Littleshop レビュー

1. 子供の店
  2. ベビー用品店
  3. 屋内の遊び場

当該企業による記述

LittleShop er et lille nyt dansk brand fra 2024. Vores fokus er at udvikle samt finde produkter til børn og hjemmet, som vi mangler i vores hverdag som familie. Det sortiment som vi udbyder, er derfor nøje udvalgt med fokus på kvalitet, funktionalitet og design. Vi håber, at både I og jeres børn vil tage ligeså godt imod vores produkter, som vi selv har herhjemme. God leg!

優良

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

レビューの確認を行います

Fik pengene retur

Havde en god oplevelse efter et køb. Fik pengene retur på tæppe pga. den ikke havde den rigtig farve som på billedet.
God service og behandling.

2026年5月5日

Super skønt tæppe

Kan kun anbefale deres Vetus tæppe. Ungerne elsker det og tog det i brug i samme sekund det kom ind ad døren. Super blødt og fantastisk til børn der elsker at hoppe og tumle. Vi fik super god service af Littleshop, som skrev retur så snart tæppet var tilbage i den ønskede størrelse og farve. Det er faktisk så godt, at bedsteforældrene måtte have et hos dem selv.

2026年3月20日

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er meget glade for vores nye Vetus tæppe i lysegrå. Kvaliteten er god, dejlig blødt, farven er flot og selvom tæppet havde ligget i vakuum, foldede det sig helt ud på få timer.
Den service vi fik, er heller ikke til at klage over. Hurtigt svar på spørgsmål og hurtig forsendelse! 😍

2025年10月17日
5つ星のうち5の評価

Super soft and comfy, high quality

I was looking for a soft and high quality carpet/playing mat where I can also feel comfortable, not just our daughter. This is exactly what we needed. It is nice to her sensitive skin, and I can easily sit for hours with her on it. A nice addition to our living room, love the colour snd easy to keep it clean.
Of course she prefers to play next to it and not on it most of the time, but me and my husband enjoys watching the kid from the carpet.😅
I sent back one carpet similar thwn this before from a different company, but this one looks exactly like the pictures.

2025年6月16日
5つ星のうち5の評価

Det var en fin oplevelse med køb.

Det var en fin oplevelse med køb.
Nem hjemmeside, ok pris.
Håber tæppet lever op til forventningerne, det er en gave. 🎁
Gaven er afleveret, tæppet er skønt.

2025年4月25日

Littleshop からの回答

Tusind tak for de flotte stjerner og fine anmeldelse!
Vi håber, at gaven skaber glæde og alle bliver glade for tæppet.
Rigtig god aften :)

Kan anbefales

Virkelig god legetæppe, vi købte en 2x2 m og den passer perfekt ind i stuen. Efter vi fik legetæppet, så gik der ikke længe før min datter rullede fra den ene side til den anden og begynder nu at bevæge sig rundt og at trække sig frem og tilbage. Jeg er sikker på det er fordi hun har mere plads, ligger dejligt på memory foam og det bløde tæppe, at hun udviklede sig hurtigt.

2025年2月7日

Littleshop からの回答

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse af vores Vetus tæppe. Hvor er vi glade for at I og især din datter er vilde med tæppet :) Du beskriver lige præcis, hvad vi selv manglede til vores søn i den alder og hvorfor det skulle blive det første produkt i vores sortiment. Tak og god leg!

Genialt tæppe

Genialt tæppe!
Det er tykt, super blødt og skridsikkert og bare perfekt som legetæppe. Vores søn elsker det og det gør forældrene også da man ikke længere får ondt i ryggen af at ligge og lege på gulvet.
Leveringen var super hurtig og smart indpakket.
Kan varmt anbefales 😊

2024年12月9日

Littleshop からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen! Hvor er vi glade for at jeres søn elsker det - og ikke mindst, Jer som forældre. Der bruges så mange timer på gulvet sammen, så det skal helst være så komfortabelt som muligt :) Tak og god leg!

5つ星のうち5の評価

Fantastisk tæppe os forældre ikke har lyst til at forlade igen

Hurtig levering.
Nem og overskueligt at bestille produktet med gode beskrivelser af tæpperne.
Farven passede med tæppets oprindelige farve - så farverne på webshoppen er til at regne med.
Dejlig historie bag webshoppens oprindelse.
Tæppet var godt pakket ind men tæppet foldede sig hurtigt ud og folderne forsvandt.

2024年11月21日

Littleshop からの回答

Fantastisk overskift! :) Tusind tak for de 5 stjerner og de meget fine ord - og ikke mindst for endnu en bestilling til det andet børneværelse. TAK og god leg!

En drøm af et tæppe!

Det blødeste (!!) tæppe til leg på gulvet der findes. Vi er fan ⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtig levering og super kundeservice!

2024年11月28日

Littleshop からの回答

Vi er fan af den meget flotte anmeldelse! :) Tusind tak for de flotte ord og for at bestille til begge de fine børneværelser. TAK og god leg!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。