レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

windows 10 pro key besteld, deze was al gebruikt. krijg ik na een hele hoop gemail een nieuwe. dit gaat een tijdje goed totdat ik windows opnieuw installeer, key zou gewoon windows weer moeten activer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik begrijp die slechte recensies niet goed,ik koop er al jaren livegold kaarten en heb er nog nooit problemen mee gehad. Nu heb ik een s serie Xbox gekocht en koop ik nu ook mijn spellen bij hun zond... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Beste Livekaart.nl, Afgelopen vrijdag heb ik bij jullie een xbox live abonnement gekocht. Nu probeer ik al twee dagen de ontvangen code in te voeren op mijn console, maar zodra ik de code heb ingev... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

heb maandag xboxlive voor 3 maanden gekocht bij livekaart.nl echter is deze code al in gebruik heb contact gehad met mircosoft support helaas reageren ze niet terug en zie ik dat ermee mensen... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ビゞネス サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Livekaart.nl is het adres voor Xbox Live Kaarten, waaronder Xbox Live Gold abonnement voor 1 maand, 3 maanden of 12 maanden. Ook kun je bij ons terecht voor Xbox Gift Cards.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Onleesbare en ongeldige code ontvangen

Ik heb een code besteld maar de email met de code die kreeg ik nooit. De code die na mijn betaling was ontvangen is onleesbaar! En het is ook een trial als ik het goed heb ontcijfert

2016幎2月5日

Beste Marcel,

Helaas heeft u geen referentie opgegeven en kan ik niet inzien waar het fout is gegaan. Dat er Trial op staat hoeft geen probleem te zijn, dit staat op alle codes die korter dan 3 maanden zijn. Als uw code nog steeds niet werkt mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat wij u kunnen helpen.

Aanbevolen!

Snel en eenvoudig LIVE geregeld!

2016幎1月30日

Beste JB,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te vernemen dat alles naar wens is voor u.
Wij hopen u nog vaker goed van dienst te kunnen zijn op onze website!

Vriendelijke Groeten,

LET OP !!!! OPLICHTING

Xbox live gekocht en betaald ook snel een mail met code ontvangen,
maar u raad het al ........ deze code is reeds gebruikt ,
zo te zien aan de recensies hier is dat gebruikerlijk bij livekaart.nl,
wat mij nog op viel na meerdere recenties te hebben gelezen dat deze website zich legitiem voor doet : toch antwoord geven op de recenties en af en toe toch een echte code versturen,
ook geen HTTPS op de website livekaart.nl dus ook geen beveiliging !!!!!
mensen laat u niet verleiden om hier wat te kopen .
dus als u echt van uw geld af wil mag kan u het beter overmaken naar het leger des heils gebeurt er nog iets goeds mee ,

LIVEKAART.NL = OPLICHTING

2016幎1月21日

Beste Rob,

Bedankt voor uw bericht. Onze excuses voor het feit dat uw code niet lijkt te werken. Dit zou uiteraard niet mogen voorkomen en we lossen dit graag voor u op.

Helaas heeft u geen orderreferentie achter gelaten waardoor wij niet in staat om zelf met u contact op te nemen.

Wij willen u vragen om uw gegevens kenbaar te maken bij onze support afdeling via support@livekaart.nl zodat we het verder voor u kunnen uitzoeken.

5぀星のうち1の評䟡

Oplichters. Niet werkende codes en totaal geen communicatie.

Ontvangen code voor 1 maand Xbox Live bleek al gebruikt te zijn, dus was waardeloos. Meerdere malen melding van gemaakt en gevraagd om geld teruggave via het contactformulier op de website, maar geen enkele reactie.

Tip: ga naar livecodes.nl

Super-ervaringen mee. Binnen 1 dag reactie, en al 2 maal meegemaakt dat binnen 2 dagen het geld was teruggestort indien een code niet bleek te werken.

Hier nooit meer, stelletje oplichters...

2016幎1月21日

Beste DV,

Bedankt voor uw bericht. Onze excuses voor het feit dat uw code niet lijkt te werken. Onze codes behoren het uiteraard altijd te doen maar helaas hebben we moeten constateren dat dit in uw geval helaas niet zo was. Onze support heeft dit inmiddels voor u opgelost en het betaalde bedrag heeft u terug ontvangen.
Spijtig te vernemen dat u hierdoor geen goede ervaring heeft gehad met onze website maar wij hopen dat alles naar wens is opgelost en zien u toch graag terug op www.livekaart.nl.

Slecht leesbaar

Wanneer ik de code had ingevuld gaf het steeds aan dat het een gebruikte code was. Zeer onduidelijk code ook die slecht leesbaar was. Voor hulp kon ik nergens iets vinden

2016幎1月20日

Beste klant,

Super!

Snelle levering, binnen een paar minuten live aan het spelen. En ook nog eens goedkoper dan in de winkel!

2016幎1月17日

vertrouwd

Ik ben hier nu twee keer geweest om een kaartje te bestellen. De codes doen het, je hebt ze binnen paar minuten in je mail en het is nog eens goedkoop. Mijn vaste webshop voor livekaarten ;-)

2016幎1月15日

Code in gebruik

Op 22-12 voor 3maanden Xbox live gekocht, bij het activeren bleek de code al in gebruik te zijn. Heb hier inmiddels al 3 keer melding van gemaakt en tot op heden nog niks vernomen van livekaart.nl.
Dat ik een foutieve code heb ontvangen kan gebeuren maar dat er vervolgens niks mee wordt gedaan vind ik heel vreemd.

2016幎1月7日

Beste Erwin Broeders,

Bedankt voor uw bericht.
Wij zien dat u inmiddels een referentie heeft toegevoegd en daardoor zijn wij nu in staat om uw bestelling terug te vinden.
Vervelend dat de code niet leek te werken, wij hebben het verder laten onderzoeken en helaas bleek dat in uw geval inderdaad de code niet op correcte wijze in te wisselen was. We zullen u een vervangende code toesturen en hopen het hiermee naar wens te hebben opgelost voor u.
Excuses voor het ongemak.

gebruikte code geleverd

heb maandag xboxlive voor 3 maanden gekocht bij livekaart.nl
echter is deze code al in gebruik heb contact gehad met mircosoft support
helaas reageren ze niet terug en zie ik dat ermee mensen gedupeerd zijn ermee !! wil graag een oplossing hiervoor van livekaart.nl

Beste livekaart u zegt tegen mij support contact opnemen maar deze neemt geen contact op heb al meerdere malen erna toe gemaild

groetjes dennis4life hotmail.com

2016幎1月6日

Beste Dennis,

Vriendelijke groet, Livekaart.nl

5぀星のうち2の評䟡

reeds gebruikte code gekregen...

Gisteren een xbox Live code gekocht van 3 maanden. Bij het invoeren blijkt dat de code al eens gebruikt is....meteen een mail gestuurd naar livekaart maar nog geen reactie van ze. Niet zo netjes toch?

Beste Evert,

Vervelend om te vernemen dat u problemen ondervond met de code.
We hebben vernomen dat er inderdaad een technisch probleem was met een batch codes.
Indien het niet reeds voor u is opgelost, kunt contact opnemen met onze support zodat zij u zo snel mogelijk helpen hiermee!

3 maanden gekocht, ingewisselde code gekregen

Heb tot nu nog steeds geen reactie gekregen van livekaarten.nl ...
Heb 3 maanden live gekocht en een code gekregen die al ingewisseld was, geamaild en contact gezocht maar geen reactie

Beste Max,

5぀星のうち1の評䟡

Hoe lang duurt het voordat jullie reageren?

Gisteravond een 3 mnd live voor de Xbox gekocht maar deze code is al gebruikt ?
24 uur service staat er op de site... tijd om wakker te worden.

Beste Dennis Hin,

code al gebruik

Gister code besteld.. bij het redeemen van de code bleef me xbox aangeven dat de code al gebruikt was. Geprobeerd contact op te nemen maar livekaart is pas vanaf 4 januari bereikbaar.. nu via een andere site wel een goede code weten te kopen.

Hoop snel wat te horen

2016幎1月3日