windows 10 pro key besteld, deze was al gebruikt. krijg ik na een hele hoop gemail een nieuwe. dit gaat een tijdje goed totdat ik windows opnieuw installeer, key zou gewoon windows weer moeten activer... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik begrijp die slechte recensies niet goed,ik koop er al jaren livegold kaarten en heb er nog nooit problemen mee gehad. Nu heb ik een s serie Xbox gekocht en koop ik nu ook mijn spellen bij hun zond... ãã£ãšèŠã
Beste Livekaart.nl, Afgelopen vrijdag heb ik bij jullie een xbox live abonnement gekocht. Nu probeer ik al twee dagen de ontvangen code in te voeren op mijn console, maar zodra ik de code heb ingev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
heb maandag xboxlive voor 3 maanden gekocht bij livekaart.nl echter is deze code al in gebruik heb contact gehad met mircosoft support helaas reageren ze niet terug en zie ik dat ermee mensen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Livekaart.nl is het adres voor Xbox Live Kaarten, waaronder Xbox Live Gold abonnement voor 1 maand, 3 maanden of 12 maanden. Ook kun je bij ons terecht voor Xbox Gift Cards.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De codes krijg ik snel onvangen na âŠ
De codes krijg ik snel binnen na betaling, super, geen klachten
Snel geleverd via de mail (binnen 3 âŠ
Snel geleverd via de mail (binnen 3 min) na betaling
WAARDELOOS!
Had gisteravond een xbox gold 12maanden gekocht maar de code werkte niet! 'This code has been bought from a different region'
Contact opgenomen met livechat en die persoon draaide er maar steeds omheen terwijl ik 100 keer heb moeten vragen om gewoon mijn geld terug te geven of een goede code dat WEL werkt in NL. livekaarten.nl NIET aan te raden, het gaat steeds vaker mis! Kijk ook maar eens op reviewsites. Echt waardeloos.
PS: De reviews op de site van livekaarten.nl staan niet in chronologische volgorde! Zoek maar eens op 'waardeloos' dan zal je dit bericht ook zien, maar ergens tussen een bericht van 2016 en 2010!!!

Livekaart.nl ããã®åç
Xbox live code al in gebruik
Een xbox live kaart besteld, de code die ik ontvangen heb was al in gebruik. Contact gehad met de helpdesk van xbox en die zeiden dat deze code al actief was sinds juni. 2 mails gestuurd maar nog geen reactie gehad.

Prima service!
Goed bedrijf
Directe levering en werkende code
Directe levering en werkende code! Echter wel een probleem met het activeren, maar dat was toe te rekenen aan de zijde van Microsoft.
Live code voor Xbox live besteld
Live code voor Xbox live besteld. Snel per mail toegezonden gekregen, prima. Door een vermoedelijke storing bij Microsoft kon ik de code in eerste instantie niet activeren. Later via de website de code in mijn account kunnen krijgen. Wat ik tussentijds heb gedaan op het moment dat ik de code nog niet geactiveerd kreeg, een contact formulier ingevuld. Ondanks dat ik het uiteindelijk allemaal gewoon gelukt is helaas tot op heden geen reactie gekregen. Verder dik tevreden en daarom gewoon ****.
fijne site !
fijne site !! je krijgt nadat je betaald hebt gelijk je code!!
Bestelling laat ontvangen
Heb de code eindelijk ontvangen heeft helaas alleen wel lang geduurt maar kan nu eindelijk online gaan hartelijk dank livekaart.nl
Met vriendelijke groet ramon 't hoen
Erg snel en gemakkelijk
Snel en nog belangrijker werkende code âŠ
Snel en nog belangrijker werkende code in de inbox van mn mail.
Super.
Niet werkende codes en geen reactie meer
Na 5x mailen nog altijd geen werkende code. 1x een nieuwe vervangende code gekregen; maar die werkte ook niet. Beide waren 'invalid' en na dit te melden werd mij verteld dat ze wel degelijk werkte en dat het dus aan mij lag.
Na hierop nogmaals te mailen geen antwoord meer terug. Ben nu al dagen aan het wachten om eindelijk online te kunnen gaan.
Geld terug blijkt hier ook geen optie te zijn wanneer de codes niet werken.

Prima snel en betrouwbaar
zegt dat de code al gebruikt is
ik heb voor 3 maanden xbox live gold besteld , code gekregen, code ingevoerd.
alleen geeft die bij het invoeren aan dat de code al eens gebruikt is. (dus hij werkt niet)
contact opgenomen en (nog) geen antwoord gekregen.
dus ik zou graag een nieuwe code willen ontvangen

Livekaart.nl ããã®åç
Ingebrekestelling ivm geen reactie op reeds gebruikte kaart
Gisteren kaart voor 3 maanden gold gekocht, betaald en ontvangen maar de code was reeds gebruikt.
Ik heb een contactformulier ingevuld maar geen reactie gehad. Vanochtend heb ik Xbox live kaart ingebreke gesteld omdat ik de koop wil ontbinden en mijn geld per omgaande terug wil. Ik heb niet ontvangen waar ik voor betaald heb. Mijn zoontje is erg verdrietig omdat ik niet zo rijk ben en geen nieuwe kan betalen.
Toevoeging: vandaag een email van Stephan van live kaart.nl ontvangen waarin hij beweert dat de code pas in gebruik is genomen vrijdagavond 24 maart nadat wij hem aankochten. Ik moest maar bewijzen door contact op te nemen met de klantenservice van Xbox live en dan aan hen vragen een bewijs te sturen als het anders was.
Gelukkig was de dame van Xbox live klantenservice zo vriendelijk het na te kijken en mij een email te sturen waarin zij aangeeft dat de code reeds op 23 maart in gebruik is genomen. Dit bewijs heb ik nu doorgemaild naar Stephan van Live-kaart.
We wachten af. Ik zie op zijn site dat de code voor 3 maanden niet meer voorradig is.

snel en betaalbaar
vanuit je luie stoel snel een code krijgen. Zodra je Live abbo is verlopen kun je direct verlengen, betalen en binnen een paar seconde heb je je nieuwe code.
Goeie service!
Snelle service alleen de afbeeldingen bij de Xbox Live kaarten zijn verwarrend omdat het 't oude logo is van de Xbox 360
Perfect
Perfect afgehandeld, super snelle levering (direct), zeker een aanrader voor 15 euro korting ten opzichte van Microsoft zelf.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã