goede service met steeds een leuke attentie en bedankkaartje. 🤗

Little Steps からの回答
Zeer tevreden met mijn bestelling. Enige kleine minpunt is dat er weinig flexibiliteit is in de ophaalmomenten.
Een hele goede service en ze is heel behulpzaam. Ik raad het zeker aan om hier te bestellen. Heel mooi resultaat.
Perfect wat ik wou! Snelle service, vlotte levering. Ik doe zeker nog een bestelling bij Little Steps!

Overzichtelijke site
Vlotte bestelling
Veel keuze in kleur,lettertype en symbooltjes
prachtige borduurafwerking,
kortom heel mooi mini rugzakje voor de kleinzoon!

Little Steps からの回答
Het is de 2de keer dat ik bestel bij Little Steps. Opnieuw mooi en verzorgd ontvangen. Snelle verzending!
Volg haar zeker op Instagram, altijd leuk om mee te volgen.
Ma wauw wauw wauw, ik bestelde vrijdag en kreeg dit vandaag (dinsdag) gewoon al thuis geleverd! En tis zo mooooi kan ni wachten om het te tonen aan vrienden en familie. Ik raad u zeker aan iedereen aan 😍

Little Steps からの回答
Eerste keer dat ik iets heb besteld , waaaw zo mooi en met zoveel liefde ingepakt , is voor herhaling vatbaar , dankuwel lieve Sara , grtjs Liliane
Al vaker bij Sara besteld en altijd zeer tevreden! Zo een mooie, degelijke kwaliteit heb ik elders nog niet gezien (zowel van de materialen als het borduren zelf). Echt een aanrader!!

Little Steps からの回答
Supermooi dekentje van goeie kwaliteit!
Snelle levering en een extra cadeautje bij. Bedankt!
Ik, als oma, vind deze toilettassen met naam erop een mooi en nuttig kerstgeschenk voor mijn kleinkinderen. Als ze komen logeren…
Toiletzak: mooie afwerking, leuk borduurwerk, goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Little Steps からの回答
Little steps is echt een van de beste webshops voor geborduurde artikelen die er is!
Al + 5 jaar vaste klant! Heb denkik elk artikel van Sara haar webshop al eens besteld, van dekentjes tot slabben, handdoeken etc! Zelfs een badjas voor mezelf. Top kwaliteit!!
Sara denkt ook mee en adviseert je waar nodig!
De verzending is super snel alles is netjes verpakt.
Ook als je twijfelt over een artikel of niet goed weet wat of hoe kan je haar altijd een berichtje sturen. Ik ken geen shop die zo snel antwoord!
Voor wie nog zou twijfelen, niet doen!
Oprecht zo tevreden 🤍🤍
Perfectie bestaat niet maar Little steps komt toch de perfectie nabij!
Ik zou nog 10 kinderen maken om alles nog eens opnieuw te kunnen bestellen, het is allemaal zooooo mooi.

Little Steps からの回答
Snelle levering, heel fijne attentie in de doos en product ziet er perfect uit! Super blij!

Snelle service!
Zondag avond besteld en dinsdag al in huis.
Heel mooi dekentje en goede kwaliteit.
Bedankt! 😍

Little Steps からの回答
Al 3x besteld maar zal zeker niet de laatste keer zijn. Mooie spulletjes, mooi verpakt. Leuk om zelf te houden en om cadeau te geven... Prachtig werk
Fantastische service en top kwaliteit! Een warm en persoonlijk bedrijfje. Net iets waar je naar op zoek bent als het over zulke producten gaat 🥰❤️
Heel Goede kwaliteit. Heb al voor de een dekentje met naam besteld voor cadeau te doe nu. Ik En heb alleen maar complimenten over gehad. Ik heb ook al voor mijn eigen dekentjes en toilettasje besteld. Niks op aan te merken. De naam komt ook niet los. Snelle verzending en met heel veel zorg verpakt. Sowieso de moeite waard om hier te bestellen.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。