windows 10 pro key besteld, deze was al gebruikt. krijg ik na een hele hoop gemail een nieuwe. dit gaat een tijdje goed totdat ik windows opnieuw installeer, key zou gewoon windows weer moeten activer... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik begrijp die slechte recensies niet goed,ik koop er al jaren livegold kaarten en heb er nog nooit problemen mee gehad. Nu heb ik een s serie Xbox gekocht en koop ik nu ook mijn spellen bij hun zond... ãã£ãšèŠã
Beste Livekaart.nl, Afgelopen vrijdag heb ik bij jullie een xbox live abonnement gekocht. Nu probeer ik al twee dagen de ontvangen code in te voeren op mijn console, maar zodra ik de code heb ingev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
heb maandag xboxlive voor 3 maanden gekocht bij livekaart.nl echter is deze code al in gebruik heb contact gehad met mircosoft support helaas reageren ze niet terug en zie ik dat ermee mensen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Livekaart.nl is het adres voor Xbox Live Kaarten, waaronder Xbox Live Gold abonnement voor 1 maand, 3 maanden of 12 maanden. Ook kun je bij ons terecht voor Xbox Gift Cards.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prima snel transparant
Direct de code. 12 maanden xbox live voor niet teveel geld. 2e keer en zal het zeker weer doen.
Slecht
Slecht. Code doet het niet en kan nog steeds niet online. Dus gewoon weg gegooid geld

Livekaart.nl ããã®åç
Snel, gemakkelijk en niet duur!
Ik kwam met 1 klik op de knop bij het product wat ik hebben wou. Kreeg netjes een overzicht van andere eventuele keuzes en het was super snel allemaal geregeld.

slecht !!!!
Ik heb vrijdagavond online een xbox live kaart besteld.Netjes betaalt maar wel een verkeerde code toegestuurd gekregen.Heb gelijk een mail gestuurd naar live maar tot heden niks gehoord!!!!.Vind het jammer dat ik ergens voor betaal en als er dan een probleem voorkomt het niet gelijk opgelost word.Beetje jammer dit

slecht
ik heb code voor trial game gekrijgen, niet livegold 48h

Livekaart.nl ããã®åç
Gekochte code werkte niet maar goed opgelost
Site is erg klantvriendelijk. Koop een code voor â¬50 en deze werkt niet. Na contact met klantenservice is de kaart alsnog werkend gemaakt. Snelle reactie en vriendelijke service!

Livekaart.nl ããã®åç
Je betaald meer dan dat je krijgt l.
Je betaald een paar euro meer dan dat je krijgt. Slechte zaak

Livekaart.nl ããã®åç
Snel, betrouwbaar en veilig!
Binnen een minuut had ik mijn xboxlive kaart in mijn mail. Doet precies wat het moet!
geen reactie
xbox live gold voor drie maanden gekocht.
code ontvangen.
code ingevoerd, code wordt niet herkend.
en ja alles correct ingevoerd tot meerdere malen zelfs.
contact opgenomen.
tot nu toe geen reactie gekregen.
ben zeer ontevreden en raad deze site ook niet aan.
hoop dat het nog wordt opgelost!

Snel en Werkend
Alle codes vrijwel meteen binnen, nog nooit een niet werkende code gehad.
Gold kaart gekocht maar werkt niet
Gold kaart gekocht, helaas was deze niet werkend. Hij gaf aan dat ie al in gebruik was. Zou toch graag live spellen willen spelen. Mijn orderbonnen was: 16644086. Jullie kunnen contact opnemen via mijn mail: Dolstra-david@hot

Goede en snelle service
Xbox live code snel binnen in email en dat op een zondag
Waardeloos
Levert producten niet als afgesproken, 1x en nooit weer.

werkt heel goed en snel
Is heel gemakkelijk en snel.
wel jammer dat er transactie kosten aan verbonden zijn zodat je altijd iets meer betaald
verder gewoon goed
Snel en goed maar extra kosten
Bij de meeste is via post gratis verzenden en moet 2 keer voor een bestelling betalen had 2x xbox gift card maar ook 2x extra kosten omdat ik ze niet samen kan bestellen verder is alles goed âº(2x Transactiekosten ⬠1,49)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã