windows 10 pro key besteld, deze was al gebruikt. krijg ik na een hele hoop gemail een nieuwe. dit gaat een tijdje goed totdat ik windows opnieuw installeer, key zou gewoon windows weer moeten activer... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik begrijp die slechte recensies niet goed,ik koop er al jaren livegold kaarten en heb er nog nooit problemen mee gehad. Nu heb ik een s serie Xbox gekocht en koop ik nu ook mijn spellen bij hun zond... ãã£ãšèŠã
Beste Livekaart.nl, Afgelopen vrijdag heb ik bij jullie een xbox live abonnement gekocht. Nu probeer ik al twee dagen de ontvangen code in te voeren op mijn console, maar zodra ik de code heb ingev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
heb maandag xboxlive voor 3 maanden gekocht bij livekaart.nl echter is deze code al in gebruik heb contact gehad met mircosoft support helaas reageren ze niet terug en zie ik dat ermee mensen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Livekaart.nl is het adres voor Xbox Live Kaarten, waaronder Xbox Live Gold abonnement voor 1 maand, 3 maanden of 12 maanden. Ook kun je bij ons terecht voor Xbox Gift Cards.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Werkt echt super
Xbox live voor 12 maanden aangeschaft had de code binnen 10 sec na de betaling al binnen
Niks besteld
Krijg een mail dat ik een jaarabonnement heb besteld. Ik heb helemaal niks besteld. Heb geeneens een xbox. Kennelijk is het dus mogelijk om een bestelling te doen zonder dat het emailadres wordt geverifieerd. Nou kan ik er zelf dus achteraan...contactformulier ingevuld, krijg je ook al geen bevestigingsmail....

Perfect
Heb de codes snel ontvangen via de mail en ze werkte prima.
Een uitstekende service met directe levering op mijn opgegeven email adres.
Een uitstekende service met directe levering op mijn opgegeven email adres. Je hoeft je mail geen eens te openen de code kan je op het vervolgscherm wat je voor je krijgt nadat je betaalt heb gewoon kopieren en plakken op de xbox website.
Uitstekend!
xbox live WERKT NIET
code werkt niet, verkopen zogenaamd GOLD. echter krijg je een niet werkende code. ZEER SLECHTE SERVICE.

Werkt niet
Werkt alleen wanneer je nooit eerder gold hebt gebruikt. Dit staat er niet bij vermeld.

Livecode.nl
Snel en betrouwbaar geleverde xbox one giftcards. Prima bedrijf.
Verkeerde xbox live code
Beste Livekaart, 14331103 is mijn orderreferentie, ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
Mvg,
Marcel William

Livekaart.nl ããã®åç
Erg snelle en duidelijke service.
Code besteld en deze direct via de mail binnen. Goede service.
kaart is al in gebrwuek
heb net voor 3 maanden live kaart gekocht en bij invoeren van de code blijf ik een melding houden dat de dkaart al is gebreukt

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã